Radson11 03.07.2022 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Witam Panowie mam chyba dość znany problem z dziadowskimi oknami Veluxa GGL. Ramy okienne w dwóch moich oknach zaczynają pękać, w jednym mała bruzdka w drugim niestety zrobiła się dość duża szpara w stolarce, okna niestety już po gwarancji. Czy ktoś może mi doradzić jak samemu naprawić takie rozwarstwienie ramy okiennej ? Szpachla do drewna i na to lakier ? Dzięki za wszelkie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 13.07.2022 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Witam,Na wstępie powiem, że nie jest moim zamiarem wyręczanie konkurenta z odpowiedzi na Pana problem. Jedynie co mogę zasugerować w tej sytuacji to wymiana okna na FAKRO. Jeśli brałby Pan pod uwagę takie rozwiązanie to zapraszam do kontaktu z nami:Biuro Obsługi Klienta 18/4440400e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 13.07.2022 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Rozumiem "status eksperta" i przywileje płatnego profilu, ale... żeby z powodu pęknięcia drewna sugerować wymianę okna, to już przechodzi ludzką przyzwoitość! Rozumiem okazję generalnego remontu, "polepszanie" standardów termicznych, chociaż niewielkie zyski w stosunku do kosztów też nie posuwają naszej planety w dobrą stronę. Takie pęknięcie to zwykła naprawa stolarska. Szpachla + lakier będzie ok. Takiej porady udzielą w każdym sklepie ze środkami do renowacji drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 13.07.2022 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Witam, Na wstępie powiem, że nie jest moim zamiarem wyręczanie konkurenta z odpowiedzi na Pana problem. Jedynie co mogę zasugerować w tej sytuacji to wymiana okna na FAKRO. Jeśli brałby Pan pod uwagę takie rozwiązanie to zapraszam do kontaktu z nami: Biuro Obsługi Klienta 18/4440400 e-mail: [email protected] Za taki post powinien być wylot z forum tego „eksperta”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts