f.5 03.07.2022 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Witam.Podczas gradobicia ucierpiały pancerze w rolecie SSL które mam na Veluxach.Czy ktoś jest w temacie czy wymienię takie pancerze nie potrafię znaleśc takiej informacji na stronie producenta.Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smoczaskala 04.07.2022 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 (edytowane) Mogę poradzić następujący kierunek działania - zadzwoń do producenta lub jeśli jesteś bardzo nieśmiały napisz do nich. Wiele rzeczy jest nie do przewidzenia, więc nie o wszystkim piszą. Edytowane 4 Lipca 2022 przez finlandia link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 04.07.2022 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 Szkody na razie nie zgłosiłem roleta otwiera się normalnie ale są wgniotki po gradzie a że jestem niesmiały to mail poszedł oczywiście bez odzewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts