tigermoth 23.12.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Już mamy projekt i WZ, teraz czekamy na pozwolenie. Zbieramy info na temat budowy, materiałów. Kruczki, niuanse, błędy w konstrukcji - może ktoś się podzieli wrażeniami. Pozdrawiamy w przeddzień Świąt. Zdrowia, szczęścia pomyślności !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
svenska 24.12.2004 02:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 witam serdecznie, my jestesmy w trakcie budowy slezana, jest juz stan surowy otwarty. a mamy tez zdjecia gotowego, innego slezana. to fajne, ze gdzies powstanie dom wedlug projektu, ktory i my wybralismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
svenska 24.12.2004 02:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 ha! a co ciekawsze, nasz slezan buduje sie rowniez w malym miescie na podkarpaciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.12.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 ha! a co ciekawsze, nasz slezan buduje sie rowniez w malym miescie na podkarpaciu to wpadnij do podkarpacian w klubie i pochwal sie gdzie budujesz ... http://www.archeton.com.pl/dp/09/zd/slezan.jpg Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tigermoth 24.12.2004 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 Witaj svenska Pochwal się gdzie budujesz. A to małe miasto na Podkarpaciu to Lesko.Budujemy tzn. mamy zamiar zacząć na wiosnę wg. projektu po zmianach, trochę większy niż w katalogu i wejściowa lukarna na środku. Spodobał nam się ten projekt od razu. Trochę nas to kosztowało zachodu ale wszystko przed nami. Także przyjemność że budujemy coś swojego. Pozdrawiam Zdrowych, wesołych świąt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
svenska 25.12.2004 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2004 Nasz Slezan budowany jest pod Ropczycami. Postaram sie w najblizszych dniach zamiescic kilka zdjec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.12.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 svenskabardzo chętnie obejrzę zdjęciazarówno domku jak i okolicy mieszkasz w ładnym terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
svenska 28.12.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 hej tigermoth, wlasnie skonczylam zakladanie fotoalbumu, z nowszymi zdjeciami naszego slezana, zapraszam do obejrzenia. co do porad, itp. nie wiem, na ile moglibysmy ci pomoc, budujemy bowiem jeszcze na odleglosc. ale jesli interesuje cie cos konkretnie, pisz; kto wie, moze akurat bedziemy pomocni. ciesze sie, ze ten projekt podoba sie wielu osobom. pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 29.12.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 hej tigermoth, wlasnie skonczylam zakladanie fotoalbumu, z nowszymi zdjeciami naszego slezana, zapraszam do obejrzenia. Myślę, że zapraszasz do obejrzenia zdjęć nie tylko tigermoth'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
svenska 30.12.2004 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 oczywiscie, ze nie tylko!!!!!! zapraszam WSZYSTKICH !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tigermoth 05.01.2005 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Dzięki Svenska za oferte pomocy. Jeśli znajdę czas napiszę na priv co mnie konkretnie interesuje. Z tego co widziałem w albumie budujesz wg standardowego projektu tylko małe zmiany związane z balkonem, oknami, lukarną nad schodami wewnętrznymi.My wymyślilismy sobie trochę więcej zmian. Przede wszystkim większy dom (13,8*10,2). Skąd brałaś blachę na dach? I w jakiej cenie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.01.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 a gdzie zdjecia?jak wyglada dzialka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tigermoth 06.01.2005 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Witaj Kasztanka nie do końca wiem do kogo kierujesz te pytania. jesli do mnie to odpowiadam: zdjęć jeszcze nie ma, dom w fazie pozwolenia na budowę, zdjęcia działki mógłbym wkleić ale co to da. Pozdrawiam z pieknych Bieszczad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.01.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Witaj Kasztanka nie do końca wiem do kogo kierujesz te pytania. jesli do mnie to odpowiadam: zdjęć jeszcze nie ma, dom w fazie pozwolenia na budowę, zdjęcia działki mógłbym wkleić ale co to da. Pozdrawiam z pieknych Bieszczad hi hi ale ze mnie kasztanka-blondynka oczywiscie ze kierowalam do Ciebie Bieszczady piekne sa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 06.01.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Wklej! Może będzie widac trochę Bieszczad. O ile dobrze pamietam to okolice Leska? Znam Bieszczady, mozna się nimi zauroczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.01.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Witaj Kasztanka nie do końca wiem do kogo kierujesz te pytania. jesli do mnie to odpowiadam: zdjęć jeszcze nie ma, dom w fazie pozwolenia na budowę, zdjęcia działki mógłbym wkleić ale co to da. Pozdrawiam z pieknych Bieszczad ale ze mnie kasztanka-blondynka jasne ze do Ciebie to pytanie Bieszczady piekne sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.01.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 o kurka myslalam ze tamten post nie poszedl .... jakies falszywe info mi dali z forum sorki jeszcze raz i czekam na zdjecia z Bieszczad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tigermoth 13.01.2005 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Witajcie po przerwie Dzisiaj mam nadzieję pokażę Wam kilka rysunków (na razie tylko rysunki) zaprojektowanego dla Nas Ślężana. Zdjęcia działki może trochę później albo aż na wiosnę wraz z pierwszymi pracami przy budowie. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=29378&q=Ślężan&k=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tigermoth 23.03.2005 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 doszły i zdjęcia działki, jeszcze w zimowej scenerii ale już mamy piękną wiosnę. Trochę tylko błotko i samochody w nim grzęzną, Ale mam nadzieję że gdzieś w połowie kwietnia wszystko super ruszy, na razie gromadzimy materiały i gotówke. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=29378&q=Ślężan&k=5 Pozdrowienia dla wszystkich Wesołych, zdrowych świąt, smacznego święconego i mokrego lanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 01.11.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Witaj sasiedzie z Leska, zamierzamy budowac w Sanoku i baaardzo podoba nam sie Slezan, jedynie kuchnia budzi zastrzezenia co do jej wielkosci, sle moze rozwiazales ten problem powiekszajac caly dom, gdzie dokladnie budujesz...moze obejrzymy go blizej?[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts