Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy ktoś budował/buduje Ślężana z Archetonu?

Recommended Posts

ha! a co ciekawsze, nasz slezan buduje sie rowniez w malym miescie na podkarpaciu :)

to wpadnij do podkarpacian w klubie i pochwal sie gdzie budujesz ...:D

http://www.archeton.com.pl/dp/09/zd/slezan.jpg

Wesołych Świąt

:wink:

Witaj svenska

Pochwal się gdzie budujesz.

A to małe miasto na Podkarpaciu to Lesko.

Budujemy tzn. mamy zamiar zacząć na wiosnę wg. projektu po zmianach, trochę większy niż w katalogu i wejściowa lukarna na środku.

Spodobał nam się ten projekt od razu. Trochę nas to kosztowało zachodu ale wszystko przed nami. Także przyjemność że budujemy coś swojego.

Pozdrawiam

Zdrowych, wesołych świąt!!!

hej tigermoth, wlasnie skonczylam zakladanie fotoalbumu, z nowszymi zdjeciami naszego slezana, zapraszam do obejrzenia. co do porad, itp. nie wiem, na ile moglibysmy ci pomoc, budujemy bowiem jeszcze na odleglosc. ale jesli interesuje cie cos konkretnie, pisz; kto wie, moze akurat bedziemy pomocni. ciesze sie, ze ten projekt podoba sie wielu osobom. pozdrawiam serdecznie.

Dzięki Svenska za oferte pomocy. Jeśli znajdę czas napiszę na priv co mnie konkretnie interesuje.

Z tego co widziałem w albumie budujesz wg standardowego projektu tylko małe zmiany związane z balkonem, oknami, lukarną nad schodami wewnętrznymi.

My wymyślilismy sobie trochę więcej zmian. Przede wszystkim większy dom (13,8*10,2).

Skąd brałaś blachę na dach? I w jakiej cenie?

Pozdrawiam

Witaj Kasztanka

nie do końca wiem do kogo kierujesz te pytania.

jesli do mnie to odpowiadam: zdjęć jeszcze nie ma, dom w fazie pozwolenia na budowę, zdjęcia działki mógłbym wkleić ale co to da.

Pozdrawiam z pieknych Bieszczad

hi hi ale ze mnie kasztanka-blondynka :-)

oczywiscie ze kierowalam do Ciebie :-)

Bieszczady piekne sa ...

Witaj Kasztanka

nie do końca wiem do kogo kierujesz te pytania.

jesli do mnie to odpowiadam: zdjęć jeszcze nie ma, dom w fazie pozwolenia na budowę, zdjęcia działki mógłbym wkleić ale co to da.

Pozdrawiam z pieknych Bieszczad

ale ze mnie kasztanka-blondynka

jasne ze do Ciebie to pytanie :-)

Bieszczady piekne sa...

Witajcie po przerwie

Dzisiaj mam nadzieję pokażę Wam kilka rysunków (na razie tylko rysunki) zaprojektowanego dla Nas Ślężana. Zdjęcia działki może trochę później albo aż na wiosnę wraz z pierwszymi pracami przy budowie.

http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=29378&q=Ślężan&k=5

• 2 months później...

doszły i zdjęcia działki, jeszcze w zimowej scenerii ale już mamy piękną wiosnę. Trochę tylko błotko i samochody w nim grzęzną, Ale mam nadzieję że gdzieś w połowie kwietnia wszystko super ruszy, na razie gromadzimy materiały i gotówke.

http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=29378&q=Ślężan&k=5

Pozdrowienia dla wszystkich

Wesołych, zdrowych świąt, smacznego święconego i mokrego lanego.

• 7 months później...