iwusia 29.08.2002 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 No, właśnie kupiłam działkę w Niemczu (właściwie kupiliśmy wpólnie z mężem, ale to ja głównie będę się zajmować budową). Sama nie wiem: cieszyć się czy płakać? Wybraliśmy już projekt, ale jeszcze go nie kupiliśmy, bo nie wiemy jaką wybrać technologię. Do wyboru jest 1- lub 2-warstwowa. Jak wy budujecie? Co jest bardziej popularne = łatwiej znaleźć sensownych wykonawców.Będę wdzięczna za namiary na kierownika budowy i ekipę. Budowy chyba już nie rozpoczniemy w tym roku, ale chętnie (?) wiosną przyszłego. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów.Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwusia 29.08.2002 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 Sorry, wiadomość miała być w grupie bydgosko-toruńskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 30.08.2002 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 On 2002-08-29 19:26, iwusia wrote: Sorry, wiadomość miała być w grupie bydgosko-toruńskiej Witaj iwusia, Fajnie ze jest nastepna osoba z naszego regionu. Z przyjemnoscia zapraszamy Cie do grupy, a ta wiadomoscia nie w tym miejscu sie nie przejmuj. W razie czego daj znac. Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 30.08.2002 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 On 2002-08-29 19:24, iwusia wrote: No, właśnie kupiłam działkę w Niemczu (właściwie kupiliśmy wpólnie z mężem, ale to ja głównie będę się zajmować budową). Sama nie wiem: cieszyć się czy płakać? Wybraliśmy już projekt, ale jeszcze go nie kupiliśmy, bo nie wiemy jaką wybrać technologię. Do wyboru jest 1- lub 2-warstwowa. Jak wy budujecie? Co jest bardziej popularne = łatwiej znaleźć sensownych wykonawców.Będę wdzięczna za namiary na kierownika budowy i ekipę. Budowy chyba już nie rozpoczniemy w tym roku, ale chętnie (?) wiosną przyszłego. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów. Iwona W Niemczu, jest pare osob budujacych z grupy w tych okolicach.Pewnie ze cieszyc sie, a mozesz napisac jaki to projekt wybraliscie? Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwusia 03.09.2002 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2002 dziękuję za odpowiedzi. Od teraz piszę w klubie bydgosko-toruńskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts