katakuri 08.07.2022 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 (edytowane) Właśnie kupiłem dom zbudowany w 1916 roku, który ma niesamowity strych, który planuję przekształcić w jedną lub dwie sypialnie i pełną łazienkę +. Spędziłem kilka lat w domu z promiennikami ciepła i chcę go zainstalować zarówno tam, jak i pod kuchnią na parterze.10.0.0.0.1 192.168.1.254Moje główne pytanie brzmi, czy powinienem używać gipsobetonu, czy nie, i jak właściwie przygotować obszar. Stare sosnowe deski podłogowe są słabe, ale w większości są na swoim miejscu i wykonują swoją pracę, a sam dom jest w stanie wesprzeć system. Czy powinienem podnieść stare deski przed położeniem nowego podłoża? Nie chcę, żeby ostatni duży krok na szczycie schodów potykał się o ludzi... Edytowane 20 Sierpnia 2022 przez katakuri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts