kze 09.09.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 KZE, dzisiaj dotarłam do wakacyjnych wpisów w Twoim dzienniku i jestem zauroczona.....schodami Są śliczne Zawsze coś takiego chciałam u siebie zrobić. Szkoda, że była ta wpadka z płytami - ot, samo życie Jeśli można prosić jeszcze o fotkę ze zbliżeniami, pliiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssss A kominek także bardzo mi się podoba Pozdr Dzięki. Jak chcesz bym Ci wysłał więcej zdjęć schodów, to podaj mi maila. Z chęcią pochwalę się schodami. Właśnie w sobotę zaimpregnowano je.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.09.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Bardzo dziękuję za fotki i....czekam na resztę Są śliczne Czym impregnujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.09.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Schody ekstradzieci zadomowione ekstranie boisz się dzieci na śliskich schodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.09.2008 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Bardzo dziękuję za fotki i....czekam na resztę Są śliczne Czym impregnujesz? Dzięki. Powiem szczerze, że nie wiem. Ponoć jakiś impregnat, który trzyma do 10lat.. Jak sobie przypomnę (a dokładnie jak spytam się Żony) to napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.09.2008 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Schody ekstra dzieci zadomowione ekstra nie boisz się dzieci na śliskich schodach? Dzięki. Dziecie zaczynają odkrywać przestrzeń jakiej nie mają w bloku. A schody? To nie jest szkliwiony gres... Generalnie sprawdzałem to on w dotyku jest taki ciur chropowaty. Ponadto planujemy zamontować bramki przy schodach by dzieci same nie łaziły Tylko, że one .. uwielbiają chodzić po schodach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.09.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 No to juz nie dlugo w domku. Na Swieta to juz na pewno. Dzieciaki sobie poradza, jak bedzie porecz to schody beda ok, tylko zawsze przypominac aby trzymaly sie poreczy. No a jak naleza do bardziej ruchliwych dzieci to po prostu zamykac na dole i u gory aby same nie wybieraly sie na wspinaczke lub zejscie i tez bedzie ok. Trzymam kciuki za przeprowadzke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 14.09.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Schody macie piękne, bardzo mi się podobają.Mam takie pytanie, czy chodząc po nich w skarpetkach stopa mocno się ślizga? Moja córcia nie lubi kapci, zresztą tatuś też ich nie nosi, więc ma od kogo brać przykład, będę wdzięczna za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.09.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 No to juz nie dlugo w domku. Na Swieta to juz na pewno. Dzieciaki sobie poradza, jak bedzie porecz to schod y beda ok, tylko zawsze przypominac aby trzymaly sie poreczy. No a jak naleza do bardziej ruchliwych dzieci to po prostu zamykac na dole i u gory aby same nie wybieraly sie na wspinaczke lub zejscie i tez bedzie ok. Trzymam kciuki za przeprowadzke. Miło Cię gościć Dobry Duszku...Dzięki za sugestie. Powiem szczerze, że zaczałem dochodzić do wniosku, że może powoli zakończę pisać mój dziennik.. Jakoś tak wydawało mi się, że nikt nie czyta... A tutaj nawet Ty zajrzałaś. Jestem bardzo zaszczycony. Dzieci ruchliwe, wiec będę musiał zamykać na dole i na górze. Aktualnie nie mogę ich upilnować. One po tych schodach maszerowały nawet wtedy, gdy były nieobłożone.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.09.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Schody macie piękne, bardzo mi się podobają. Mam takie pytanie, czy chodząc po nich w skarpetkach stopa mocno się ślizga? Moja córcia nie lubi kapci, zresztą tatuś też ich nie nosi, więc ma od kogo brać przykład, będę wdzięczna za odpowiedź. Dziękuję. Nie wiedziałem, że tylu osobom podobają się moje schody.. na prawdę jestem zaskoczony. Wiesz, nie chodziłem po nich w skarpetkach... Chyba za jakieś 1,5-2 miesiące będę Ci w stanie odpowiedzieć na to pytanie..W dotyku schody nie są takie jakby ciut szorstkawe - w przeciwieństwie do podłogi w łazience gościnnej... W sumie moje dzieci też chodzą często bez butów.. A jakie Ty planujesz schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Powiem szczerze, że zaczałem dochodzić do wniosku, że może powoli zakończę pisać mój dziennik.. Jakoś tak wydawało mi się, że nikt nie czyta... No coś ty , ja czytam. Bardzo podobają mi się te jasne kolory w domu- kominek podłoga, schody- tak właśnie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 14.09.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Chciałabym takie jak twoje, ale jakie będą jeszcze nie wiem, pokazywałam je kilku osobom i każdy jest zachwycony, jak tłumaczyłam to nikt nie umiał sobie ich wyobrazić, jak pokazałam to im szczęki opadły, że można mieć takie piekne schody, prezentują się extra. Ogólnie twój domek nabiera ciepłego klimatu, i bardzo mi się to podoba, ciepło, miło i przytulnie, że chce się siedzieć, wszystko łanie wygląda i pasuje do siebie, boję się, że u mnie będzie wszystko z innej bajki, bo dużo rzeczy wpadło mi w oko a nie wszystko do siebie pasuję, będziemy musieli się na coś zdecydować i to bedzie bardzo trudne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.09.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Powiem szczerze, że zaczałem dochodzić do wniosku, że może powoli zakończę pisać mój dziennik.. Jakoś tak wydawało mi się, że nikt nie czyta... No coś ty , ja czytam. Bardzo podobają mi się te jasne kolory w domu- kominek podłoga, schody- tak właśnie lubię Dzięki Verunia. Może dopadł mnie wykończeniowy dół.. A może to, ze nie jestem w stanie być na forum tyle ile bym chciał i przez to nie mogę śledzić budowy innych No, ale za to mam za co skończyć dom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.09.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Chciałabym takie jak twoje, ale jakie będą jeszcze nie wiem, pokazywałam je kilku osobom i każdy jest zachwycony, jak tłumaczyłam to nikt nie umiał sobie ich wyobrazić, jak pokazałam to im szczęki opadły, że można mieć takie piekne schody, prezentują się extra. Ogólnie twój domek nabiera ciepłego klimatu, i bardzo mi się to podoba, ciepło, miło i przytulnie, że chce się siedzieć, wszystko łanie wygląda i pasuje do siebie, boję się, że u mnie będzie wszystko z innej bajki, bo dużo rzeczy wpadło mi w oko a nie wszystko do siebie pasuję, będziemy musieli się na coś zdecydować i to bedzie bardzo trudne. Pozdrawiam. Jeśli chodzi o dobór kolorów do duża zasługa mojej Żony. Ona w tym jest dobra. Ja to taki sobi jestem.. Na pewno uda Ci się dobrać kolory tak by było ciepło i przytulnie. Najwyżej niektóre rzeczy będziesz wymieniała po jakimś czasie jeśli kolorystycznie nie będą pasować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 17.09.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 kze dziwie sie sobie ze tyle czasu jestem na forum a Twoj dziennik dopiero teraz znalazlam.od rana zamiast pracowac czytam i czytam i ogladam i ogladamnapisze krotko:extradomek piekny.solidny.gustownie wykanczany.cala rodzinka bardzo sympatyczna a dzieci urocze.mnie urzekl kominek.mam wydrukowanych juz kilkanascie modeli,ale Wasz jest moim zdecydowanym faworytem.(jesli mozna zapytac ile kosztowal i gdzie kupiony).czekam na kolejne fotki z urzadzania wnetrz i z prac ogrodniczych.podejrzewam ze bedzie bosko.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.09.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Ceną kominka podesłałem na priva. Wnętrza robią się, czyli lakierowanie. Na pewno będę zamieszczał kolejne fotki. Tylko, że jestem dosyć zalatany... Z ogrodem to nie wiem jak będzie... Może od wiosny zacznę coś sadzić i podlewać.. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.09.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Z tego co sie orientowałem ostatnio to cena m2 kostki na gotowo w naszych rejonach podwarszawskich to ok 130 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.09.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Tak własnie mi się wydawało, więc ta cena troszkę mnie zaskoczyła.. Może masz namiar na firmę co sprzedaje i montuje kostkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.09.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 nie mam ale sie postaram i podeśle na priva aleto dopiero jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.09.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 To niecierpliwie czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 22.09.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 To mam ten namiar dzwoniłem przed chwilą są wolni i chetni do wyceny nawet dziś bo jeden z nich jest w Warszawie Tel Tomasz Średnicki 515-477-901 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts