ciaszka 23.03.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Wybieranie mebli to chyba najprzyjemniejsza rzecz . Naprawdę malutko wam zostało do zrobienia . Tyle tylko ,że te drobiazgi pochłaniają dużo czasu . U mnie bardzo pomalutku . Ostatni kwartał więcej zaangażowania w pracę zawodową niż w budowę . Spadłam z chmur , mąż narzucił dyscyplinę finansową i bez szaleństw. Chcemy zrobić jak najwięcej , ale łazienki na piętrze chyba nie damy rady w tym roku zrobić, niestety. Zarzucam męża coraz to nowymi pomysłami na wystrój wnętrz I jeszcze jedno , wiem już jak to jest rozsiąść się wygodnie przy kominku - pierwsza rzecz która cieszy oko i wprowadza dobry nastrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.03.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 kominek to fajna sprawa, ale wykańczanie całego domu (kilka łazienek, kuchnia, 2 piętra) i meblowanie jest tak ciężkie, że czasami mi się nawet nie chce o tym mysleć.. Niemniej mam nadzieję, że w ciagu miesiąca wszystko wykończy sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 23.03.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Kze na relaks w wyborach najlepsze jest forum Kze zapraszam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.03.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kze na relaks w wyborach najlepsze jest forum Kze zapraszam do siebie A co u Ciebie jest relaksującego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 25.03.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 To trzymam kciuki na ostatniej prostej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 28.03.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Kze na relaks w wyborach najlepsze jest forum Kze zapraszam do siebie A co u Ciebie jest relaksującego? Kze za skrótowo ująłem temat , po pierwsze na forum szukać relaksu :) a niezależnie już nie jako relaks, a spotkanko, zapraszam do siebie ale w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.04.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 z ciekawości aż zerknęłam co u was... a tu ostateczne prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.04.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Kze na relaks w wyborach najlepsze jest forum Kze zapraszam do siebie A co u Ciebie jest relaksującego? Kze za skrótowo ująłem temat , po pierwsze na forum szukać relaksu :) a niezależnie już nie jako relaks, a spotkanko, zapraszam do siebie ale w realu Dzięki za zaproszenie. Jak tylko z Żoną znajdziemy wolny wieczór to dam znać. Może Ty też będziesz miał wolny.. PS Dwójka moich małych dzieci to szarańcza, więc nie wiem czy to dobry pomysł by ich wpuszczać do w nowo wybudowanego domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.04.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 z ciekawości aż zerknęłam co u was... a tu ostateczne prace No wieszanie żyrandoli, zamawianie mebli... I planowane prace na zewnątrz: ogrodzenie, tynk... A przede wszystkim coraz bliżej do godziny zero, czyli ... przeprowadzki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.04.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Ech - to pewnie przy tym wszystkim na świętowanie nie ma za bardzo czasu A ja wpadłam właśnie z życzeniami http://i51.photobucket.com/albums/f377/iga9/kartka_wlk09_new.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 witanko i jak tam...po przeprowadzce? ale piękne parkiety macie! pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.05.2009 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Krzysiu -wszystkiego najlepszego na urodzinki http://www.kwiaciarnia-art.pl/img/bl_15.jpg napisz jak sie Wam mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.06.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 PUK!PUK!PUK! Co tam na froncie budowlanym? Czy już mieszkacie? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.12.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Niech magiczna moc wigilijnego wieczoru przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem.I niech spełniają się Wasze marzenia - te wyszeptane w biegu, zapisane w śniegu, i te złożone przy choince - niech spełnią się wszystkie… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts