kasia64 22.11.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Tu Baba Jaga Cieszę się że jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.11.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Kze będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.11.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Kze będzie dobrze Co do tego nie mam watpliwości! Ale jakieś elementy niepokoju zostają... Poza tym jak widzę śnieg na murach to zaraz mam wizję, że wpada on do dziur w pth i rozsadza bloczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.11.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Kze będzie dobrze Co do tego nie mam watpliwości! Ale jakieś elementy niepokoju zostają... Poza tym jak widzę śnieg na murach to zaraz mam wizję, że wpada on do dziur w pth i rozsadza bloczki... Skąd ja znam ten pesymistyczny ton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.11.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Kze będzie dobrze Co do tego nie mam watpliwości! Ale jakieś elementy niepokoju zostają... Poza tym jak widzę śnieg na murach to zaraz mam wizję, że wpada on do dziur w pth i rozsadza bloczki... Skąd ja znam ten pesymistyczny ton Czyżbyś też podczas budowy miewała koszmary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 23.11.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 No, no pooglądałam sobie zdjęcia ścian i chyba sie wybiorę na działki z bliska obejrzeć co u Ciebie wyrosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.11.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 No, no pooglądałam sobie zdjęcia ścian i chyba sie wybiorę na działki z bliska obejrzeć co u Ciebie wyrosło Zapraszam, zapraszam!! W czwartek murarze jadą (bo głównemu murarzowi szwagierka zmarła) i wracają w poniedziałek. Tak więc do czwartku powinny stać mury, kawałek szalowania pod strop i .. zabezpieczone mury folią. A kiedy sie wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Kze będzie dobrze Co do tego nie mam watpliwości! Ale jakieś elementy niepokoju zostają... Poza tym jak widzę śnieg na murach to zaraz mam wizję, że wpada on do dziur w pth i rozsadza bloczki... Skąd ja znam ten pesymistyczny ton Czyżbyś też podczas budowy miewała koszmary... Ja, nie. Taki jeden pan co zemna buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.11.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 No jakie ładne szaliczki na tych Twoich ścianach-nie zamokną i nie będą psikać(jak mówi mój 4-latek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.11.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Kze będzie dobrze Co do tego nie mam watpliwości! Ale jakieś elementy niepokoju zostają... Poza tym jak widzę śnieg na murach to zaraz mam wizję, że wpada on do dziur w pth i rozsadza bloczki... ale zdążyłeś je uratować! Nie zamartwiaj się na zapas! Jeszcze będzie więcej sytuacji stresowych, więc zostaw trochę nerwów na potem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.11.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 No proszę jaka niespodzianka -szalunki jak złoto Kze-Ty marudzisz a na budowie praca wre,pozazdrościć i pogratulować postępów na placu boju lub budowy jak kto chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.11.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 No proszę jaka niespodzianka -szalunki jak złoto Kze-Ty marudzisz a na budowie praca wre,pozazdrościć i pogratulować postępów na placu boju lub budowy jak kto chce Dzięki, dzieki.. Ale ten snieg mnie niepokoi... A jak się dostanie do środka pth i zacznie rozsadzać to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.11.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Kze Ty to widzę lubisz się zadręczać Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.11.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Kze Ty to widzę lubisz się zadręczać Będzie dobrze Lubię, nie lubię, ale to moja kasa poszła na cegły, a nie robotników, nie? Jak coś będzie nie tak to kto zapłaci za nowy materiał? No ja... I dlatego tak denerwuje sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.11.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Jasne że Twoja kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.11.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 KZE- to nie Syberia i nie będzie trzaskających mrozów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.11.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 KZE- to nie Syberia i nie będzie trzaskających mrozów Mam nadzieje... Dzwoniłem do goscia z którym mam podpisaną umowę na wymurowanie stanu surowego. Murarze ponoć zabezpieczyli. Tak więc mogę spokojnie "oddychać"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.11.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 to my razem z Tobą łapiemy oddech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.11.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 to my razem z Tobą łapiemy oddech To miło. Bo już zaczynałem się niepokoić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.11.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Nie zaczynaj znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts