kze 25.11.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Nie zaczynaj znowu No bo się identyfikuję i martwię o swoją budowę. Żona chyba tylko raz była na budowie.. Tak więc wszystko jest na mojej głowie. A jak coś będzie nie tak to niedość, że będe miał ale do siebie, to jeszcze będzie gadanie żony... Tak to jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.11.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 http://img55.imageshack.us/img55/3553/4monkeys5va.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 25.11.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 kze dawaj więcej fotek to tygrysy lubią najbardziej Fajnie się patrzy na czyjąś budowę na bieżąco kontroluję Twoje postępy (czytaj - czytam Twój DB) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.11.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 kze dawaj więcej fotek to tygrysy lubią najbardziej Fajnie się patrzy na czyjąś budowę na bieżąco kontroluję Twoje postępy (czytaj - czytam Twój DB) Pozdrawiam Dzięki, że mam takiego wiernego słuchacza.. Jak tylko coś się dzieję to zaraz lecę i robię zdjęcia oraz opisuja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.11.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Tak trzymać!Działać i nie marudzić. My kibicujemy i trzymamy kciuki cały czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.11.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 http://img55.imageshack.us/img55/3553/4monkeys5va.jpg A własnie. Co miało to symbolizować w stosunku do mojej budowy? Nie załapałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.11.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 To miało znaczyć że zabrakło mi słów,na twoje obawy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.11.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 To miało znaczyć że zabrakło mi słów,na twoje obawy...... Aaa teraz rozumiem... Własnie od ok. tygodnia nie moge dodzwonić się do mojego klierownika budowy... Ale mam nadzieję, że to tylko przypadek.. może popsuła mu się komórka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.11.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Kze nie masz na niego innych namiarow oprócz telefonu komórkowego?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.11.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Jak nie masz to Cię chyba zastrzelę,z Gdyni do Warszawy co prawda daleko ale coś znajdę skutecznego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.11.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Kze nie masz na niego innych namiarow oprócz telefonu komórkowego?! Nie mam innych.. Ale zawsze mogę zmienić kierownika.. W końcu płacę mu na koniec każdego etapu. A od etapu stanu zero był na budowie 2 razy. Tak więc jak nie bedzie pojawiał się i odbierał telefonu to sorry, ale kaski nie zobaczy... Wredny jestem, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.11.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Jak nie masz to Cię chyba zastrzelę,z Gdyni do Warszawy co prawda daleko ale coś znajdę skutecznego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja tego kierownika mam ochotę zastrzelić!! Bo jak się nie pojawi jutro na budowie to sciagam drugiego, tylko że kilka dni w plecy bede miał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.11.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Nie jesteś wredny,nie jesteś Ale od następnego wez więcej niż jeden namiar,PROSZE!!!! Bo będę Ci przysyłać te małpy raz za razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.11.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 SUKCES!!! Kierownik zadzwonił i powiedział, że przesle faksem wyliczenia do stropu!!! Ponoć korka mu się popsuła... No nic... Grunt, żeby ten faks dostać i żebym wiedział jakie elementy (i ile) na terrivę zamawiać.. Kasia64 - Twoje małpy działają!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.11.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 http://img432.imageshack.us/img432/4483/4monkeys0it.jpg No to proszę! Co Ci będę żałować! Trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz1 29.11.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Wciąż jesteś z kierownika niezadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.11.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 No,no Kze Ty nie tylko inwestorem jesteś ale jeszcze alpinistą lub akrobatą cyrkowym-może wyjawisz sekret skąd pstrykałeś zdjątka PIEKNEGO LASU STEMPLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czzekam na następne zdjęcia,stropu oczywiście-TRZYMAM KCIUKI JAK ZAWSZE. Jak będzie potrzeba to podeślę następne małpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.11.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Wciąż jesteś z kierownika niezadowolony? Jestem niezadowolony, gdyż - od 3 tygodni nie było mozliwości zadzwonienia do niego. Ponoć komórka posuła się... - spóźnia się - ponoć inni jak się zadzwoni to potrafia np. w ciagu godziny przyjechać. => mało dyspozycyjny i czas ma tylko wieczorem. O opinię o tym kierowniku spytaj ewentualnie jeszcze DamianaR.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.11.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 No,no Kze Ty nie tylko inwestorem jesteś ale jeszcze alpinistą lub akrobatą cyrkowym-może wyjawisz sekret skąd pstrykałeś zdjątka PIEKNEGO LASU STEMPLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czzekam na następne zdjęcia,stropu oczywiście-TRZYMAM KCIUKI JAK ZAWSZE. Jak będzie potrzeba to podeślę następne małpy Zdjęcia robiłem ... komórką, bo zapomniałem aparatu... Był kiedyś taki utór "Kto mi dał skrzydła". I mi te skrzydła rosną jak jestem na budowie. Wtedy wznoszę się ponad mury i .. lewituje... A poważnie to robiąc zdjecia byłem oparty na .. deskach szalunkowych i stojąc na ostatnim stopniu rusztowania. Rusztowanie ładnie kiwało sie.. Ale na szczęście nie rozpadło się. Lubię łazić po rusztowaniach. A w swoim domu w szczególnosci... Nastepne zdjęcia powinny być jeszcze przed wylaniem stropu. W końcu do przyszłej środy jest tydzień... Tyle bym nie wytrzymał bez budowy... PS Twoje małpy działaja. A na dobrą pogodę na przyszłą środę potrafią wpłynąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.11.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Pogadam z małpami-może je przekonam do odpowiedniej pogody w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts