Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Zawróconego Emigranta

Recommended Posts

:evil: Nie zaczynaj znowu :evil:

No bo się identyfikuję i martwię o swoją budowę. Żona chyba tylko raz była na budowie.. :-? Tak więc wszystko jest na mojej głowie. A jak coś będzie nie tak to niedość, że będe miał ale do siebie, to jeszcze będzie gadanie żony... :evil:

Tak to jest... :-?

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kze dawaj więcej fotek 8) to tygrysy lubią najbardziej :wink:

Fajnie się patrzy na czyjąś budowę :p

na bieżąco kontroluję Twoje postępy (czytaj - czytam Twój DB) 8)

Pozdrawiam

Dzięki, że mam takiego wiernego słuchacza.. 8)

Jak tylko coś się dzieję to zaraz lecę i robię zdjęcia oraz opisuja... 8)

:lol: To miało znaczyć że zabrakło mi słów,na twoje obawy...... :oops:

Aaa teraz rozumiem...

Własnie od ok. tygodnia nie moge dodzwonić się do mojego klierownika budowy... :x :o Ale mam nadzieję, że to tylko przypadek.. może popsuła mu się komórka... :roll:

:o Kze nie masz na niego innych namiarow oprócz telefonu komórkowego?! :o

Nie mam innych.. Ale zawsze mogę zmienić kierownika.. :-? W końcu płacę mu na koniec każdego etapu. A od etapu stanu zero był na budowie 2 razy. Tak więc jak nie bedzie pojawiał się i odbierał telefonu to sorry, ale kaski nie zobaczy... Wredny jestem, nie? :roll:

Jak nie masz to Cię chyba zastrzelę,z Gdyni do Warszawy co prawda daleko ale coś znajdę skutecznego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ja tego kierownika mam ochotę zastrzelić!! :evil: Bo jak się nie pojawi jutro na budowie to sciagam drugiego, tylko że kilka dni w plecy bede miał... :cry:

SUKCES!!!

Kierownik zadzwonił i powiedział, że przesle faksem wyliczenia do stropu!!! 8) 8) 8)

Ponoć korka mu się popsuła... :roll: :-? No nic... Grunt, żeby ten faks dostać i żebym wiedział jakie elementy (i ile) na terrivę zamawiać.. 8)

Kasia64 - Twoje małpy działają!! :lol:

No,no Kze Ty nie tylko inwestorem jesteś ale jeszcze alpinistą lub akrobatą cyrkowym-może wyjawisz sekret skąd pstrykałeś zdjątka PIEKNEGO LASU STEMPLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

czzekam na następne zdjęcia,stropu oczywiście-TRZYMAM KCIUKI JAK ZAWSZE.

Jak będzie potrzeba to podeślę następne małpy :roll:

Wciąż jesteś z kierownika niezadowolony?

Jestem niezadowolony, gdyż

- od 3 tygodni nie było mozliwości zadzwonienia do niego. Ponoć komórka posuła się... :roll:

- spóźnia się

- ponoć inni jak się zadzwoni to potrafia np. w ciagu godziny przyjechać. => mało dyspozycyjny i czas ma tylko wieczorem.

O opinię o tym kierowniku spytaj ewentualnie jeszcze DamianaR.... :roll:

No,no Kze Ty nie tylko inwestorem jesteś ale jeszcze alpinistą lub akrobatą cyrkowym-może wyjawisz sekret skąd pstrykałeś zdjątka PIEKNEGO LASU STEMPLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

czzekam na następne zdjęcia,stropu oczywiście-TRZYMAM KCIUKI JAK ZAWSZE.

Jak będzie potrzeba to podeślę następne małpy :roll:

Zdjęcia robiłem ... komórką, bo zapomniałem aparatu... :oops: :roll:

Był kiedyś taki utór "Kto mi dał skrzydła". I mi te skrzydła rosną jak jestem na budowie. Wtedy wznoszę się ponad mury i .. lewituje... :lol: :wink:

A poważnie to robiąc zdjecia byłem oparty na .. deskach szalunkowych i stojąc na ostatnim stopniu rusztowania. Rusztowanie ładnie kiwało sie.. :roll: Ale na szczęście nie rozpadło się. Lubię łazić po rusztowaniach. A w swoim domu w szczególnosci... :oops:

Nastepne zdjęcia powinny być jeszcze przed wylaniem stropu. W końcu do przyszłej środy jest tydzień... Tyle bym nie wytrzymał bez budowy... :oops:

PS

Twoje małpy działaja. A na dobrą pogodę na przyszłą środę potrafią wpłynąć?