andrzejka 29.11.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Spotkanie na szcycie już masz za soba więc teraz czekamy na strop i trzymamy kciuki za piekną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.11.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Żeby tylko mrozów (poniżej -5 w nocy) nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.11.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.11.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Małpy też mówią że mrozów nie będzie.Trzymajsię ciepło!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.11.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Kze pięknie idzie Twoja budowa do przodu,trzymam kciuki za pogodę Fajny prezent na Mikołaja - STROP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Kze pięknie idzie Twoja budowa do przodu,trzymam kciuki za pogodę Fajny prezent na Mikołaja - STROP Dzięki. Właśnie okazało się, że brakuje stempli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.11.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Kze pięknie idzie Twoja budowa do przodu,trzymam kciuki za pogodę Fajny prezent na Mikołaja - STROP Dzięki. Właśnie okazało się, że brakuje stempli.. Twoje stemple tak samo podstepne jak nasze,też zabrakło, zresztą u nas ogólnie była z nimi niezła zabawa Mam nadzieję że szybciutko skombinujesz brakujace stempelki i wszystko będzie wporządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Kze pięknie idzie Twoja budowa do przodu,trzymam kciuki za pogodę Fajny prezent na Mikołaja - STROP Dzięki. Właśnie okazało się, że brakuje stempli.. Twoje stemple tak samo podstepne jak nasze,też zabrakło, zresztą u nas ogólnie była z nimi niezła zabawa Mam nadzieję że szybciutko skombinujesz brakujace stempelki i wszystko będzie wporządku Pozyczałaś, czy kupowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.11.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Kze pięknie idzie Twoja budowa do przodu,trzymam kciuki za pogodę Fajny prezent na Mikołaja - STROP Dzięki. Właśnie okazało się, że brakuje stempli.. Twoje stemple tak samo podstepne jak nasze,też zabrakło, zresztą u nas ogólnie była z nimi niezła zabawa Mam nadzieję że szybciutko skombinujesz brakujace stempelki i wszystko będzie wporządku Pozyczałaś, czy kupowałaś? Kupowałam, a tych co zabrakło męża brat wycinał w lesie a na drugi dzień były już u nas na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 01.12.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Tak przeglądam Twój dziennik i zastanawiam się czemu Twoja ekipa pracuje głównie w nocy. Większośc fotek przy robocie jest w nocnej scenerii Ale ogólnie masz niezły postęp. Życzę Ci by udało się wykonać planowane prace przed nastaniem prawdziwej zimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Tak przeglądam Twój dziennik i zastanawiam się czemu Twoja ekipa pracuje głównie w nocy. Większośc fotek przy robocie jest w nocnej scenerii Ale ogólnie masz niezły postęp. Życzę Ci by udało się wykonać planowane prace przed nastaniem prawdziwej zimy... Ekipa pracuje od godz.7-8 rano do 17-18. Tylko, że ciemno robi się od godz. 15-16. Natomiast główny fotoreporter (czyli ja) jest na budowie albo od 7.00 do 8.00 rano, albo ... od 18.00... A wtedy jest ciemno i dlatego mógłby być efekt, że ekipa pracuje w nocy... Dzięki za życzenia. Na srodę planowane jest lanie stropu prognozy są następujące wtorek 11 stopni środa 8 stopni czwartek 11 stopni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 01.12.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Ale przydało by się i tak kilka dni ciepłych i po tym. Czy myślałęś tak na wszelki wypadek o jakiś dodatkach do betonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Ale przydało by się i tak kilka dni ciepłych i po tym. Czy myślałęś tak na wszelki wypadek o jakiś dodatkach do betonu? Ależ oczywiście. Beton będzie z dodatkami. I przed wyjazdem ekipy maja rozłozyć na całym stropie folie tak by śnieg i woda za bardzo nie leżały na stropie i nic nie dostało sie do pth (tutaj Bk ma przewagę na pth bo nie ma dziur) Dla betonu najważniejsza jest pierwsza doba, a maksymalną wytrzymałość uzyskuje po 28dniach. Czyli na sylwestra wykonawca może zabrać sobie stemple... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.12.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 W każdym przypadku w tym roku najchętniej odwołałbym zimę. Ja też - w przyszłym tygodniu ma być ocieplenie, więc zaklinaj dalej, może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.12.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 W każdym przypadku w tym roku najchętniej odwołałbym zimę. Ja też - w przyszłym tygodniu ma być ocieplenie, więc zaklinaj dalej, może się uda Od zaklinania mam ... małpy Liczę na to ocieplenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.12.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Trzymam z małpami rękę na pulsie,będzie OKA święta tuż,tużhttp://img367.imageshack.us/img367/8022/nikolaus6mk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Kze ja też się dołanczam do odganiania zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.12.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Brawo Kze!!! Strop na mikołaja- też bym chciala taki prezencik Cieszę się razem z Tobą i pilnuje pogody(z małpami) http://img527.imageshack.us/img527/5838/elvespresent7pb.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.12.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Brawo Kze!!! Strop na mikołaja- też bym chciala taki prezencik Cieszę się razem z Tobą i pilnuje pogody(z małpami) http://img527.imageshack.us/img527/5838/elvespresent7pb.gif Dzieki za prezent i bardzo licze na te małpy... W tym tygodniu ma być odwilż, a potem max -3 w nocy.. Tak więc mam nadzieję, że bedzie OK. PS Nawet podobała mi się praca fizycza polegajaca na układaniu stropu... Ale może to dlatego, że to mój dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.12.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Kze ogromne gratulki Trzymam kciuki za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts