Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Zawróconego Emigranta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki za gratulacje!

Oby wiosna szybko przyszła, bo jak odjechali robotnicy to tak troszkę smutno mi sie zrobiło.. :oops: Przyzwyczaiłem się do tego, że cały czas coś się dzieje na działeczce a tak to teraz jak przyjeżdzam to cały czas to samo... :roll:

No, ale przeciez nie bede budował w zime...

A strop rzeczywiście wygląda chyba na solidny. W końcu dałem B20 pomimo tego, że konstruktor wyliczył, ze B15 wystarczy... :wink:

O ile mnie pamięć nie myli to masz plan zajęć na nadchodzący czas:zaległości rodzinne i nauka.Powodzenia i pozdrowienia dla Twoich Pań :

http://img223.imageshack.us/img223/9697/157ne.gif

No mam, mam... Ale budowa tak wciagnęła.. :roll:

Trzeba teraz pouczyć się, czyli zacząć czytać inną literaturę, a nie po powrocie do domu w każdej wolnej chwili tylko muratory itp pisma.... :lol:

Przekaże pozdrowienia.

kze nie popadaj tak szybko w zimowy sen. Zaraz święta, potem sylwek, a zaraz potem można budować dalej.

Powodzenia

luty/marzec mam gratudację. Tak więc ta przerwa to jest mi ciut na ręke. Muszę zająć się ciut nauką, a budowanie tak wciaga i ciagnie... :wink:

No Cłopie -możesz być dumny.

W tym roku same cuda- Twoja żonka urodziła piękną córkę,a Ty wybudowałeś (prawie) dom.To ogromny sukces w życiu. :p

Ciesz się tym co masz do wiosny,a na wiosnę do dalszej pracy. :p

http://img485.imageshack.us/img485/4957/nikolaus3ki.gif

Jestem dumny!

Cieszę się, ciesze..! 8)

Jeszcze zostało kilka dni w roku, to może coś przyjmenego wydarzy się, nie? :wink: