Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Zawróconego Emigranta

Recommended Posts

Kze do mnie też lgną mam z nimi doczynienia w pracy, sama mam dwie córy.

Tutaj chodzi mi bardziej o siły jakie trzeba poświęcić na ciąże przy tak malutkim dziecku a potem na dwa maluszki.

I dlatego podziwiam Was za tak małą różnicę miedzy dziećmi :)

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kze do mnie też lgną mam z nimi doczynienia w pracy, sama mam dwie córy.

Tutaj chodzi mi bardziej o siły jakie trzeba poświęcić na ciąże przy tak malutkim dziecku a potem na dwa maluszki.

I dlatego podziwiam Was za tak małą różnicę miedzy dziećmi :)

Dzięki. Ale jeszcze nie mamy tego drugiego maluszak.. :lol: Niemniej mam nadzieję, że będzie... 8)

kze, byliśmy na działkach i przyglądałam się Twojemu domkowi.

Maksymalnie wykorzystałeś przestrzeń, bo od garażu jest 3m, od Rafała 4m, ile Ci zostało miejsca z przodu, bo jakoś masz wąsko?

A ogródek za domem? Jak duży wyszedł? Bo wzdłuż ok 25 a w szerokości?

Bo my jesteśmy na etapie projektu, a obrys domu będziemy mieli podobny więc chcę rozpoznać jak nasz domek wyjdzie w realu szczególnie te odległości od sąsiadów.

Miło, że ktoś miał ochotę oglądac moje dzieło... 8)

Od garażu do płotu mam 3m, z przodu od ganku do płotu 5,5 (tak, żeby zmiesciły się 2 samochody przed domem), od Rafal9 mam 5,5 a ogódka za domem zostało mi od 7,5 do 8,5m Tam gdzie jest 8,5m planujemy altankę.

Specjalnie z przodu daliśmy więcej niż przepisowe 4m własnie po to by mogły zaparkować jakby co samochody gosci.

No 6-7arów to nie jest duża wielkość.

Najbardziej załamałem się jak kopali fundamnety. Wtedy cała działka była rozryta i w ogóle nie było miejsca na cokolwiek.. 8)

Potem jak wylano stan zero to troszkę zacząłem widzieć, a teraz zaczynam już dostrzegać miejsce na grilla.. :roll: 8)

• 2 weeks później...
Ojojoj,

nie mam miarki w oczach i te wszystkie odległości zmniejszają mi się strasznie.

jak patrzę na ścianę w bloku to czuje przestrzeń, a te metry na działce są strasznie małe :-?

Popatrz na działkę Rafal9. Ona jest już ogrodzona i mnożna zobaczyc jak to będzie wygladało.

• 3 weeks później...
Kze - gratuluję dyplomu w konkursie dziennikowym 8) :p :p :p

Dzieki Kasia, dzięki. W sumie tez nie spodziewałem się tego dyplomu. Po cichu liczyłem, że może zajme 2-3 miejsce, ale na zwycięstwo nie liczyłem.. :lol:

coż przyznam ze to zwyciestwo rzutem na taśmie, dosłonie na 8 minut przed koncem glosowania, a i przyznam sie ze i ja dołożyłem do tego swoją cegiełke :D

pozdrawiam

m.