Aga J.G 26.01.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Kze do mnie też lgną mam z nimi doczynienia w pracy, sama mam dwie córy. Tutaj chodzi mi bardziej o siły jakie trzeba poświęcić na ciąże przy tak malutkim dziecku a potem na dwa maluszki. I dlatego podziwiam Was za tak małą różnicę miedzy dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.01.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Kze do mnie też lgną mam z nimi doczynienia w pracy, sama mam dwie córy. Tutaj chodzi mi bardziej o siły jakie trzeba poświęcić na ciąże przy tak malutkim dziecku a potem na dwa maluszki. I dlatego podziwiam Was za tak małą różnicę miedzy dziećmi Dzięki. Ale jeszcze nie mamy tego drugiego maluszak.. Niemniej mam nadzieję, że będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.01.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Ale macie plany a to jest pierwszy krok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 30.01.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 kze, byliśmy na działkach i przyglądałam się Twojemu domkowi.Maksymalnie wykorzystałeś przestrzeń, bo od garażu jest 3m, od Rafała 4m, ile Ci zostało miejsca z przodu, bo jakoś masz wąsko?A ogródek za domem? Jak duży wyszedł? Bo wzdłuż ok 25 a w szerokości? Bo my jesteśmy na etapie projektu, a obrys domu będziemy mieli podobny więc chcę rozpoznać jak nasz domek wyjdzie w realu szczególnie te odległości od sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.01.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Miło, że ktoś miał ochotę oglądac moje dzieło... Od garażu do płotu mam 3m, z przodu od ganku do płotu 5,5 (tak, żeby zmiesciły się 2 samochody przed domem), od Rafal9 mam 5,5 a ogódka za domem zostało mi od 7,5 do 8,5m Tam gdzie jest 8,5m planujemy altankę. Specjalnie z przodu daliśmy więcej niż przepisowe 4m własnie po to by mogły zaparkować jakby co samochody gosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 30.01.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Ojojoj, nie mam miarki w oczach i te wszystkie odległości zmniejszają mi się strasznie. jak patrzę na ścianę w bloku to czuje przestrzeń, a te metry na działce są strasznie małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.01.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 No 6-7arów to nie jest duża wielkość. Najbardziej załamałem się jak kopali fundamnety. Wtedy cała działka była rozryta i w ogóle nie było miejsca na cokolwiek.. Potem jak wylano stan zero to troszkę zacząłem widzieć, a teraz zaczynam już dostrzegać miejsce na grilla.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.01.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Grunt to dobrze wszystko rozplanować! Jeszcze miejsce na plac zabaw dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.02.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Kze, co ja tu wyczytałam, kroi się rodzeństwo dla Madzi - gratulejszyn, grunt to męska decyzja - powodzenia w realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.02.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Grunt to dobrze wszystko rozplanować! Jeszcze miejsce na plac zabaw dla dzieci Zgadza sie. Dla w planach jest mały plac zabaw dla dzieci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.02.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Kze, co ja tu wyczytałam, kroi się rodzeństwo dla Madzi - gratulejszyn, grunt to męska decyzja - powodzenia w realizacji Dzieki, dzieki. Zobaczymy czy wcelowałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.02.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Ojojoj, nie mam miarki w oczach i te wszystkie odległości zmniejszają mi się strasznie. jak patrzę na ścianę w bloku to czuje przestrzeń, a te metry na działce są strasznie małe Popatrz na działkę Rafal9. Ona jest już ogrodzona i mnożna zobaczyc jak to będzie wygladało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.03.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Kze - gratuluję dyplomu w konkursie dziennikowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kze - gratuluję dyplomu w konkursie dziennikowym Dzieki Kasia, dzięki. W sumie tez nie spodziewałem się tego dyplomu. Po cichu liczyłem, że może zajme 2-3 miejsce, ale na zwycięstwo nie liczyłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.03.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kze - gratuluję dyplomu w konkursie dziennikowym Dzieki Kasia, dzięki. W sumie tez nie spodziewałem się tego dyplomu. Po cichu liczyłem, że może zajme 2-3 miejsce, ale na zwycięstwo nie liczyłem.. coż przyznam ze to zwyciestwo rzutem na taśmie, dosłonie na 8 minut przed koncem glosowania, a i przyznam sie ze i ja dołożyłem do tego swoją cegiełke pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Dzięki Maksiu. Zawsze miło jak pamietają o mnie znajomi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kze - a w temacie znajomych - nie usieszysz się jak wejdziesz na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kze - a w temacie znajomych - nie usieszysz się jak wejdziesz na RW Już widziałem... Ale nie bede poddawał się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.03.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 W to nie wątpię ale teraz zagrożenie idzie z innej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 11.03.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 KZE - dzięki za sobotnie spotkanie. Domek, tak jak mówiłeś bardzo ładnie wykonany, ekipa się sprawdziła i oby do końca na tym poziomie dociągnęli. Życzę powodzenia w kwestii budowy drogi dojazdowej. Pozdro. bullish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts