Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Zawróconego Emigranta

Recommended Posts

KZE - dzięki za sobotnie spotkanie. Domek, tak jak mówiłeś bardzo ładnie wykonany, ekipa się sprawdziła i oby do końca na tym poziomie dociągnęli. Życzę powodzenia w kwestii budowy drogi dojazdowej. Pozdro. bullish

Dzięki. Miło, że podoba Ci się moja budowla... 8)

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kze jaki Ty skromny jesteś :roll:

Pewnie , że wszystkim się podoba twoja budowla - toż to prawdziwy sukces.Czekamy niecierpliwie na ciąg dalszy i trzymamy kciuki.Pozdrowienia dla Twoich Pań. :p :p :p

Dzięki. Bardzo przyjemnie jest słyszeć miłe słowa i jeszcze tak w poniedziałek na początku tygodnia... 8)

Zaczynam jak tylko ociepli sie. Musi przede wszystkim stopnieć snieg. :wink:

• 2 weeks później...
Kze - ja tu w sprawie rolet zewnętrznych 8) Może się skusicie? :roll: My też chcieliśmy żaluzje, ale jakoś nas tknęło i mamy rolety - jak to wygląda sam wiesz, a na Waszym etapie to można takie ładne wbudowane zrobić 8)

Widzielismy już w praktyce takie rolety zewnetrzne i nam ciut kojarzą się ze sklepem.. Mysle, że wystraczą szyby P4 i okucia wk2 - jako zabezpieczenie. A jesli chodzi o nadmiar słońca to żaluzje powinny wystarczyć, a poza tym mam salon od strony pd-wsch, więc za dużo słońca nie bedzie. A na poddaszu to takie zasuwane w dół wydaje mi sie, że wystarczą.

Niemniej dzieki Kasia! 8) za Twoją sugestię. Bo rzeczywiście aby mieć schowane to trzeba zrobić otwory okienne o te 20cm większe.. :wink: Bardzo miło, ze przypominasz mi bym nie zapomniał. Bardzo miło z Twojej strony... :p :lol:

• 2 weeks później...
Piękna ta Twoja ścianka kolankowa :)

Pamietam jak te mury cieszyły oko :)

Czyli rozumiesz moją radość... :wink: :lol:

Kze rozumię i to bardzo ja też się ekscytowałam kazdą cegiełka a potem całą resztą i tak mi zostało do dziś :)

Nawet sprzątanie jest ekscytujące w nowym domku 8)

..

Nawet sprzątanie jest ekscytujące w nowym domku 8)..

To może moja Żona też zacznie ekscytowac sie tymi cegłami... Bo w przeciwnym wypadku to ja nie obsłuże całego domu.... :roll: :lol:

Widzisz może nie kazdą kobietę pociągają cegły ale wiesz że na Forum jest wiele takich szalonych kobiet jak ja co to beton dla nich jest bardziej interesujący niż nowa kiecka :wink: :)

Twoja żona napewno wkońcu włączy się w budowę :)

..

Nawet sprzątanie jest ekscytujące w nowym domku 8)..

To może moja Żona też zacznie ekscytowac sie tymi cegłami... Bo w przeciwnym wypadku to ja nie obsłuże całego domu.... :roll: :lol:

Widzisz może nie kazdą kobietę pociągają cegły ale wiesz że na Forum jest wiele takich szalonych kobiet jak ja co to beton dla nich jest bardziej interesujący niż nowa kiecka :wink: :)

Twoja żona napewno wkońcu włączy się w budowę :)

Liczę, licze na to... Sam ją powoli wciagam. Zacząłem od .. doboru kolorów. Tzn. dach, okna drzwi... Powoli wciaga się, ale nie za szybko... :lol: