kze 13.03.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 KZE - dzięki za sobotnie spotkanie. Domek, tak jak mówiłeś bardzo ładnie wykonany, ekipa się sprawdziła i oby do końca na tym poziomie dociągnęli. Życzę powodzenia w kwestii budowy drogi dojazdowej. Pozdro. bullish Dzięki. Miło, że podoba Ci się moja budowla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.03.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 kze jaki Ty skromny jesteś Pewnie , że wszystkim się podoba twoja budowla - toż to prawdziwy sukces.Czekamy niecierpliwie na ciąg dalszy i trzymamy kciuki.Pozdrowienia dla Twoich Pań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.03.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 kze jaki Ty skromny jesteś Pewnie , że wszystkim się podoba twoja budowla - toż to prawdziwy sukces.Czekamy niecierpliwie na ciąg dalszy i trzymamy kciuki.Pozdrowienia dla Twoich Pań. Dzięki. Bardzo przyjemnie jest słyszeć miłe słowa i jeszcze tak w poniedziałek na początku tygodnia... Zaczynam jak tylko ociepli sie. Musi przede wszystkim stopnieć snieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.03.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 http://img131.imageshack.us/img131/9895/kciuk24kf.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.03.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Kze - ja tu w sprawie rolet zewnętrznych Może się skusicie? My też chcieliśmy żaluzje, ale jakoś nas tknęło i mamy rolety - jak to wygląda sam wiesz, a na Waszym etapie to można takie ładne wbudowane zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.03.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Kze - ja tu w sprawie rolet zewnętrznych Może się skusicie? My też chcieliśmy żaluzje, ale jakoś nas tknęło i mamy rolety - jak to wygląda sam wiesz, a na Waszym etapie to można takie ładne wbudowane zrobić Widzielismy już w praktyce takie rolety zewnetrzne i nam ciut kojarzą się ze sklepem.. Mysle, że wystraczą szyby P4 i okucia wk2 - jako zabezpieczenie. A jesli chodzi o nadmiar słońca to żaluzje powinny wystarczyć, a poza tym mam salon od strony pd-wsch, więc za dużo słońca nie bedzie. A na poddaszu to takie zasuwane w dół wydaje mi sie, że wystarczą. Niemniej dzieki Kasia! za Twoją sugestię. Bo rzeczywiście aby mieć schowane to trzeba zrobić otwory okienne o te 20cm większe.. Bardzo miło, ze przypominasz mi bym nie zapomniał. Bardzo miło z Twojej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.03.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Zabezpieczenie z rolet marne - może raptem chwila dłużej zanim wejdą do domu A podprowadzicie sobie elektrykę by w dalszej / dalekiej przyszłości nie musieć ryć w ścianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.03.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Zabezpieczenie z rolet marne - może raptem chwila dłużej zanim wejdą do domu A podprowadzicie sobie elektrykę by w dalszej / dalekiej przyszłości nie musieć ryć w ścianach? O!! Ten pomysł podoba mi sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.03.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Jest to dodatkowy koszt, ale polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.04.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 kze jakmiło że ruszyłeś do boju z kopyta.Adrenalinka poszła w górę a życie wraz z wiosną wróciło do normy.Pozdrowionka.http://img81.imageshack.us/img81/3782/egg163fg.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.04.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Dzięki Kasia za piękną pisankę. Jak ten czas szybko leci.. Jeszcze nie dawno królowały choinki.. Adrenalinka rzeczywiście podskoczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.04.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Kze jak miło że prace ruszyły trzymam kciuki i życzę wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.04.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Kze jak miło że prace ruszyły trzymam kciuki i życzę wszystkiego dobrego Dzięki, dzięki! Miło, że mam czytelników mojego dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.04.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Piękna ta Twoja ścianka kolankowa Pamietam jak te mury cieszyły oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.04.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Piękna ta Twoja ścianka kolankowa Pamietam jak te mury cieszyły oko Czyli rozumiesz moją radość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.04.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Piękna ta Twoja ścianka kolankowa Pamietam jak te mury cieszyły oko Czyli rozumiesz moją radość... Kze rozumię i to bardzo ja też się ekscytowałam kazdą cegiełka a potem całą resztą i tak mi zostało do dziś Nawet sprzątanie jest ekscytujące w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.04.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 .. Nawet sprzątanie jest ekscytujące w nowym domku .. To może moja Żona też zacznie ekscytowac sie tymi cegłami... Bo w przeciwnym wypadku to ja nie obsłuże całego domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.04.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 .. Nawet sprzątanie jest ekscytujące w nowym domku .. To może moja Żona też zacznie ekscytowac sie tymi cegłami... Bo w przeciwnym wypadku to ja nie obsłuże całego domu.... Widzisz może nie kazdą kobietę pociągają cegły ale wiesz że na Forum jest wiele takich szalonych kobiet jak ja co to beton dla nich jest bardziej interesujący niż nowa kiecka Twoja żona napewno wkońcu włączy się w budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.04.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 .. Nawet sprzątanie jest ekscytujące w nowym domku .. To może moja Żona też zacznie ekscytowac sie tymi cegłami... Bo w przeciwnym wypadku to ja nie obsłuże całego domu.... Widzisz może nie kazdą kobietę pociągają cegły ale wiesz że na Forum jest wiele takich szalonych kobiet jak ja co to beton dla nich jest bardziej interesujący niż nowa kiecka Twoja żona napewno wkońcu włączy się w budowę Liczę, licze na to... Sam ją powoli wciagam. Zacząłem od .. doboru kolorów. Tzn. dach, okna drzwi... Powoli wciaga się, ale nie za szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 06.04.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Wiosna przyszła i serce się raduje jak się mury pną do góry. A ja znowu nie będę nadążał z czytaniem tego wszystkiego . Ależ Ci zazdroszczę tych nieprzespanych nocy. A ja czekam i czekam na lato aż się u mnie zacznie. Na razie czytam i podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts