kze 25.04.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 kze a nie dało by rady wydzielić tego pomieszczenia gosp.z garażu?Pozdrowiena dla małżonki(chyba kobitka kobitkę lepiej rozumie ) No w garazu będzie mały kibelek-grilowy i troszkę jeszcze miejsca zostanie.. Ale pralka w garażu? Dzieki, Pozdrowienia przekażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.04.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 No pralka w garażuniespecjalnie ale jeżeli było by to pomieszcze zamknięte to czemu nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.04.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Latać z praniem do garażu Ja myślę, ze należy dopasowywać wszystko co się da do swoich potrzeb ale czy potrafimy dokładnie określić teraz swoje potrzeby Zycze dobrych decyzji i by potem ułatwiały wam życie w domu a nie utrudniały Niestety ja nie wicdzę ostatnich twoich fotek, moz potem mi sie pokazą Pozdrówka Ps. Kasia marsz do swoich komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 No właśnie nie bardzo widziałem pralkę w garażu dlatego zamieniłem 1 pokój na pomieszczenie gospodarcze, powiększyłem dodatkowo łazienke itd. Tylko w muratorze pisali, że jest ryzyko smrodu z garazu. Ale na szczęście Kasia powiedziała, że u jej Mamy nie smierdzi, więc może będzie OK.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.04.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Kze nareszcie coś pokazałes Jam mam pom. gosp z przejściem do garażu - tam mam pralkę i suszarkę ( teraz się to sprawdza nareszcie mam w łazienkach to co chciałam a nie to co musiałam ), czy smierdzi to nie wiem bo narazie garaż służy jako skład wszystkiego oprócz samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.04.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Kze nareszcie coś pokazałes Jam mam pom. gosp z przejściem do garażu - tam mam pralkę i suszarkę ( teraz się to sprawdza nareszcie mam w łazienkach to co chciałam a nie to co musiałam ), czy smierdzi to nie wiem bo narazie garaż służy jako skład wszystkiego oprócz samochodu A piec masz tez w tym pomieszczeniu gospodarczym? (nie pamiętam jak jest u Ciebie). Bo słychałem, że wilgoć może niekorzystnie wpływać na elektronikę pieca... Dzięki za info, czyli inni tez tak robią, ze w pomieszczeniu gospodarczym robia pralnię i suszarnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.04.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Tak piec mam w tym samym pom. mam tam teżokno i wentylację a pralka ma 1000 obrtów więc nie ma starsznej wilgoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.05.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 kze jak przykryjesz domek dachem to będzie już PRAWDZIWY DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I pierwszy duży i chyba najbardziej efektowny etap będzie za tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.05.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 kze jak przykryjesz domek dachem to będzie już PRAWDZIWY DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I pierwszy duży i chyba najbardziej efektowny etap będzie za tobą I ponoc 40% kasy za mną... Żeby tylko było to max 40%, może będzie 35%... A potem kasa będzie uciekać niewiedzieć gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.05.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Tak czy siak długa droga przed Tobą ale,ale za tobą też już spory odcinek drogi do swojego domku.Stawianie murów to bardzo spektakularny rozdział budowlanej przygody i co najważniejsze bez murów ani rusz w dalszej drodze.Więc cieszę się razem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Kze gratulki, widzę że prace idą do przodu i tak trzymać Ciesz się z efektów bo potem to już tak spektakularnie nei jest ale też jest fajnie i co najważniejsze coraz bliżej celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.05.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 kze a czy po zderzeniu z belką wpadł Ci jakiś nowatorski pomysł do głowy jak Pomysłowemu Dobromirowi?? Idziesz do przodu aż miło popatrzeć.Tak trzymać.Pozdrowionka dla Twoich Pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.05.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 kze a czy po zderzeniu z belką wpadł Ci jakiś nowatorski pomysł do głowy jak Pomysłowemu Dobromirowi?? Idziesz do przodu aż miło popatrzeć.Tak trzymać.Pozdrowionka dla Twoich Pań Dzięki. Staram się pchać sprawy do przodu. Dzięki za pozdrowienia. Przekażę. Pomysł? Bardziej uważać bo czułem się jakby mi ktoś zadał pożądnego ciosa w główę... Po prostu schodząc po schodach nie zauważyłem, że leżały 2 belki. Jedną ominąłem i na drugiej moja głowa zatrzymała sie.. Czułem sie zlekka oszołomiony... Ale jak więcej będę miał takich zdarzeń to moja głowa nie dotrwa do końca budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.05.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 kze proponuję zainwestować w kask budowlany - oczywiście żartuję i nie życzę Ci więcej takich bliskich spotkań z belkami. Szkoda by było tak fajnego inwestora i jeszcze fajniejszej inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.05.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 kze proponuję zainwestować w kask budowlany - oczywiście żartuję i nie życzę Ci więcej takich bliskich spotkań z belkami. Szkoda by było tak fajnego inwestora i jeszcze fajniejszej inwestycji. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 08.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Byliśmy, oglądaliśmy jak stawiają więźbę i musze przyznać najbardziej podobała mi ta piła, chętnie sama bym tak pobiegała i pocięła co-nieco... dla relaksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Kze uważaj na główke bo masz jedną Pięknie idą prace do przodu A jaką masz fajną koszulkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Byliśmy, oglądaliśmy jak stawiają więźbę i musze przyznać najbardziej podobała mi ta piła, chętnie sama bym tak pobiegała i pocięła co-nieco... dla relaksu Wczoraj popiłowałem sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Kze uważaj na główke bo masz jedną Pięknie idą prace do przodu A jaką masz fajną koszulkę Koszulka bardzo mi sie podoba.. Nie wiesz kto rozdaje takie podkoszulki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.05.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Kze uważaj na główke bo masz jedną Pięknie idą prace do przodu A jaką masz fajną koszulkę Koszulka bardzo mi sie podoba.. Nie wiesz kto rozdaje takie podkoszulki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts