Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Zawróconego Emigranta

Recommended Posts

kze a nie dało by rady wydzielić :roll: tego pomieszczenia gosp.z garażu?Pozdrowiena dla małżonki(chyba kobitka kobitkę lepiej rozumie :oops: ) :p

No w garazu będzie mały kibelek-grilowy i troszkę jeszcze miejsca zostanie.. Ale pralka w garażu? :o

Dzieki, Pozdrowienia przekażę. 8)

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Latać z praniem do garażu :-? :-?

Ja myślę, ze należy dopasowywać wszystko co się da do swoich potrzeb ale czy potrafimy dokładnie określić teraz swoje potrzeby :roll: :roll: :roll:

Zycze dobrych decyzji i by potem ułatwiały wam życie w domu a nie utrudniały 8)

Niestety ja nie wicdzę ostatnich twoich fotek, moz potem mi sie pokazą :roll: :roll:

Pozdrówka

Ps. Kasia marsz do swoich komentarzy :-? :wink: :wink: :wink: :wink:

No właśnie nie bardzo widziałem pralkę w garażu dlatego zamieniłem 1 pokój na pomieszczenie gospodarcze, powiększyłem dodatkowo łazienke itd. Tylko w muratorze pisali, że jest ryzyko smrodu z garazu. Ale na szczęście Kasia powiedziała, że u jej Mamy nie smierdzi, więc może będzie OK.. :roll:

Kze nareszcie coś pokazałes :wink: :)

Jam mam pom. gosp z przejściem do garażu - tam mam pralkę i suszarkę ( teraz się to sprawdza nareszcie mam w łazienkach to co chciałam a nie to co musiałam ), czy smierdzi to nie wiem bo narazie garaż służy jako skład wszystkiego oprócz samochodu :o :roll:

Kze nareszcie coś pokazałes :wink: :)

Jam mam pom. gosp z przejściem do garażu - tam mam pralkę i suszarkę ( teraz się to sprawdza nareszcie mam w łazienkach to co chciałam a nie to co musiałam ), czy smierdzi to nie wiem bo narazie garaż służy jako skład wszystkiego oprócz samochodu :o :roll:

A piec masz tez w tym pomieszczeniu gospodarczym? (nie pamiętam jak jest u Ciebie). Bo słychałem, że wilgoć może niekorzystnie wpływać na elektronikę pieca... :(

Dzięki za info, czyli inni tez tak robią, ze w pomieszczeniu gospodarczym robia pralnię i suszarnię... 8)

• 2 weeks później...
kze jak przykryjesz domek dachem to będzie już PRAWDZIWY DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: I pierwszy duży i chyba najbardziej efektowny etap będzie za tobą :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I ponoc 40% kasy za mną... :lol: Żeby tylko było to max 40%, może będzie 35%... :roll:

A potem kasa będzie uciekać niewiedzieć gdzie... :lol:

kze a czy po zderzeniu z belką wpadł Ci jakiś nowatorski pomysł do głowy jak Pomysłowemu Dobromirowi?? :roll:

Idziesz do przodu aż miło popatrzeć.Tak trzymać.Pozdrowionka dla Twoich Pań :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dzięki. Staram się pchać sprawy do przodu. Dzięki za pozdrowienia. Przekażę.

Pomysł? Bardziej uważać bo czułem się jakby mi ktoś zadał pożądnego ciosa w główę... :lol:

Po prostu schodząc po schodach nie zauważyłem, że leżały 2 belki. Jedną ominąłem i na drugiej moja głowa zatrzymała sie.. :lol: Czułem sie zlekka oszołomiony...

Ale jak więcej będę miał takich zdarzeń to moja głowa nie dotrwa do końca budowy... :lol: :lol: