Funia 12.05.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kze ja nie wiedziałam, że Ty taki więźbo-tester wprawdzie u nas już dachówka leży, ale może byś przyjechał i od spodu byś więźbę sprawdził. Z dziewczynami oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.05.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Piłowanie też przypadło do gustu mojemu mężowi, bo ja to ogólnie lubię takie zajęcia Pięknie rośnie domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.05.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Kze ja nie wiedziałam, że Ty taki więźbo-tester wprawdzie u nas już dachówka leży, ale może byś przyjechał i od spodu byś więźbę sprawdził. Z dziewczynami oczywiście Z chęcią przyjadę i odwiedzę Was! Tylko nie wiem, kiedy będę w okolicy. A poza tym właśnie sprzedałem samochód i jeszcze nie kupiłem drugiego.. Ale planuję zakup używanego kombii... A ja jestem tester wszystkiego... Nie wiedziałem jak sprawdzić to wlazłem i patrzyłem czy ugina się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.05.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Piłowanie też przypadło do gustu mojemu mężowi, bo ja to ogólnie lubię takie zajęcia Pięknie rośnie domek. Dzięki. Znaczy się, że razem czytacie mój dziennik budowy? Jest mi bardzo miło.. Musiałem sprawdzić jak to jest z tą piłą mechaniczną i mieć jakiś malutki wkład do więźby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.05.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Kze mój mąż zerka czasami z za ramienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.05.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Kze mój mąż zerka czasami z za ramienia I nic nie wpisuje? Czy wpisuje pod Twoim nickiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Kze mój mąż zerka czasami z za ramienia I nic nie wpisuje? Czy wpisuje pod Twoim nickiem? Raczej nic nie wpisuje Czasami coś naskrobie w naszym dzienniku lub komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Domek nabiera ksztaltow.., nie dlugo pokrycie dachu a wtedy dopiero bedzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.05.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Domek nabiera ksztaltow.., nie dlugo pokrycie dachu a wtedy dopiero bedzie! Zelijka!! Dodałaś mi otuchy! Bo wyobraź sobie, że po ostatnim moim wpisie do dziennika nie było żdanych komentarzy... Bardzo się martwiłem czemu... Z obróbkami blacharskimi w tym tygodniu powinni wejść, a od początku czerwca wczodzą z dachówka... Oj będzie się działo, będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 22.05.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 KZE, domek nabrał kształów dzięki więbie. Juz troche widac jaki bedzie dach. Coraz ładniejsze widoczki, no i bardzio ładny domek sie szykuje!!! Bardzo ładnie, Gratuluje pieknej , solidnej więby!!! To chyba głowa Cie powinna boleć po opijaniu więby, co?? Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.05.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Dzięki i masz rację Kasiu, że po zrobienu więźby już widac jak ten domek bedzie na prawdę wyglądął.. Do tej pory były.. egipskie klimaty.. W sumie nie opijałem... Ekipy moje jakoś niepijące trafiaja mi się.. A ja sam ostatnio zalatany.. Ciagle mam przekonanie, że o czyms zaponiałem, że będzie nie tak, że zrobią-wymurują nie tak jakbym chciał itd.. Strasznie zadręczma sie.. Widoczki? W sumie byłyby ładniejsze jakby nie było tych szklarni... Ale może niedługo znikną. Ucieszyłem się, bo na zdjęciach dostrzegłem nawet troszkę zieleni, a przeciez działka jest w gęstej zabudowie miejskiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.05.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 O rany Kze czekam i czekam by zobaczyć ostatni wpis zrób coś dla mnie proszę proszę proszę ... dziel zdjęcia na kilka wpisów, ja wiem, że to zburzy nieco ogólny porządek, ale ładnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.05.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Co tu dużo pisać - pięknie już wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 22.05.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 przefantastyczny dziennik. super wszystko udokumentowane zdjęciami. bardzo mi się podoba. bede śledzić dale pozdro świercz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.05.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 O rany Kze czekam i czekam by zobaczyć ostatni wpis zrób coś dla mnie proszę proszę proszę ... dziel zdjęcia na kilka wpisów, ja wiem, że to zburzy nieco ogólny porządek, ale ładnie proszę Jak to dzielić zdjęcia na kilka wpisów? Sugerujesz bym w jednym poście zamieszczał mniej zdjęć, czy może umieszczał zdjęcia w mniejszym rozmiarze.. Nie zrozumiałem jak mógłbym usprawnić... Domyslam sie, że chodzi oto, że długo ładuje sie strona z dziennikiem? To jest minus jesli umieszczasz zdjęcia w tekście.. Alternatywą może być umieszczanie przeze mnie linków do zdjęć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.05.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Co tu dużo pisać - pięknie już wygląda Dzięki. Liczyłem, że wypowiesz sie w temacie domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.05.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 przefantastyczny dziennik. super wszystko udokumentowane zdjęciami. bardzo mi się podoba. bede śledzić dale pozdro świercz Miło mi, ze Tobie też podoba się mój dziennik. Zapraszam do śledzenia, gdyż .. motywuje mnie to do pisania. Nie ma nic gorszego niż "pisanie do szuflady"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.05.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 O rany Kze czekam i czekam by zobaczyć ostatni wpis zrób coś dla mnie proszę proszę proszę ... dziel zdjęcia na kilka wpisów, ja wiem, że to zburzy nieco ogólny porządek, ale ładnie proszę Jak to dzielić zdjęcia na kilka wpisów? Sugerujesz bym w jednym poście zamieszczał mniej zdjęć, czy może umieszczał zdjęcia w mniejszym rozmiarze.. Nie zrozumiałem jak mógłbym usprawnić... Domyslam sie, że chodzi oto, że długo ładuje sie strona z dziennikiem? To jest minus jesli umieszczasz zdjęcia w tekście.. Alternatywą może być umieszczanie przeze mnie linków do zdjęć.. Niejasno się wysłowiłam Chodziło mi o to, by zamiast jednego postu zrobic kilka Ja w albumie w jednym poście wszystko wklejałam co miałam do pokazania i strona wydłużyła się okrutnie, przeszkadzało to mi samej, teraz wklejam po ok 2 zdjęcia w 1 poście i strona szybciej się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.05.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Co tu dużo pisać - pięknie już wygląda Dzięki. Liczyłem, że wypowiesz sie w temacie domku... Jest coraz ładniej, aż miło patrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.05.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 O rany Kze czekam i czekam by zobaczyć ostatni wpis zrób coś dla mnie proszę proszę proszę ... dziel zdjęcia na kilka wpisów, ja wiem, że to zburzy nieco ogólny porządek, ale ładnie proszę Jak to dzielić zdjęcia na kilka wpisów? Sugerujesz bym w jednym poście zamieszczał mniej zdjęć, czy może umieszczał zdjęcia w mniejszym rozmiarze.. Nie zrozumiałem jak mógłbym usprawnić... Domyslam sie, że chodzi oto, że długo ładuje sie strona z dziennikiem? To jest minus jesli umieszczasz zdjęcia w tekście.. Alternatywą może być umieszczanie przeze mnie linków do zdjęć.. Niejasno się wysłowiłam Chodziło mi o to, by zamiast jednego postu zrobic kilka Ja w albumie w jednym poście wszystko wklejałam co miałam do pokazania i strona wydłużyła się okrutnie, przeszkadzało to mi samej, teraz wklejam po ok 2 zdjęcia w 1 poście i strona szybciej się kończy A to jest super sugestia!!!! Max 2 zdjęcia na post. Że też nie wpadłem na to wczesniej... Wtedy strona dłuższa, bo przecież wszyscy wiem, że na strone wchodzi 60 postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts