Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Zawróconego Emigranta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kze

ja nie wiedziałam, że Ty taki więźbo-tester :wink:

wprawdzie u nas już dachówka leży, ale może byś przyjechał i od spodu byś więźbę sprawdził.

Z dziewczynami oczywiście :D

Z chęcią przyjadę i odwiedzę Was! Tylko nie wiem, kiedy będę w okolicy. A poza tym właśnie sprzedałem samochód i jeszcze nie kupiłem drugiego.. Ale planuję zakup używanego kombii... 8)

A ja jestem tester wszystkiego... Nie wiedziałem jak sprawdzić to wlazłem i patrzyłem czy ugina się... :lol:

Piłowanie też przypadło do gustu mojemu mężowi, bo ja to ogólnie lubię takie zajęcia :lol:

Pięknie rośnie domek. :)

Dzięki.

Znaczy się, że razem czytacie mój dziennik budowy? :o Jest mi bardzo miło.. Musiałem sprawdzić jak to jest z tą piłą mechaniczną i mieć jakiś malutki wkład do więźby... :wink:

Domek nabiera ksztaltow.., nie dlugo pokrycie dachu a wtedy dopiero bedzie! :D

Zelijka!! Dodałaś mi otuchy! Bo wyobraź sobie, że po ostatnim moim wpisie do dziennika nie było żdanych komentarzy... :cry: Bardzo się martwiłem czemu... :cry:

Z obróbkami blacharskimi w tym tygodniu powinni wejść, a od początku czerwca wczodzą z dachówka... Oj będzie się działo, będzie... :wink:

KZE, domek nabrał kształów dzięki więŸbie. Juz troche widac jaki bedzie dach. Coraz ładniejsze widoczki, no i bardzio ładny domek sie szykuje!!!

Bardzo ładnie, Gratuluje pieknej , solidnej więŸby!!! To chyba głowa Cie powinna boleć po opijaniu więŸby, co?? :wink: :lol:

Pozdrawiam serdecznie,

KasiaR :D

Dzięki i masz rację Kasiu, że po zrobienu więźby już widac jak ten domek bedzie na prawdę wyglądął.. Do tej pory były.. egipskie klimaty.. :lol:

W sumie nie opijałem... :oops: Ekipy moje jakoś niepijące trafiaja mi się.. :roll: A ja sam ostatnio zalatany.. Ciagle mam przekonanie, że o czyms zaponiałem, że będzie nie tak, że zrobią-wymurują nie tak jakbym chciał itd.. Strasznie zadręczma sie.. :-?

Widoczki? W sumie byłyby ładniejsze jakby nie było tych szklarni... :roll: Ale może niedługo znikną. Ucieszyłem się, bo na zdjęciach dostrzegłem nawet troszkę zieleni, a przeciez działka jest w gęstej zabudowie miejskiej..

O rany Kze :roll: czekam i czekam by zobaczyć ostatni wpis :-? zrób coś dla mnie proszę proszę proszę ... dziel zdjęcia na kilka wpisów, ja wiem, że to zburzy nieco ogólny porządek, ale ładnie proszę 8) :D :D :D

Jak to dzielić zdjęcia na kilka wpisów? Sugerujesz bym w jednym poście zamieszczał mniej zdjęć, czy może umieszczał zdjęcia w mniejszym rozmiarze.. Nie zrozumiałem jak mógłbym usprawnić... :oops:

Domyslam sie, że chodzi oto, że długo ładuje sie strona z dziennikiem? To jest minus jesli umieszczasz zdjęcia w tekście.. :( Alternatywą może być umieszczanie przeze mnie linków do zdjęć..

przefantastyczny dziennik. super wszystko udokumentowane zdjęciami. bardzo mi się podoba. bede śledzić dale :) pozdro świercz

Miło mi, ze Tobie też podoba się mój dziennik. 8) Zapraszam do śledzenia, gdyż .. motywuje mnie to do pisania. Nie ma nic gorszego niż "pisanie do szuflady"...

:cry:

O rany Kze :roll: czekam i czekam by zobaczyć ostatni wpis :-? zrób coś dla mnie proszę proszę proszę ... dziel zdjęcia na kilka wpisów, ja wiem, że to zburzy nieco ogólny porządek, ale ładnie proszę 8) :D :D :D

Jak to dzielić zdjęcia na kilka wpisów? Sugerujesz bym w jednym poście zamieszczał mniej zdjęć, czy może umieszczał zdjęcia w mniejszym rozmiarze.. Nie zrozumiałem jak mógłbym usprawnić... :oops:

Domyslam sie, że chodzi oto, że długo ładuje sie strona z dziennikiem? To jest minus jesli umieszczasz zdjęcia w tekście.. :( Alternatywą może być umieszczanie przeze mnie linków do zdjęć..

Niejasno się wysłowiłam :roll: :oops: Chodziło mi o to, by zamiast jednego postu zrobic kilka :-? Ja w albumie w jednym poście wszystko wklejałam co miałam do pokazania i strona wydłużyła się okrutnie, przeszkadzało to mi samej, teraz wklejam po ok 2 zdjęcia w 1 poście i strona szybciej się kończy :wink:

Niejasno się wysłowiłam :roll: :oops: Chodziło mi o to, by zamiast jednego postu zrobic kilka :-? Ja w albumie w jednym poście wszystko wklejałam co miałam do pokazania i strona wydłużyła się okrutnie, przeszkadzało to mi samej, teraz wklejam po ok 2 zdjęcia w 1 poście i strona szybciej się kończy :wink:

A to jest super sugestia!!!! 8)

Max 2 zdjęcia na post. Że też nie wpadłem na to wczesniej... :lol: Wtedy strona dłuższa, bo przecież wszyscy wiem, że na strone wchodzi 60 postów... :wink: