kasia64 22.05.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 kze mnie się też podoba ta Twoja budowa, staje się powoli domowa Domek zupelnie inaczej wygląda jak pojawia się dach Ach, wspaniale to wygląda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.05.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 bo przecież wszyscy wiem, że na strone wchodzi 60 postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.05.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 kze mnie się też podoba ta Twoja budowa, staje się powoli domowa Domek zupelnie inaczej wygląda jak pojawia się dach Ach, wspaniale to wygląda!!! Dzięki, dzięki. Miło słyszeć, że kolejnej osobie podoba sie domek. Tylko, żeby ciut mniej kosztował to byłoby OK.. Dach jest zwieńczeniem domu, tak więc już nie mogę doczekać się kiedy go położą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.05.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 kze nie narzekaj,wszystko kosztuje, nie ma nic za darmo Ciesz się, jak i jak się cieszę że domek urósł i taki piękny i będzie Wam służył przez resztę Waszego życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 22.05.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 kze mnie się też podoba ta Twoja budowa, staje się powoli domowa Domek zupelnie inaczej wygląda jak pojawia się dach Ach, wspaniale to wygląda!!! Dzięki, dzięki. Miło słyszeć, że kolejnej osobie podoba sie domek. Tylko, żeby ciut mniej kosztował to byłoby OK.. Dach jest zwieńczeniem domu, tak więc już nie mogę doczekać się kiedy go położą.. Przjrzałem właśnie wszystkie Twoje obrazki z budowy - Domek rośnie znakomicie. A jeszcze lepiej wygląda (ma coś wspólnego z moim). Na koszty nie narzekaj - zawsze mogą być wyższe .... Do podliczenia kosztów dachu to ja się nie spieszyłem - okazało się, ze niezły samochód bym kupił ..... Buduj, licz, ciesz się, jak się chyba cieszysz i nie marudź ... Pozdrawiam J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.05.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Cieszę się, że domek rośnie i że mnie oraz innym osobom podoba się. Ale teraz do mnie dochodzi ta świadomość spłacania kredytu budowlanego przez 20lat... Kasę łatwo wydaje się, ale potem trzeba ja oddać... Ojjjj... A specjalnego luzu finansowego nie ma, a raczej widzę, że może ciut zabraknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.05.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Dacie radę A jak żona się czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.05.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Zona dobrze.. Ona dobrze znosi ciążę. Troszkę tylko miewa suchą skórę na szyi, rękach. Ale tak to nawet mdłości nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.05.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 To super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.05.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Kze pięknie rośnie ten Wasz domek A pieniążki cóż mają to do siebie że wypływają bardzo szybko Dużo zdrówka dla żony i Madzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.05.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Wszelkie pozdrowiena i życzenia przekażę Żonie i córce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.05.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Cieszę się, że domek rośnie i że mnie oraz innym osobom podoba się. Ale teraz do mnie dochodzi ta świadomość spłacania kredytu budowlanego przez 20lat... Kasę łatwo wydaje się, ale potem trzeba ja oddać... Ojjjj... A specjalnego luzu finansowego nie ma, a raczej widzę, że może ciut zabraknąć... KZe i mnie niestety przygnębia ta myśl o tylu latach spłaty Masz racje wydaje sie szybko a spłacać trzeba długo ale chyba nie było innego wyjścia w naszej sytuacji a mieszkac dopiero na stare late jak dzieciaki wyrosna to co to za frajda, przecież to głownie dlanich z myslą o własnym pokoju dla każdego, o własnym podwórku do szaleństw i zabaw Oby zdrówko nam dopisywało to pospłacamy kiedyś Pozdrówka dla żony i buziak dla Madzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.05.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Dzięki Andrzejko! Podobnie myśle. Mam nadzieję, że nasze dzieci tez będą zadowolone z mieszkania w domku i nie będą wolały mieszkac w bloku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.05.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 kze cóż przykro czytać o takich przypadkach.Ale to pewnie sprawa pomiędzy firmą i ekipą - a nie zatargi osobiste z Tobą.Ponieważ od środy będzie znowu się działo na Twojej budowie - to nie łam się za bardzo.Tak już jest, że nie jest nic nam dane na zawsze ,na stałe i żeby coś mieć, trzeba o to ciągle dbać i zabiegać i nie chodzi tu tylko o budowę ale o życie w ogóle.Trzymam kciuki za nową ekipę i czekam na wiadomości w środę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Kasia64 - specjalnie nie załamuje sie. Szkoda mi ludzi, bo dobrze robili, ale.. Tak jak napisałaś: to był raczej zatarg między firmą, a ekipą... Tylko tam moja folia wysokoparoprzepuszczalna już drugi tydzień na więźbie leży.. Ale ponoć to jest taki typ co może długo bez przykrycia leżeć... No nic.. Pewnie wejdą naraz dekarze i murarze... No nic. Będzie OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Kze będzie dobrze najważniejsze że większego przestoju nie będzie Co do kredytu to dzięki niemu mam DOM ja tak to sobie tłumaczę i jestem szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.05.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Tak trzymać.Pozytywne myślenie sprowadza pozytywne działanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Bez kredytu nie byłoby domu... Ale ponoć tak wszyscy robią! Staram się pozytywnie mysleć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Bez kredytu nie byłoby domu... Ale ponoć tak wszyscy robią! Staram się pozytywnie mysleć! Kze popatrz na to tak Kredyt = dom bez kredytu = masz lub nraczej nie masz gdzie mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.06.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Bez kredytu nie byłoby domu... Ale ponoć tak wszyscy robią! Staram się pozytywnie mysleć! Myśl myśl I tylko pozytywnie A le widać już fajnie domek i jego prawdziwy kształt, super wyglada A kredyt sie spłaci napewno bo nie ma innego wyjścia, Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts