Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Zawróconego Emigranta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kze mnie się też podoba ta Twoja budowa, staje się powoli domowa :lol: Domek zupelnie inaczej wygląda jak pojawia się dach :roll:

Ach, wspaniale to wygląda!!! :lol: :lol: :lol:

Dzięki, dzięki. 8) Miło słyszeć, że kolejnej osobie podoba sie domek. Tylko, żeby ciut mniej kosztował to byłoby OK.. :roll:

Dach jest zwieńczeniem domu, tak więc już nie mogę doczekać się kiedy go położą..

kze mnie się też podoba ta Twoja budowa, staje się powoli domowa :lol: Domek zupelnie inaczej wygląda jak pojawia się dach :roll:

Ach, wspaniale to wygląda!!! :lol: :lol: :lol:

Dzięki, dzięki. 8) Miło słyszeć, że kolejnej osobie podoba sie domek. Tylko, żeby ciut mniej kosztował to byłoby OK.. :roll:

Dach jest zwieńczeniem domu, tak więc już nie mogę doczekać się kiedy go położą..

Przjrzałem właśnie wszystkie Twoje obrazki z budowy - Domek rośnie znakomicie. A jeszcze lepiej wygląda (ma coś wspólnego z moim).

Na koszty nie narzekaj - zawsze mogą być wyższe ....

Do podliczenia kosztów dachu to ja się nie spieszyłem - okazało się, ze niezły samochód bym kupił .....

:o :o

Buduj, licz, ciesz się, jak się chyba cieszysz i nie marudź ...

Pozdrawiam

J

Cieszę się, że domek rośnie i że mnie oraz innym osobom podoba się. 8) Ale teraz do mnie dochodzi ta świadomość spłacania kredytu budowlanego przez 20lat... :( Kasę łatwo wydaje się, ale potem trzeba ja oddać... Ojjjj... A specjalnego luzu finansowego nie ma, a raczej widzę, że może ciut zabraknąć... :(

Cieszę się, że domek rośnie i że mnie oraz innym osobom podoba się. 8) Ale teraz do mnie dochodzi ta świadomość spłacania kredytu budowlanego przez 20lat... :( Kasę łatwo wydaje się, ale potem trzeba ja oddać... Ojjjj... A specjalnego luzu finansowego nie ma, a raczej widzę, że może ciut zabraknąć... :(

KZe i mnie niestety przygnębia ta myśl o tylu latach spłaty :(

Masz racje wydaje sie szybko a spłacać trzeba długo :-? ale chyba nie było innego wyjścia w naszej sytuacji a mieszkac dopiero na stare late jak dzieciaki wyrosna to co to za frajda, przecież to głownie dlanich z myslą o własnym pokoju dla każdego, o własnym podwórku do szaleństw i zabaw 8)

Oby zdrówko nam dopisywało to pospłacamy kiedyś :wink: 8)

Pozdrówka dla żony 8) i buziak dla Madzi 8) :wink:

kze cóż przykro czytać o takich przypadkach.Ale to pewnie sprawa pomiędzy firmą i ekipą - a nie zatargi osobiste z Tobą.Ponieważ od środy będzie znowu się działo na Twojej budowie - to nie łam się za bardzo.Tak już jest, że nie jest nic nam dane na zawsze ,na stałe i żeby coś mieć, trzeba o to ciągle dbać i zabiegać i nie chodzi tu tylko o budowę ale o życie w ogóle.Trzymam kciuki za nową ekipę i czekam na wiadomości w środę. Pozdrawiam.:roll: :p

Kasia64 - specjalnie nie załamuje sie. Szkoda mi ludzi, bo dobrze robili, ale.. Tak jak napisałaś: to był raczej zatarg między firmą, a ekipą... Tylko tam moja folia wysokoparoprzepuszczalna już drugi tydzień na więźbie leży.. :-? Ale ponoć to jest taki typ co może długo bez przykrycia leżeć... No nic.. Pewnie wejdą naraz dekarze i murarze... No nic. Będzie OK! 8)