Aga J.G 06.06.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Kze gratulki grodzenia i pierwszych prac ziemnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.06.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Kze gratulki grodzenia i pierwszych prac ziemnych Dzięki za gratulacje. Ale formalnie to są drugie prace ziemne. Pierwsze to wykonywałem własnoręcznie badania geotechniczne gruntu (dół na 1,20m głebokości)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.06.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 czytałam czytałam Ale te takie bardziej spektakularne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 czytałam czytałam Ale te takie bardziej spektakularne są Aaaa... Chyba, że tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.06.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Kze trz sie cieszyć bo wszyscy wiemy ile za papierami trzeba się nachodzić Gratulki sprzedania mieszkanka Super że masz z czym startować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.06.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Kze trz sie cieszyć bo wszyscy wiemy ile za papierami trzeba się nachodzić Gratulki sprzedania mieszkanka Super że masz z czym startować Dzięki za gratulacje. Pierwotnie myślałem, by rozpocząć z kredytu i wykończyć z oszczędności. Ale chyba do końca 2005 roku nie będę brał kredytu i fundamenty z oszczędności wyleję. A kredyt wezmę na wiosnę 2006 (jak budowa ruszy pełną parą), to co zostanie zo będzie na wykańczanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Kze gratulki Przy budowie człowiek cieszy się z wszystkiego a pepiery to początek tej drogi, bez nich nic nie wybudujesz więc ciesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.06.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Kze gratulki Przy budowie człowiek cieszy się z wszystkiego a pepiery to początek tej drogi, bez nich nic nie wybudujesz więc ciesz się Ciesze się, cieszę. Tylko nie mogę sie doczekać momentu w którym cos bede robił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Doczekasz się doczekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.06.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Kze gratulki Przy budowie człowiek cieszy się z wszystkiego a pepiery to początek tej drogi, bez nich nic nie wybudujesz więc ciesz się Ciesze się, cieszę. Tylko nie mogę sie doczekać momentu w którym cos bede robił... Te coś to widoczne efekty ma przynosić pewnie Naljepiej ściany jak mniemam bo to chyba najprzyjemniej rośnie Na wszystko przyjdzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.06.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Kze gratulki Przy budowie człowiek cieszy się z wszystkiego a pepiery to początek tej drogi, bez nich nic nie wybudujesz więc ciesz się Ciesze się, cieszę. Tylko nie mogę sie doczekać momentu w którym cos bede robił... Te coś to widoczne efekty ma przynosić pewnie Naljepiej ściany jak mniemam bo to chyba najprzyjemniej rośnie Na wszystko przyjdzie czas Myslałem choćby o kawałku fundamentów i innym ruchu na działce... Na razie po prostu stoi, bo kończę zbierać dokumenty na PnB.. Chyba pozostanie mi tylko narazie ogrodzić działke.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.06.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 To teraz tylko trzymać kciuki, żeby Pani, co wydaje pozwolenia nie poszła na urlop.Albo jeszcze lepiej -żeby się na ten urlop wybierała i zrobiła pozwolonko jeszcze przed urlopem. Zdawaj relacje na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.06.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 To teraz tylko trzymać kciuki, żeby Pani, co wydaje pozwolenia nie poszła na urlop. Albo jeszcze lepiej -żeby się na ten urlop wybierała i zrobiła pozwolonko jeszcze przed urlopem. Zdawaj relacje na bieżąco Będe zdawał relację, będę. Najbardziej podoba mi się pomysł z tym, by Pani szybciej obsłuzyła moje zgłoszenie bo .. idzie na urlop!! Jestem za!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 30.06.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Najbardziej podoba mi się pomysł z tym, by Pani szybciej obsłuzyła moje zgłoszenie bo .. idzie na urlop!! Jestem za!!! kze - ja też jestem za ale...... to brzmi jak sen i to naprawdę cudowny sen .... Ale , jak śpiewa Majka Jeżowska: marzenia się spełaniają - czego z serca życzę .... i to jak najszybciej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.06.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Najbardziej podoba mi się pomysł z tym, by Pani szybciej obsłuzyła moje zgłoszenie bo .. idzie na urlop!! Jestem za!!! kze - ja też jestem za ale...... to brzmi jak sen i to naprawdę cudowny sen .... Ale , jak śpiewa Majka Jeżowska: marzenia się spełaniają - czego z serca życzę .... i to jak najszybciej .... Dzięki!! Oby nam sie obu jak najszybciej sen spełnił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.06.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wiem jak to ulga pozbyć się wszystkich papierów Oczywiście w dobre ęce i czekac Życzę oby jak najkrócej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.07.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Kze gratuluje pozbycia sie papierów trzymam kciuki żeby poszło szybko i sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.07.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Dziękuję za gratukacje. Rzeczywiście odczuwam ulgę... Kze gratuluje pozbycia sie papierów trzymam kciuki żeby poszło szybko i sprawnie Musi pójść sprawnie! W końcu moja działka jest przy ulicy Sprawnej 26... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.07.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Dziękuję za gratukacje. Rzeczywiście odczuwam ulgę... Kze gratuluje pozbycia sie papierów trzymam kciuki żeby poszło szybko i sprawnie Musi pójść sprawnie! W końcu moja działka jest przy ulicy Sprawnej 26... To już mówi samo za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Dziękuję za gratukacje. Rzeczywiście odczuwam ulgę... Kze gratuluje pozbycia sie papierów trzymam kciuki żeby poszło szybko i sprawnie Musi pójść sprawnie! W końcu moja działka jest przy ulicy Sprawnej 26... To już mówi samo za siebie To nie może być inaczej jak sprawnie i szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts