Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Zawróconego Emigranta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Kze trz sie cieszyć bo wszyscy wiemy ile za papierami trzeba się nachodzić :roll:

Gratulki sprzedania mieszkanka :p :p Super że masz z czym startować :p

Dzięki za gratulacje. Pierwotnie myślałem, by rozpocząć z kredytu i wykończyć z oszczędności. Ale chyba do końca 2005 roku nie będę brał kredytu i fundamenty z oszczędności wyleję. A kredyt wezmę na wiosnę 2006 (jak budowa ruszy pełną parą), to co zostanie zo będzie na wykańczanie...

Kze gratulki :)

Przy budowie człowiek cieszy się z wszystkiego a pepiery to początek tej drogi, bez nich nic nie wybudujesz więc ciesz się :)

Ciesze się, cieszę. Tylko nie mogę sie doczekać momentu w którym cos bede robił... :roll:

Te coś to widoczne efekty ma przynosić pewnie :roll: :roll: :roll: Naljepiej ściany jak mniemam bo to chyba najprzyjemniej rośnie :wink:

Na wszystko przyjdzie czas :p

Kze gratulki :)

Przy budowie człowiek cieszy się z wszystkiego a pepiery to początek tej drogi, bez nich nic nie wybudujesz więc ciesz się :)

Ciesze się, cieszę. Tylko nie mogę sie doczekać momentu w którym cos bede robił... :roll:

Te coś to widoczne efekty ma przynosić pewnie :roll: :roll: :roll: Naljepiej ściany jak mniemam bo to chyba najprzyjemniej rośnie :wink:

Na wszystko przyjdzie czas :p

Myslałem choćby o kawałku fundamentów i innym ruchu na działce... Na razie po prostu stoi, bo kończę zbierać dokumenty na PnB.. Chyba pozostanie mi tylko narazie ogrodzić działke.. :D

• 2 weeks później...
To teraz tylko trzymać kciuki, żeby Pani, co wydaje pozwolenia nie poszła na urlop.

Albo jeszcze lepiej -żeby się na ten urlop wybierała i zrobiła pozwolonko jeszcze przed urlopem.

Zdawaj relacje na bieżąco

Będe zdawał relację, będę. Najbardziej podoba mi się pomysł z tym, by Pani szybciej obsłuzyła moje zgłoszenie bo .. idzie na urlop!! 8) Jestem za!!! :lol:

Najbardziej podoba mi się pomysł z tym, by Pani szybciej obsłuzyła moje zgłoszenie bo .. idzie na urlop!! 8) Jestem za!!! :lol:

kze - ja też jestem za ale...... to brzmi jak sen i to naprawdę cudowny sen ....

Ale , jak śpiewa Majka Jeżowska: marzenia się spełaniają - czego z serca życzę .... i to jak najszybciej .... :wink: :lol:

Najbardziej podoba mi się pomysł z tym, by Pani szybciej obsłuzyła moje zgłoszenie bo .. idzie na urlop!! 8) Jestem za!!! :lol:

kze - ja też jestem za ale...... to brzmi jak sen i to naprawdę cudowny sen ....

Ale , jak śpiewa Majka Jeżowska: marzenia się spełaniają - czego z serca życzę .... i to jak najszybciej .... :wink: :lol:

Dzięki!! 8)

Oby nam sie obu jak najszybciej sen spełnił... :wink:

Dziękuję za gratukacje. Rzeczywiście odczuwam ulgę... :wink:

Kze gratuluje pozbycia sie papierów :) trzymam kciuki żeby poszło szybko i sprawnie :)

Musi pójść sprawnie! W końcu moja działka jest przy ulicy Sprawnej 26... 8) :lol:

Dziękuję za gratukacje. Rzeczywiście odczuwam ulgę... :wink:

Kze gratuluje pozbycia sie papierów :) trzymam kciuki żeby poszło szybko i sprawnie :)

Musi pójść sprawnie! W końcu moja działka jest przy ulicy Sprawnej 26... 8) :lol:

To już mówi samo za siebie :wink: :lol: :lol: :wink:

To nie może być inaczej jak sprawnie i szybko :lol: