Ewik_1 29.06.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 A w co gra Twój mąż? Może mówiłaś, ale zapomniałem.. Generalnie zawsze miło jak jest możliwość z kimś pogadać o sporcie. Z moją Żoną nie da sie.. Mój mąż nie gra, to sporty siłowe, w których liczy się i wynik jednostki i drużynówka. A my oboje jesteśmy zaangazowani sportowo, bo ja sędziuję trójbój siłowy i wyciskanie, więc do gadek w tych tematach jestem kompanem Kolor ciemny brąz już dawno został wybrany. Nie chciałem mieć tak jak wszyscy czerwonego.. Czyli i my Chyba stanie na miedzianej angobie, bo ja lubię takie szminkowe kolorki, żeby pasowało do makijażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.07.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 A czym Cię w tym dachu tak rozwaliłem? Mogłabyś rozwinąć temat? Że chodziłem po dachu? No przeciez to mój dom i musiałem zobaczyć jak układa się dachówkę. W dodatku trzeba było tez sprawdzić jak pracują dekarze, nie? Generalnie polecam chodzenie po łatach i kontrłatach. Widok jest niesamowity, a skoro dekarze mogą i potrafią, to ja nie będę umiał? No właśnie tym. Niewielu jest takich, co sprawdzają pracę dekarzy na dachu albo jeszcze układają dachówki Z reguły raczej stoją niżej i patrzą Ale nie ty. Ty bierzesz udział w KAŻDYM etapie. Czynny udział. Brawo! Jeszcze raz dziekuję. Myslałem, że każdy patrzy na ręce wykonawcom... Niemniej miło, że ktos docenia moje zaangażowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Gratuluje ..... Wiesz czego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.07.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Gratuluje ..... Wiesz czego .... Dziękuje. Domyslam sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.07.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 No to sie fajnie bawiles w Niemczech! A domek bardzo fajny sie zrobil, dachoweczka piekna...Pokaz jakies nowe zdjecie calosci, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.07.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Tez podobało mi się w Niemczach.. Ale ostatnio szalałem w Londynie. Kumpel tam pracuje, więc zaprosił. Londyn bardzo orginalne i stare miasto.. A jakie ma pokopane metro.. W temacie zdjęc to kilka dni w Londynie zaowocowały zrobieniem ok. 550 zdjęc... A domek powoli idzie do przodu. Teraz walczę ze ściankami działowymi na poddaszu. Jak tylko skończą je. A mam nadzieję, że będzie to w tym tygodniu to zaraz razem z dekarzami skończą i wtedy podeślę zdjęcia. Pod względem zdjęć to już zapełniam 3 darmowy album na photosite... Będę musiał pomysleć chyba o innym albumie, albo oszczędniej publikować zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 To czekam na fotki Trzymam kciuki za domek i ścianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.07.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 kze dawaj te fotki. Też chcemy oczęta nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.07.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 No już dobrze, dobrze.. Wrzucam zdjęcia! W pracy coś mi gorzej idzie wrzucanie, więc raz na 2-3 tygodnie wrzucam je od siostry... Dobrze mieć siostrę z internetem, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.07.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 No już dobrze, dobrze.. Wrzucam zdjęcia! W pracy coś mi gorzej idzie wrzucanie, więc raz na 2-3 tygodnie wrzucam je od siostry... Dobrze mieć siostrę z internetem, nie? kze pozdrów siostrę i nie kombinuj dawaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.07.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Przecież nie kombinuję.. Przy okazji wrzuciłem do netu zdjęcia z mojej wycieczki do Londynu i 3 zdjęcia Madzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Pieknei ten Twój domek rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.07.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Dziki Aga, dzięki. Myślę, że głównie zasługa to mojego wykonawcy. Ja ostatnio albo w rozjazdach, albo zapracowany, a on buduje... No, ale skoro ma opóźnienie wynikłe z tego, że mu ekipa murarzy uciekła to może teraz stara się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.07.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 kze postarałeś się i lekcje odrobione.Zdjątka wklejone.Aż dech mi zaparło z wrażenia toż to hasjenda wyrosła a nie dom Pamiętam jak w zeszłym roku zaczynałeś a tu proszę chałupa ja dzwon. Pozdrowionka dla Pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.07.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 zupełnie nie mogę sie połapać w Twoim domu a przeciez powinnam ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 kze postarałeś się i lekcje odrobione.Zdjątka wklejone.Aż dech mi zaparło z wrażenia toż to hasjenda wyrosła a nie dom Pamiętam jak w zeszłym roku zaczynałeś a tu proszę chałupa ja dzwon. Pozdrowionka dla Pań Dzięki! Hasjenda?? No, no,no... bardzo ładnie brzmi... o rzeczywiście miał być mały domek, a wyszedł nawet sporawy... Dzwon? - to dzwięk jaki słyszę jak pukam w moje cegły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 zupełnie nie mogę sie połapać w Twoim domu a przeciez powinnam ...... Jak nie mozesz połapać się? Jak będziesz w okolicy to zapraszam! A w porówaniu z Twoim domkiem to: - na miejscu Twoje łazienki na parterze ja mam pomieszczenie gospodarcze i przejscie z garazu do domu. - tam gdzie Ty masz przejście ja mam małą (ok.5,5mkw) goscinną łazienkę - na górze tam gdzie Ty masz hol z barierakmi ja mam pomieszczenie na saunę - nad Twoją łazienkę (moim pomieszczeniem gospodarczym) mam dużą łazienkę - no i garaż 2 stanowiskowy dlatego pomieszczenie nad garażem ma po podłodze ok.44mkw (powierzchnia użytkowa ok. 25-30mkw - jak będą wylewki to policzę) Ale tak to Ew-ka mamy bardzo podobe domy... No w każdym wypadku na pewno działki mamy bardzo podobne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.07.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 wiesz ,że na zdjęciach inaczej wygląda niż w realu oglądam zdjęcia i za chiny ludowe nie wiem gdzie jestem jak przyjdą tynki będzie bardziej czytelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Ew-ka - my may bardzo podobne, ale jednak ciut różniące się domki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.07.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Bardzo ladny dom sie zrobil! A te fotki z Anglii tez chetnie by sie zobaczylo...,jak juz samemu nie mozna zwiedzac swiat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts