Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Zawróconego Emigranta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kze postarałeś się i lekcje odrobione.Zdjątka wklejone.Aż dech mi zaparło z wrażenia toż to hasjenda wyrosła a nie dom :roll: Pamiętam jak w zeszłym roku zaczynałeś a tu proszę chałupa ja dzwon. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pozdrowionka dla Pań :lol: :lol: :lol:

Dzięki! 8)

Hasjenda?? No, no,no... bardzo ładnie brzmi... :p o rzeczywiście miał być mały domek, a wyszedł nawet sporawy... :oops: Dzwon? - to dzwięk jaki słyszę jak pukam w moje cegły... :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dzienki za link, bardzo ladne fotki! :p

Miło, że podobało sie. Te zdjęcia z muzeum to British Museum oraz Viktoria and Albert Museum. Wszędzie wjazd za darmo. Angole szczycą się tym co nagrabili i ukradli, ale dobrze że mozna to oglądać za darmo. Francuzi tez chwalą się tym co nagrabili, ale tam (jak dobrze pamietam) chcą jakąś kase za bilet... :roll:

kze fajowe zdjątka,nawet małżonka na jedno się załapała ale ty pod Big Benem deko zmęczony wyglądasz :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dzięki. Mi tez się podobaja.

Zmęczony? Może słońce mnie oslepiło. A Żoncia? Ona jest fotogeniczna, więc zabrałem tylko te zdjęcia na których ja wyszedłem jako tako... :lol:

kze zdradz mi w sekrecie i na uccho,kiedy planujecie przeprowadzkę?? :roll: :lol:

Miało być wigilia 2006 w nowym domku, ale bedzie Wielkanoc 2007. Czemu? Żona ma termin porodu na grudzień. Nie będziemy z noworodkiem pakowac się do świeżo wybudowanego domu...

A czemu pytałaś?

Pytałam z ciekawości :oops:

Poza tym ładnie prace idą do przodu i myślałam sobie po cichutku że może właśnie na święta :roll:

Trzymam kciuki za zdrówko Małżonki i oczywiście za prace wykończeniowe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja tez się spytałem z ciekawości, czemu pytasz się.. :oops:

Też mi sie podoba tempo.. Generalnie jak wykonawcy są i robią to nie mozna dopuścić by przerwali i poszli sobie do kogoś innego. :lol:

Pytałam z ciekawości :oops:

Poza tym ładnie prace idą do przodu i myślałam sobie po cichutku że może właśnie na święta :roll:

Trzymam kciuki za zdrówko Małżonki i oczywiście za prace wykończeniowe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja tez się spytałem z ciekawości, czemu pytasz się.. :oops:

Też mi sie podoba tempo.. Generalnie jak wykonawcy są i robią to nie mozna dopuścić by przerwali i poszli sobie do kogoś innego. :lol:

No właśnie ,jak się złapie dobrych fachowców to trzeba ich traktować jak cytrynkę MOCNO TRZYMAC I DELIKATNIE WYCISKAC :roll: :oops: :lol: :lol: :lol:

he he, jak zaczniesz budowę, to nie zapomnij wspomnieć w dzienniku, jak ci idzie "wyciskanie" 8)

kze , ja nie wiedziałam, że znów bedzie dzidziuś u was :o jak mi to umknęło? :oops:

Ale lepiej póżno niż wcale - GRATULACJE!! Widzę, że starasz się na kilku frontach ! (znaczy, żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał, chodzi o budowę i o "majsterkowanie inaczej" :wink: )

czyli "Nowy domek - nowy potomek"?[/b]

he he, jak zaczniesz budowę, to nie zapomnij wspomnieć w dzienniku, jak ci idzie "wyciskanie" 8)

kze , ja nie wiedziałam, że znów bedzie dzidziuś u was :o jak mi to umknęło? :oops:

Ale lepiej póżno niż wcale - GRATULACJE!! Widzę, że starasz się na kilku frontach ! (znaczy, żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał, chodzi o budowę i o "majsterkowanie inaczej" :wink: )

Trzy palce na sercu i obiecuję napisać jak mi idzie "wyciskanie" :oops: :roll: :lol:

Dziękuję. Chcielismy mieć małą różnicę w potomstwie.. :oops:

Tobie również rzyczę udanego "majsterkowania inaczej"... :wink:

PS

w między czasie skończyłem studia MBA z wyróżneniem.. :oops: - ale ja lubię jak coś się dzieje... Tak to bym sie zanudził... :lol: 8)