kze 24.07.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Bardzo ladny dom sie zrobil! A te fotki z Anglii tez chetnie by sie zobaczylo...,jak juz samemu nie mozna zwiedzac swiat! A gdzie byś chciała bym je wkleił? Chyba, że link wolisz.. http://kzegarowski2.photosite.com/Album3/IMG_5579.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.07.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 kze postarałeś się i lekcje odrobione.Zdjątka wklejone.Aż dech mi zaparło z wrażenia toż to hasjenda wyrosła a nie dom Pamiętam jak w zeszłym roku zaczynałeś a tu proszę chałupa ja dzwon. Pozdrowionka dla Pań Dzięki! Hasjenda?? No, no,no... bardzo ładnie brzmi... o rzeczywiście miał być mały domek, a wyszedł nawet sporawy... Dzwon? - to dzwięk jaki słyszę jak pukam w moje cegły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.07.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Dzienki za link, bardzo ladne fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Dzienki za link, bardzo ladne fotki! Miło, że podobało sie. Te zdjęcia z muzeum to British Museum oraz Viktoria and Albert Museum. Wszędzie wjazd za darmo. Angole szczycą się tym co nagrabili i ukradli, ale dobrze że mozna to oglądać za darmo. Francuzi tez chwalą się tym co nagrabili, ale tam (jak dobrze pamietam) chcą jakąś kase za bilet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.07.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 kze fajowe zdjątka,nawet małżonka na jedno się załapała ale ty pod Big Benem deko zmęczony wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 kze fajowe zdjątka,nawet małżonka na jedno się załapała ale ty pod Big Benem deko zmęczony wyglądasz Dzięki. Mi tez się podobaja. Zmęczony? Może słońce mnie oslepiło. A Żoncia? Ona jest fotogeniczna, więc zabrałem tylko te zdjęcia na których ja wyszedłem jako tako... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.07.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 kze zdradz mi w sekrecie i na uccho,kiedy planujecie przeprowadzkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 kze zdradz mi w sekrecie i na uccho,kiedy planujecie przeprowadzkę?? Miało być wigilia 2006 w nowym domku, ale bedzie Wielkanoc 2007. Czemu? Żona ma termin porodu na grudzień. Nie będziemy z noworodkiem pakowac się do świeżo wybudowanego domu... A czemu pytałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.07.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Pytałam z ciekawości Poza tym ładnie prace idą do przodu i myślałam sobie po cichutku że może właśnie na święta Trzymam kciuki za zdrówko Małżonki i oczywiście za prace wykończeniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Pytałam z ciekawości Poza tym ładnie prace idą do przodu i myślałam sobie po cichutku że może właśnie na święta Trzymam kciuki za zdrówko Małżonki i oczywiście za prace wykończeniowe Ja tez się spytałem z ciekawości, czemu pytasz się.. Też mi sie podoba tempo.. Generalnie jak wykonawcy są i robią to nie mozna dopuścić by przerwali i poszli sobie do kogoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.07.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Pytałam z ciekawości Poza tym ładnie prace idą do przodu i myślałam sobie po cichutku że może właśnie na święta Trzymam kciuki za zdrówko Małżonki i oczywiście za prace wykończeniowe Ja tez się spytałem z ciekawości, czemu pytasz się.. Też mi sie podoba tempo.. Generalnie jak wykonawcy są i robią to nie mozna dopuścić by przerwali i poszli sobie do kogoś innego. No właśnie ,jak się złapie dobrych fachowców to trzeba ich traktować jak cytrynkę MOCNO TRZYMAC I DELIKATNIE WYCISKAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 25.07.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Kze, ale chałupa!!! (sorry za takie swojskie określenie ) Kasiu, dobry ten twój sposób na wykonawcę zaraz idę moich trochę powyciskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.07.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Kze, ale chałupa!!! (sorry za takie swojskie określenie ) Kasiu, dobry ten twój sposób na wykonawcę zaraz idę moich trochę powyciskać dominikams ja na razie tylko mówię teoretycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 25.07.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 he he, jak zaczniesz budowę, to nie zapomnij wspomnieć w dzienniku, jak ci idzie "wyciskanie" kze , ja nie wiedziałam, że znów bedzie dzidziuś u was jak mi to umknęło? Ale lepiej póżno niż wcale - GRATULACJE!! Widzę, że starasz się na kilku frontach ! (znaczy, żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał, chodzi o budowę i o "majsterkowanie inaczej" ) czyli "Nowy domek - nowy potomek"?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.07.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 he he, jak zaczniesz budowę, to nie zapomnij wspomnieć w dzienniku, jak ci idzie "wyciskanie" kze , ja nie wiedziałam, że znów bedzie dzidziuś u was jak mi to umknęło? Ale lepiej póżno niż wcale - GRATULACJE!! Widzę, że starasz się na kilku frontach ! (znaczy, żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał, chodzi o budowę i o "majsterkowanie inaczej" ) czyli "Nowy domek - nowy potomek"?[/b] Trzy palce na sercu i obiecuję napisać jak mi idzie "wyciskanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.07.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Kze, ale chałupa!!! (sorry za takie swojskie określenie ) Kasiu, dobry ten twój sposób na wykonawcę zaraz idę moich trochę powyciskać Dzięki. To określenie rzeczywiscie sporo oddaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.07.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 he he, jak zaczniesz budowę, to nie zapomnij wspomnieć w dzienniku, jak ci idzie "wyciskanie" kze , ja nie wiedziałam, że znów bedzie dzidziuś u was jak mi to umknęło? Ale lepiej póżno niż wcale - GRATULACJE!! Widzę, że starasz się na kilku frontach ! (znaczy, żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał, chodzi o budowę i o "majsterkowanie inaczej" ) czyli "Nowy domek - nowy potomek"?[/b] Dziękuję. Chcielismy mieć małą różnicę w potomstwie.. Tobie również rzyczę udanego "majsterkowania inaczej"... PS w między czasie skończyłem studia MBA z wyróżneniem.. - ale ja lubię jak coś się dzieje... Tak to bym sie zanudził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.07.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 kze gratuluję ukończenia studiów !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.07.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 kze gratuluję ukończenia studiów !!!!! Dzięki. Na prywatnej uczelni, ale zawsze MBA... W końcu muszę kiedyś zarobić na spłatę tego kredytu hipotecznego, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.07.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 kze jesteś zdolniacha i poradzisz sobie a ja będę trzymać kciuki żeby nie było pod górkę Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts