kze 09.08.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 No KZE , pięknie, pięknie. Prace idš do pzodu, az miło popatrzeć. Super, gratulacje. Kabelki też mi sie podobajš Przypilnuj Panów przy wstawianiu okien dachowych - u nas przeciekaja , w weekned majš robić poprawki . Pozdrawiam serdecznie, KasiaR No będe musiał! Na razie mam miejsce na okna dachowe... Kasiu musisz przypilnować, by poprawki zrobili juz bardzo dobrze (a nie tylko dobrze).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 09.08.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 No KZE , pięknie, pięknie. Prace idš do pzodu, az miło popatrzeć. Super, gratulacje. Kabelki też mi sie podobajš Przypilnuj Panów przy wstawianiu okien dachowych - u nas przeciekaja , w weekned majš robić poprawki . Pozdrawiam serdecznie, KasiaR No będe musiał! Na razie mam miejsce na okna dachowe... Kasiu musisz przypilnować, by poprawki zrobili juz bardzo dobrze (a nie tylko dobrze).. Niestety nie jest to takie proste . Ostatnio spradzalimy polewajać wodš i było o.k. Ale po ostatnich ulewach wyszło,że nie jest o.k. - jest le Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.08.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Kze pieknieje ten Twój domek A kabelki bardzo ładne takie bialutkie Co do fachowców trzeba stosować zasadę ograniczonego zaufania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Kze pieknieje ten Twój domek A kabelki bardzo ładne takie bialutkie Co do fachowców trzeba stosować zasadę ograniczonego zaufania Dzięki. Kabelki takie bielutkie => pewnie świerze i dobre, nie? Trzeba mieć. trzeba mieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.08.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 A potem takie białe piekne kabelki tynkarze zachlapią i to tak że ich nawet widać nie będzie Kabelków oczywiście nie tynakrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 A potem takie białe piekne kabelki tynkarze zachlapią i to tak że ich nawet widać nie będzie Kabelków oczywiście nie tynakrzy No właśnie.. I po co było kłaść, nie? Trzeba było od razu kłaść tynk, nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.08.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Można było, tylko jak żyć bez tych wszystkich sprzętów którym te kabelki potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Można było, tylko jak żyć bez tych wszystkich sprzętów którym te kabelki potrzebne W starych budynkach kable puszczali po murze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.08.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Można było, tylko jak żyć bez tych wszystkich sprzętów którym te kabelki potrzebne W starych budynkach kable puszczali po murze... Ale czy wtedy kabelki były takie pikne Chyba nie Kze pięknie u ciebie i coś bardzo czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Można było, tylko jak żyć bez tych wszystkich sprzętów którym te kabelki potrzebne W starych budynkach kable puszczali po murze... Chyba nie chciałbym tych po murze A może to taka innowacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.08.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Można było, tylko jak żyć bez tych wszystkich sprzętów którym te kabelki potrzebne W starych budynkach kable puszczali po murze... Ale czy wtedy kabelki były takie pikne Chyba nie Kze pięknie u ciebie i coś bardzo czysto Dzięki. Za czysto? A jak powinno być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.08.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Można było, tylko jak żyć bez tych wszystkich sprzętów którym te kabelki potrzebne W starych budynkach kable puszczali po murze... Chyba nie chciałbym tych po murze A może to taka innowacja ja tez nie chciałem i u mnie w bloku bardzo mi się to nie podoba. Tak jak puszki poddtynkowe zamontowane jako natynkowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 18.08.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Rewelacyjnie to wszystko wygląda. Szczególnie na żywo . Kze pamiętaj o zrobieniu zdjęć wszystkich instalacji przed położeniem tynków i wylewek. Potem się bardzo przydają. Dzieki swoim zdjęciom oszczędziłem sobie sporo kłopotu przy wbijaniu kołków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Rewelacyjnie to wszystko wygląda. Szczególnie na żywo . Kze pamiętaj o zrobieniu zdjęć wszystkich instalacji przed położeniem tynków i wylewek. Potem się bardzo przydają. Dzieki swoim zdjęciom oszczędziłem sobie sporo kłopotu przy wbijaniu kołków. Cały czas cykam zdjęcia. Przed tynkami planuję nakręcić film... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.08.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Kze coraz fajniejszy ten Twój kompromis (a jak masz wiecej tego co w spiżarce - wpadne zobaczyć w realu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Kze coraz fajniejszy ten Twój kompromis (a jak masz wiecej tego co w spiżarce - wpadne zobaczyć w realu ) Coraz więcej kompromisu i coraz mniej kasy... A jesli chcesz spróbować tego co mam w spiżarce to zapraszam. Kiedy bedziesz w okolicy Wawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.08.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Kze coraz fajniejszy ten Twój kompromis (a jak masz wiecej tego co w spiżarce - wpadne zobaczyć w realu ) Coraz więcej kompromisu i coraz mniej kasy... A jesli chcesz spróbować tego co mam w spiżarce to zapraszam. Kiedy bedziesz w okolicy Wawy? ten brak kasy to mi jakoś szczególnie bliski a co do okolic - to najszybciej około świąt -ale wtedy nie ma czasu na takie odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 19.08.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Fajne fotki oj kiedy ja będę miał te problemy z elektryką pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.08.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Fajne fotki oj kiedy ja będę miał te problemy z elektryką pozdrawiam Dzięki. Staram sie robić dużo zdjęć.. Myslę, że niedługo. Budowa domu wbrew pozorom szybko idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.08.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 kze nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę Ty już tynki będziesz uskuteczniał a ja jeszcze przytupuję w miejscu Ale i tak trzymam kciuki za gładziutkie tynki i pozdrawiam całą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts