Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Zawróconego Emigranta

Recommended Posts

kze nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę :oops:

Ty już tynki będziesz uskuteczniał a ja jeszcze przytupuję w miejscu :roll: :roll: :roll:

Ale i tak trzymam kciuki za gładziutkie tynki i pozdrawiam całą rodzinkę :lol: :lol: :lol:

Dzięki, przekażę pozdrowienia.

Żeby tylko dekarze wpadli i ten dach dokończyli.. Tak się z tym slimaczą... :roll:

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A jak będziesz go miał to będziesz chciał mieszkać a potem jeszcze to i tamto i tak cały czas bo dom jest bardzo wymagający :)

Ale folia paroprzepuszczalna nie może leżeć dłużej niż 6miesięcy nieprzykryta... :roll: A już są fragmenty co 3 miechy odkryte są odkryte...

Pooglądąłam zdjęcia..poczytałam...

I dokonuje wpisu, tak jak obiecałam :D

Aż jestem ciekaw jak to wyjdzie...Do tej pory miałem czerowny dom, a teraz nagle stanie sie jakiś taki biały, gładki, bez kabli i ... taki bardziej domowy..

A wiesz kze, że ja bardzo lubiłam te ściany pomarańczowe..teraz jest za jasno i za sterylnie... :-?

Zaraz ..kieduy zacząłeś budowę?

Bo wydaje mi sie że całkiem niedawno, a tu taki postęp :o :D

Pozdrawiam :D

Wiesz ostatnio oglądałam polską komedię pt'Kogel-mogel" I i II cz.

I teraz mam takie filmowe skojarzenia jak zaglądam do dzienników budowy.U Ciebie też się robi :" TAK JAKBY LUKSUSOWO" Sam to pewnie też czujesz ta biel niby skromna a elegancka i taka czyściutka, ten tynk artystycznie pstryknięty :lol: Miodzio :lol: