kze 23.08.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 kze nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę Ty już tynki będziesz uskuteczniał a ja jeszcze przytupuję w miejscu Ale i tak trzymam kciuki za gładziutkie tynki i pozdrawiam całą rodzinkę Dzięki, przekażę pozdrowienia. Żeby tylko dekarze wpadli i ten dach dokończyli.. Tak się z tym slimaczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Kze trzymam kciuki za dach i za tynki Teraz dopiero domek nabierze efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Kze trzymam kciuki za dach i za tynki Teraz dopiero domek nabierze efektu Dzięki. No własnie... Już bym chciał mieć PRAWDZIWY stan surowy zamkniety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 A jak będziesz go miał to będziesz chciał mieszkać a potem jeszcze to i tamto i tak cały czas bo dom jest bardzo wymagający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 A jak będziesz go miał to będziesz chciał mieszkać a potem jeszcze to i tamto i tak cały czas bo dom jest bardzo wymagający Ale folia paroprzepuszczalna nie może leżeć dłużej niż 6miesięcy nieprzykryta... A już są fragmenty co 3 miechy odkryte są odkryte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 to czemu tak długo to trwa pogoń swoich dekarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 to czemu tak długo to trwa pogoń swoich dekarzy Abo tak, że jak nie było murarzy to byli dekrze, jak byli murarze to już nie było dekarzay i .. teraz są tynkarze, a nie ma .. dekarzy.. Coś zaszwankowało z koordynacja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.08.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Pooglądąłam zdjęcia..poczytałam... I dokonuje wpisu, tak jak obiecałam Aż jestem ciekaw jak to wyjdzie...Do tej pory miałem czerowny dom, a teraz nagle stanie sie jakiś taki biały, gładki, bez kabli i ... taki bardziej domowy.. A wiesz kze, że ja bardzo lubiłam te ściany pomarańczowe..teraz jest za jasno i za sterylnie... Zaraz ..kieduy zacząłeś budowę? Bo wydaje mi sie że całkiem niedawno, a tu taki postęp Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Dzięki za wpis Żabcia! Pierwszą łopatę wbiłem 14 października 2005r. No właśnie jak byłem wczoraj na budowie to jakoś tak jasno zrobiło sie.. A najgorsze, że jak teraz póścić jakiś nowy kabel to trzeba od razu kuć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.08.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Jak tam tynki? Czy juz siem robiom? A jakie robicie te tynki, cementowe czy gipsowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.08.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Miło, ze pytasz sie. Dom prawie w połowie otynkowany.. Tylko ja mam sklerozę i już drugi raz zapomniałem wziąć cd ze zjęciami do pracy.. Mam nadzieję, że w tym tygodniu nadrobię te zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Ja też mam nadzieję że nadrobisz zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ja też mam nadzieję że nadrobisz zaległości Już nadrabiam, nadrabiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.08.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Wiesz ostatnio oglądałam polską komedię pt'Kogel-mogel" I i II cz. I teraz mam takie filmowe skojarzenia jak zaglądam do dzienników budowy.U Ciebie też się robi :" TAK JAKBY LUKSUSOWO" Sam to pewnie też czujesz ta biel niby skromna a elegancka i taka czyściutka, ten tynk artystycznie pstryknięty Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.08.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Widzę, że praca wre na Waszej budowie. Jeszcze chwila i zaczniecie szukać płytek. Czemu małżonka nie chce reku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 30.08.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 ale nadrobiłeś zaległości w dzienniku jestem pod DUŻYM wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.08.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Krzyś śliczny tynk miodzio palce lizać... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Kze pieknie wyglądają tynki Domek się robi coraz ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Dzięki za ocenę tynku. Otynkowane ściany na prawdę wyglądają znacznie ładniej i przytulniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ale nadrobiłeś zaległości w dzienniku jestem pod DUŻYM wrażeniem Jak dorwałem się do netu to nie mogłem się opamietać i od razu zamieściłem kilka zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts