Aga J.G 06.10.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Kze dzięki za zaproszenie tylko ja jakoś mam ostatnio mało czasu Trzymam kciuasy za postępy prac i duzo zdrówka dla Twoich dziewczyn i Ciebie oraz dla fasolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.10.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Kze dzięki za zaproszenie tylko ja jakoś mam ostatnio mało czasu Trzymam kciuasy za postępy prac i duzo zdrówka dla Twoich dziewczyn i Ciebie oraz dla fasolki Dzięki! Też mam mało czasu, ale co zrobić... Tak to jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.10.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 ... staram się wszystkiego spróbować, ale nie wszystko udaje mi sie. Nie próbowałem np. kłaść elektryki i hydrauliki... Żona na razie zakupiła terakotę i glazurę oraz pracuje nad sprzetami z Ravaku... Ale ja musze doprowadzić do stanu developerskiego... Przeprowadzka na wiosnę (np. Wielkanoc), bo Żona ma termin porodu drugiego dziecka na grudzień. A poza tym chciałbym troszkę skosztować przyjemności mieszkania w domku zanim bede miał większe rachunki i obowiązki w zimę... kze, na wiosnę powiadasz ? A więc czasu masz sporo . Dobrze, że żonka wybrała już glazurę. Ja ciągle nie mogę się zdecydować ... Czy płytki będziesz kładł sam, czy też zatrudnisz glazurnika ? Pozdrowienia dla żoneczki i córci ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.10.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Przekażę pozdrowienia Żonie. Raczej wynajmę. Czemu? Mam małe doświadczenie w pracach remontowo-budowlanych, a poza tym uważam, że mój czas jest droższy od czasu pracy glazurnika. Niech każdy zajmuje się tym, na czym zna się dobrze.. Glazurę wybieraliśmy w bardzo prosty sposób. Była wyprzedaż - opróznianie magazynów. To kupowaliśmy te resztki, które pasowały do siebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.10.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Kze nasz organizm to dziwne ustrojstwo Ja to nie mogę się doczekać Waszej wykończeniówki coś mi mówi że będzie na czym oko zaiwsić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.10.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Kze nasz organizm to dziwne ustrojstwo Ja to nie mogę się doczekać Waszej wykończeniówki coś mi mówi że będzie na czym oko zaiwsić Miło to słyszeć. W końcu Żona kiedyś musi mieć swój wkład w budowę domu, nie? Mam nadzieję, ze po porodzie bedzie szybko gotowa do wykańczania domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho_p 09.10.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 rozumiem, że chodzi o tynki wewnętrzne. Ja płaciłem robociznę + materiał 22pln / mkw. Teraz krzyczą już 24-25pln.. Dzieki za info, jesli nie sprawiloby Ci to kopotu to przeslij mi prosze na priv namiary na ta ekipe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.10.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 rozumiem, że chodzi o tynki wewnętrzne. Ja płaciłem robociznę + materiał 22pln / mkw. Teraz krzyczą już 24-25pln.. Dzieki za info, jesli nie sprawiloby Ci to kopotu to przeslij mi prosze na priv namiary na ta ekipe. Ja tą ekipę dostałem od Ziętka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 10.10.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 ...Mam małe doświadczenie w pracach remontowo-budowlanych, a poza tym uważam, że mój czas jest droższy od czasu pracy glazurnika. Niech każdy zajmuje się tym, na czym zna się dobrze.. Glazurę wybieraliśmy w bardzo prosty sposób. Była wyprzedaż - opróznianie magazynów. To kupowaliśmy te resztki, które pasowały do siebie.. kze, tak tylko pytałam ... . Myślałam, że z Ciebie prawdziwy, budowlany "fachowiec" - tak sprawnie wszystkiego próbowałeś ... . Sposób wybierania glazury bardzo interesujący ... ciekawe, jaki będzie efekt . Z pewnością nietuzinkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.10.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ja bym może i chciał być budowlańcem, ale ani u mnie doświadczenia, ani czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Kze nasz organizm to dziwne ustrojstwo Ja to nie mogę się doczekać Waszej wykończeniówki coś mi mówi że będzie na czym oko zaiwsić Miło to słyszeć. W końcu Żona kiedyś musi mieć swój wkład w budowę domu, nie? Mam nadzieję, ze po porodzie bedzie szybko gotowa do wykańczania domu.. Tylko prosto z porodówki nie wygoń jej do wykończenia domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.10.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Kze nasz organizm to dziwne ustrojstwo Ja to nie mogę się doczekać Waszej wykończeniówki coś mi mówi że będzie na czym oko zaiwsić Miło to słyszeć. W końcu Żona kiedyś musi mieć swój wkład w budowę domu, nie? Mam nadzieję, ze po porodzie bedzie szybko gotowa do wykańczania domu.. Tylko prosto z porodówki nie wygoń jej do wykończenia domu Całkiem niegłupi pomysł... Ale mam nadzieję, że w grudniu będzie przerwa na budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Chyba świąteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.10.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Kze nasz organizm to dziwne ustrojstwo Ja to nie mogę się doczekać Waszej wykończeniówki coś mi mówi że będzie na czym oko zaiwsić Miło to słyszeć. W końcu Żona kiedyś musi mieć swój wkład w budowę domu, nie? Mam nadzieję, ze po porodzie bedzie szybko gotowa do wykańczania domu.. Tylko prosto z porodówki nie wygoń jej do wykończenia domu Całkiem niegłupi pomysł... Ale mam nadzieję, że w grudniu będzie przerwa na budowie... Na budowie jak na budowie ale żona musi wypocząć po porodzi ei jednoczęśnie przd wykończniem Chyba świąteczna Na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.10.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Zgadza się! Żona musi wypocząć przed wykończeniówką, która ponoć najbardziej wykończa... Oby tylko znowu wszystko nie było na mojej głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.10.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 kze e tam,poradzisz sobie świetnie jak ZAWSZE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.10.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 kze e tam,poradzisz sobie świetnie jak ZAWSZE !!! Dzięki za słowa otuchy Dwójak dzieci i budowa to nie chop siup... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 kze e tam,poradzisz sobie świetnie jak ZAWSZE !!! Dzięki za słowa otuchy Dwójak dzieci i budowa to nie chop siup... Pewnie że nie chop sipu ale kto obiecywał że będzie łatwo Będziemy tutaj za Ciebie ściskać kciuki a razcej za Was i wszystko się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.10.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 kze e tam,poradzisz sobie świetnie jak ZAWSZE !!! Dzięki za słowa otuchy Dwójak dzieci i budowa to nie chop siup... A trójka dzieci i praca na zmiany obojga inwestorów to co? HOP SIUP!!! Zaśpiewamy sobie za św.p. Grechutą :HOP SZKLANKA PIWA I DO ROBOTY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.10.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 kze e tam,poradzisz sobie świetnie jak ZAWSZE !!! Dzięki za słowa otuchy Dwójak dzieci i budowa to nie chop siup... A trójka dzieci i praca na zmiany obojga inwestorów to co? HOP SIUP!!! Zaśpiewamy sobie za św.p. Grechutą :HOP SZKLANKA PIWA I DO ROBOTY!!! A kto słyszał, że co nas nie zabije to nas wzmocni Kze dasz radę Wierzymy w ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts