Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Zawróconego Emigranta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiem czy dziewczynka, czy chłopiec. Jak było pierwsze dziecko to też płeć poznałem zaraz po uroszeniu. 8)

Bliżniaków nie będzie, bo już było usg i wyszło, ze pojedyńcza ciąża... :wink:

A trójka? Może na razie dwójka wystarczy. Na pewno będzie sporo roboty.. I w dodatku koniec budowy... :roll:

Chyba udam się do psychologa... :(

Adriano Komputero i Aga J.G - dzięki. :wink:

Podłogówki będzie w całym domu ok.50mkw. Raczej jako dodatek, bo po pierwsze kosztuje, a po drugie żona tradycjonalistka i lubi kaloryferki oraz drewno na podłodze. Podłogówka będzie tam gdzie terakota, czyli w łazienkach (szt 2 na poddaszu i parterze), holu i kuchni. Ja chciałem dać podłogówkę + terakotę w salonie, ale Żona upierała się i architekci tez byli za drewnem (że ponoć jak Madzia wywróci się to na terakocie bardziej poobija się :().. To uległem... Ale reku i gwc nie odpusciłem i zainstalowałem (choć Żona i architekci byle przeciw :o :x)

kze gratki z okazji 1 rocznicy budowania :D

fajna brama :p

Będziemy Tobie kibicować do końca nawet jak zbankrutujesz :wink:

8)

Dzięki. Wtedy już mi pozostana tylko przyjaciele.. :wink:

A wiesz, że Prawdziwi Przyjaciele to Skarb :D :D :D

PS. Można wiedzieć ile wyniósł Cię reku i GWC ze wszystkim materiał plus robocizna.

kze gratki z okazji 1 rocznicy budowania :D

fajna brama :p

Będziemy Tobie kibicować do końca nawet jak zbankrutujesz :wink:

8)

Dzięki. Wtedy już mi pozostana tylko przyjaciele.. :wink:

A wiesz, że Prawdziwi Przyjaciele to Skarb :D :D :D

PS. Można wiedzieć ile wyniósł Cię reku i GWC ze wszystkim materiał plus robocizna.

12500pln.

Wiem. Prawdziwym bogactwem są Twoi przyjaciele. 8)

Kze gratuluje rocznicy budowlenej :)

Widac kobieta potrafi być bardziej przekonująca niż facet :wink: :) Bo ja swoje pomysły podłogówkowe przeforsowałam :)

Trzymam kciuki żebyć nie zbankrutował :)

Wystarczy mi zarządzania w pracy. A poza tym trzeba Żonę też wdrożyć w projekt budowa domu... :lol:

kze,

widzę, że domek nabiera zimowego koloru bieli . W końcu już niedługo zima :wink: :lol: .

U mnie też problem z materiałem, tylko, że ja zdecydowałam się na wełnę . Nigdzie nie było 15 cm, więc również położę na zakładkę dwie warstwy (8+7 cm). Robię ściany trzywarstwowe więc wełna moczyć się nie będzie :wink:

Trzymam kciuki za kredycik :D