Aga J.G 13.10.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Kze teraz nie masz wyjścia tylko stawić głowę wykończeniówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.10.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Kze teraz nie masz wyjścia tylko stawić głowę wykończeniówce Tak jest Nie masz wyjscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.10.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Dziękuję za słowa otuchy. Teraz nie mam wyjścia. Chciałem dodać, że żona w ciązy jest i w grudniu będziemy mieli drugie dziecko, a nie trzecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 16.10.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Chciałem dodać, że żona w ciązy jest i w grudniu będziemy mieli drugie dziecko, a nie trzecie... Cieszę się, że będziecie mieli dzidziusia. To będzie chłopiec czy dziewczynka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.10.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 A kto mówił że trzecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.10.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Dziękuję za słowa otuchy. Teraz nie mam wyjścia. Chciałem dodać, że żona w ciązy jest i w grudniu będziemy mieli drugie dziecko, a nie trzecie... A bliżnięta wykluczone A kto mówił że trzecie Kze chyba opatrznie zrozumial słowa Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.10.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Nie wiem czy dziewczynka, czy chłopiec. Jak było pierwsze dziecko to też płeć poznałem zaraz po uroszeniu. Bliżniaków nie będzie, bo już było usg i wyszło, ze pojedyńcza ciąża... A trójka? Może na razie dwójka wystarczy. Na pewno będzie sporo roboty.. I w dodatku koniec budowy... Chyba udam się do psychologa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Do psychologa powiadasz Bardzo fajna brama A podłogóweczka to jedno z najlepszych rozwiązań w domu Trzymam kciuki za wszytskie prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.10.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 kze, Ty to masz dopiero zaje....ą bramę . ... Piękna ! A podłogówkę na poddaszu będziesz miał tylko w łazience, czy na całości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Adriano Komputero i Aga J.G - dzięki. Podłogówki będzie w całym domu ok.50mkw. Raczej jako dodatek, bo po pierwsze kosztuje, a po drugie żona tradycjonalistka i lubi kaloryferki oraz drewno na podłodze. Podłogówka będzie tam gdzie terakota, czyli w łazienkach (szt 2 na poddaszu i parterze), holu i kuchni. Ja chciałem dać podłogówkę + terakotę w salonie, ale Żona upierała się i architekci tez byli za drewnem (że ponoć jak Madzia wywróci się to na terakocie bardziej poobija się ).. To uległem... Ale reku i gwc nie odpusciłem i zainstalowałem (choć Żona i architekci byle przeciw ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 18.10.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 kze gratki z okazji 1 rocznicy budowania fajna brama Będziemy Tobie kibicować do końca nawet jak zbankrutujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.10.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 kze gratki z okazji 1 rocznicy budowania fajna brama Będziemy Tobie kibicować do końca nawet jak zbankrutujesz Dzięki. Wtedy już mi pozostana tylko przyjaciele.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.10.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 kze gratki z okazji 1 rocznicy budowania fajna brama Będziemy Tobie kibicować do końca nawet jak zbankrutujesz Dzięki. Wtedy już mi pozostana tylko przyjaciele.. A wiesz, że Prawdziwi Przyjaciele to Skarb PS. Można wiedzieć ile wyniósł Cię reku i GWC ze wszystkim materiał plus robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Kze gratuluje rocznicy budowlenej Widac kobieta potrafi być bardziej przekonująca niż facet Bo ja swoje pomysły podłogówkowe przeforsowałam Trzymam kciuki żebyć nie zbankrutował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.10.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 kze gratki z okazji 1 rocznicy budowania fajna brama Będziemy Tobie kibicować do końca nawet jak zbankrutujesz Dzięki. Wtedy już mi pozostana tylko przyjaciele.. A wiesz, że Prawdziwi Przyjaciele to Skarb PS. Można wiedzieć ile wyniósł Cię reku i GWC ze wszystkim materiał plus robocizna. 12500pln. Wiem. Prawdziwym bogactwem są Twoi przyjaciele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.10.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Kze gratuluje rocznicy budowlenej Widac kobieta potrafi być bardziej przekonująca niż facet Bo ja swoje pomysły podłogówkowe przeforsowałam Trzymam kciuki żebyć nie zbankrutował Wystarczy mi zarządzania w pracy. A poza tym trzeba Żonę też wdrożyć w projekt budowa domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.10.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 gratuluje postepu prac kto ci robił reku helpp.. bo poszukuje wykonawcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Kze bardzo ładna kołderak otula Twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.10.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 kze, widzę, że domek nabiera zimowego koloru bieli . W końcu już niedługo zima . U mnie też problem z materiałem, tylko, że ja zdecydowałam się na wełnę . Nigdzie nie było 15 cm, więc również położę na zakładkę dwie warstwy (8+7 cm). Robię ściany trzywarstwowe więc wełna moczyć się nie będzie Trzymam kciuki za kredycik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.10.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 gratuluje postepu prac kto ci robił reku helpp.. bo poszukuje wykonawcy... Wysłałem ci na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts