kze 23.10.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Dzięki za trzymanie kciuków Teraz słaby kurs, więc będe czekał kilka dni i .. brał na krechę materiały i robociznę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.10.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Dzięki za trzymanie kciuków Teraz słaby kurs, więc będe czekał kilka dni i .. brał na krechę materiały i robociznę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.10.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Dzięki za trzymanie kciuków Teraz słaby kurs, więc będe czekał kilka dni i .. brał na krechę materiały i robociznę... Jak mozęsz to pewnie ze czekaj a nuż widelec podskoczy choć trochę Zawsze to wyjdzie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.10.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Dzięki za trzymanie kciuków Teraz słaby kurs, więc będe czekał kilka dni i .. brał na krechę materiały i robociznę... Jak mozęsz to pewnie ze czekaj a nuż widelec podskoczy choć trochę Zawsze to wyjdzie więcej Żeby tylko nie spadł jeszcze bardziej... Ale może nie będzie tak źle i złoty troszkę osłabnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 30.10.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 No kze ładnie sie zrobiło u Ciebie . A jaki kolor tynku wybrałe? - jestem ciekawa. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.10.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 kze, ... złotówka wciąż mocna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.11.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 No kze ładnie sie zrobiło u Ciebie . A jaki kolor tynku wybrałe? - jestem ciekawa. Pozdrawiam, KasiaR Kolor wybrała Żona... Coś w rodzaju żółty, piskowy... Do ciemnobrązowej dachówki, okien i bramy złoty dąb powinno pasować.. Teraz trzeba jeszcze kupić drzwi o kolorze złoty dąb albo ciemno brązowe.. Tynk będzie na wiosnę. Teraz zdążę tylko ocieplić ściany i dach oraz zrobić wylewki. Potem rozpoczynam projekt porodu drugiego dziecko... Może ktoś słyszał o promocji drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.11.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 kze, ... złotówka wciąż mocna ... No właśnie... Ale znalazłem rozwiązanie. Przypomniałem sobie, że od ok. 30lat mam książeczkę mieszkaniową... Co prawda okazało się, że mam tam 5,5tyś (tylko ), ale ponoć całe klu programu to jest premia gwarancyjna... Ponoć moze ona wynosić 100%, 150%, 200%... Zawsze poprawię sobie płynność finansową, a poza tym może do tego czasu złotówka osłabnie... Zresztą kto by pogardził 10-15tyś, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.11.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Czy to wejście nie jest jakieś takie za monotonne, nie trzeba go jakoś ożywić? Może jakieś bonie, napis, czy coś w tym stylu... Może lwy ? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/71/Britannia_Bridge_lion.jpg/250px-Britannia_Bridge_lion.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.11.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Czy to wejście nie jest jakieś takie za monotonne, nie trzeba go jakoś ożywić? Może jakieś bonie, napis, czy coś w tym stylu... Może lwy ? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/71/Britannia_Bridge_lion.jpg/250px-Britannia_Bridge_lion.jpg Co prawda myślałem raczej o kwiatkach w doniczkach po lewej i prawej stronie drzwi, ale pomysł z lwami jest całkiem fajny.. W szczególności, że nie planujemy psa. Wtedy takie lwy mogłyby strzec domu i ogródka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.11.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 To może przywiozę Ci krasnale na moim terenie jest duży wybór Jak ta Twoja Madzia wyrosła Domek wygląda coraz piękniej czekam na wykończeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.11.2006 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 To może przywiozę Ci krasnale na moim terenie jest duży wybór Jak ta Twoja Madzia wyrosła Domek wygląda coraz piękniej czekam na wykończeniówkę O super pomysł! Kiedy będziesz w okolicy Wawy? A jaki jest koszt takiego krasnala? Dzięki. Madzia rośnie bardzo szybko i ma apetyt po tatusiu... W sumie już bym zajął się wykończeniówką, ale brak wylewek.. Ponoć wykończeniówka wykańcza... Na razie usiłuję kupić drzwi i okazuje się, że ceny nie są małe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.11.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 kze, o drzwiach "coś" wiem, a o ich cenach wiem jeszcze więcej . Ważne, aby się nie załamywać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.11.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 kze, o drzwiach "coś" wiem, a o ich cenach wiem jeszcze więcej . Ważne, aby się nie załamywać ... To moze mi coś doradzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.11.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 A jakich drzwi szukasz ??? Niew iem ile taki krasnal kosztuje ale jeśli przyjadę z wizytą to dam Ci go w prezencie Tylko ciekawe co na to Twoja żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 05.11.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 KZE, Postępy imponujące! Zarówno Dom jak i Córcia rosną jak na drożdżach. Co do pytania: Przypomniał mi się kawał: Żona: Nasza mała córeczka zaczeła chodzić!! Mąż: Tak? A z kim? Ja co prawda syna (jeszcze) nie mam ale zapewniam, że na taką Pannę chętnych nie zabraknie. Drzwi - rozumiem, że zewnętrzne - wybór dość duży ale ceny też DUUŻE.... My wybraliśmy Gerdę ... Pozdrawiam J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.11.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 A jakich drzwi szukasz ??? Niew iem ile taki krasnal kosztuje ale jeśli przyjadę z wizytą to dam Ci go w prezencie Tylko ciekawe co na to Twoja żona Myślę, że Żonie nie będzie przeszkadzał kolejny krasnal.. W szczególości, że ten trzeci krasnal nie wymagałby .. opieki.. Mam nadzieje, że krasnal nie jest drogi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.11.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 KZE, Postępy imponujące! Zarówno Dom jak i Córcia rosną jak na drożdżach. Co do pytania: Przypomniał mi się kawał: Żona: Nasza mała córeczka zaczeła chodzić!! Mąż: Tak? A z kim? Ja co prawda syna (jeszcze) nie mam ale zapewniam, że na taką Pannę chętnych nie zabraknie. Drzwi - rozumiem, że zewnętrzne - wybór dość duży ale ceny też DUUŻE.... My wybraliśmy Gerdę ... Pozdrawiam J Dzięki. Mam opóźnienia nie tak jak Ty. Zazdroszę.. Mam nadzieję, że nie zabraknie.. A droga ta gerda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.11.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 A jakich drzwi szukasz ??? Niew iem ile taki krasnal kosztuje ale jeśli przyjadę z wizytą to dam Ci go w prezencie Tylko ciekawe co na to Twoja żona Myślę, że Żonie nie będzie przeszkadzał kolejny krasnal.. W szczególości, że ten trzeci krasnal nie wymagałby .. opieki.. Mam nadzieje, że krasnal nie jest drogi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darpil 07.11.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 krze, czy dobrze odczytałem, ze masz miec ogrzewanie nadmuchowe? tez takie planowałem i jestem ciekaw jak sie sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts