kze 05.07.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Dziękuję za gratukacje. Rzeczywiście odczuwam ulgę... Kze gratuluje pozbycia sie papierów trzymam kciuki żeby poszło szybko i sprawnie Musi pójść sprawnie! W końcu moja działka jest przy ulicy Sprawnej 26... To już mówi samo za siebie To nie może być inaczej jak sprawnie i szybko Liczę, że media zostaną dostarczone sprawnie i szybko... Bo na razie to na działce obok idzie budowa na agregacie, a moja działka to kawałek łąki... Ponoć już media są na etapie pozwolenia na budowę i bedą wszystkie działeczki na mojej łaczce uzbrajac... Zastanawiam sie czy moje PnB będzie załatwione szybko i sprawnie... 30 dni będzie, czy więcej? I od kiedy zacząć się awanturowac i molestowac UG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Mnie kłotnie ominęły wszystko poszło gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.07.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Mnie kłotnie ominęły wszystko poszło gładko I po ilu dniach miałaś PnB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Mnie kłotnie ominęły wszystko poszło gładko I po ilu dniach miałaś PnB? My musieliśmy powstrzymać starostwo żeby wydali nam później bo składaliśmy pod koniec roku 2003 ( tyly były ważne WZ ) a PnB chcieliśmy mieć wydane w 2004 - nam się nie spieszyło starostwu bardzo ale udało się ich powstrzymać Z tego co wiem to u nas trwa to około 2 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.07.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Mnie kłotnie ominęły wszystko poszło gładko I po ilu dniach miałaś PnB? My musieliśmy powstrzymać starostwo żeby wydali nam później bo składaliśmy pod koniec roku 2003 ( tyly były ważne WZ ) a PnB chcieliśmy mieć wydane w 2004 - nam się nie spieszyło starostwu bardzo ale udało się ich powstrzymać Z tego co wiem to u nas trwa to około 2 tygodni A u mnie to chyba ustawowe 30 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Ale u Ciebie większe miasto i ja składałam papiery w mniej budowlanym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.07.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Ale u Ciebie większe miasto i ja składałam papiery w mniej budowlanym sezonie Oj Agus teraz to chyba caly rok trwa sezon budowlany Oczywiście jak nie ma śniegu robotniczy a caly rok papierologiczny Kze doczekasz się Swoje trzeba odczekać niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.07.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ale u Ciebie większe miasto i ja składałam papiery w mniej budowlanym sezonie Oj Agus teraz to chyba caly rok trwa sezon budowlany Oczywiście jak nie ma śniegu robotniczy a caly rok papierologiczny Kze doczekasz się Swoje trzeba odczekać niestety Staram się ten czas wykorzystać na .. sesję na studiach... Ale daję Gminie 7 dni. Później zaczynam wydzwaniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.07.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Uważaj tylkożeby złośliwie nie przedłuzyli terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.07.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Uważaj tylkożeby złośliwie nie przedłuzyli terminu To co sugerujesz? Co 2 dni nie będzie odbierane jako złośliwe i namolne? Może rzeczywiscie co dziennie to bedzie przegięcie.. Ale kolega z mojej gminy czekał 40 dni choć miał wszystkie dokumenty OK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.07.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Zadzwoń raz wyczuj sytuację i wtedy podejmnij decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katy22 04.08.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Bardzo mi się spodobał Wasz projekt, jeżeli domek będzie taki jak na rysunku to pewnie będziecie mieli najładniejszy domek w okolicy.Trzymam kciuki.pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Bardzo mi się spodobał Wasz projekt, jeżeli domek będzie taki jak na rysunku to pewnie będziecie mieli najładniejszy domek w okolicy. Trzymam kciuki. pa Dzięki. Nie starałem sie mieć najładniejszego w okolicy, ale jeśli uda sie... To moze Ty też zdecydujesz się na taki projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 18.08.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Witam. Pozwoliłem sobie przeczytać dziennik Kolegi. Sam dopiero zaczynam i z DB i papierologią w związku z budową. Czekan na rozwój wydarzeń w Twoim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Witam. Pozwoliłem sobie przeczytać dziennik Kolegi. Sam dopiero zaczynam i z DB i papierologią w związku z budową. Czekan na rozwój wydarzeń w Twoim dzienniku Miło, że ktoś czyta moje wypociny... Jak widzisz ja czekam na podpis urzędnika i ... cały czas planuję jak to będzie z fundamentami, ścianami, oknami itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Kze ogromne gratulki To teraz łopaty w dłoń i do roboty Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.08.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Kze ogromne gratulki To teraz łopaty w dłoń i do roboty Trzymam kciukasy Dzięki, dzięki... Na te łopaty to nawet nastawiam się... Bo generalnie bardzo lubię kopać i drugim (a może trzecim ) moim zawodem mógłby być .. kopacz rowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.08.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 gratulki z okazji rozpoczęcia budowy trzymam kciuki za same powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.08.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 gratulki z okazji rozpoczęcia budowy trzymam kciuki za same powodzenia Dzięki, dzięki... Na jesieni chciałbym wylac fundamenty.. To jest plan A. Plan B to start na wiosnę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 31.08.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 GRATULUJĘ PnB no to do roboty tzn. budowanie czas zacząć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts