kze 13.01.2007 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Aaa, dziękuję . Też działam . Ale kabelków i żarówek sama nie podłączam To dobrze, że nie ma przestoju.. A czemu? To nie Twoja dziedzina? Czy nie przepadasz za prądem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.01.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Kze gratuluję pstryczka i żarówki Też cieszyliśmy się kiedy w naszym domku popłynął pierwszy raz prąd.Teraz jest weselej, światełko jest,muzyczka gra i czajniczek mozna włączyć i kawki się napic. U siebie w domku.Jak to wspaniale brzmi Pozdrowionka dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.01.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Kze gratulacje potomka Rozkosznie wygląda z mamą Taki dzieciaczek to jest dopiero cud Światło jest Super Pozdrawiam calutką rodzinke i buziaki dla dzidzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.01.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 A drugie imię to rodzinna tradycja My z mężem mamy po dwa imiona i dzieci też tak "uszczęśliwiliśmy" Czasami jest z tym kłopot ale ja już sie przyzwyczaiłam do tego Dzieciaki też nie będą miały wyjścia, wy widze podobnie nazwaliście swoje dzieci dwoma imonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.01.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Krzyś super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Kze Gratuluje i niech Cię duma rozpiera Nie martw się dojdziesz do wprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.01.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Kze gratuluję pstryczka i żarówki Też cieszyliśmy się kiedy w naszym domku popłynął pierwszy raz prąd.Teraz jest weselej, światełko jest,muzyczka gra i czajniczek mozna włączyć i kawki się napic. U siebie w domku.Jak to wspaniale brzmi Pozdrowionka dla całej rodzinki Wiem, wiem... Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.01.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Kze gratulacje potomka Rozkosznie wygląda z mamą Taki dzieciaczek to jest dopiero cud Światło jest Super Pozdrawiam calutką rodzinke i buziaki dla dzidzi Dzięki. Też mam 2 imiona, ale jak mogłem zmarnować kolejną szansę wybrania imienia związanego z piłką.. Dzieci to cud, tylko czemu w nocy płaczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Jqak pzrestają płakać zaczynają się inne problemy i już sama nie wiem co jest gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.01.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Kze Gratuluje i niech Cię duma rozpiera Nie martw się dojdziesz do wprawy Dzięki. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.01.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Kze Gratuluje i niech Cię duma rozpiera Nie martw się dojdziesz do wprawy Dzięki. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle.. Bedzie dobrze Sama się dziwię jaki mój mężuś zrobił się sprytny i ile rzeczy już potrafi zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.01.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Kze Gratuluje i niech Cię duma rozpiera Nie martw się dojdziesz do wprawy Dzięki. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle.. Bedzie dobrze Sama się dziwię jaki mój mężuś zrobił się sprytny i ile rzeczy już potrafi zrobić Obyś była dobrym prorokiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Kze Gratuluje i niech Cię duma rozpiera Nie martw się dojdziesz do wprawy Dzięki. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle.. Bedzie dobrze Sama się dziwię jaki mój mężuś zrobił się sprytny i ile rzeczy już potrafi zrobić Obyś była dobrym prorokiem... Miło miło Trzymam kciuki za kolejen prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 10.02.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Witam, jaką dachóweczkę macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze-Żonka 10.02.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Witam, jaką dachóweczkę macie? Brązowa, sirrius rupp ceramika barwiona w masie. Ja chciałam ładną, a mąż barwioną w masie. Poza tym miała nie być czerwona. A czemu pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 10.02.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Bo my właśnie się nad taką zastanawiamy Czy ona jest bardzo ciemna? Bo oglądaliśmy jeden dach i wyglądała jak ciemny brąz? Ale wtedy było pochmurno i śnieg był na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.02.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Widzę, że Żona odpowiedziała.... Wg mnie dachówka ma kolor ciemno brązowy. A jakiego koloru poszukujecie? Mi podobał się ten kolor, bo nie chciałem mieć jak "wszyscy" czerownego dachu, a poza tym jak coś odpryśnie to nie będzie widać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.02.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Kze dobrze zrobiłeś że nie dałeś sie namówić na te wylewki, moi sąsiedzi zrobili dosłownie skończyli i w nocy duży mróz złapał, szok, ogrzewali farelkami i czym nie tylko ale co bedzie z wylewkami nie wiadomo, gwarancji na mróz nie dostali Tyle nerwów i szarpaniny- dobrze , z esobie oszcZędziłeś Co do kursu franka Moim zdaniem to coś nie tak i bank ma jakiś termin na przelanie transzy jezeli go przekroczyli to dlaczego masz tracić , sprawdz czy nie masz o tym w umowie zapisu tysiące to jednak pieniądz A przypomij w jakim banku masz swój kredyt Przejżałam dziennik ale jakoś nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.02.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 kze, też jestem przed wylewkami na parterze i też chyba poczekam na odwilż . A z bankiem to faktycznie nieciekawie wyszło . To była wasza ostatnia transza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.02.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Mam w PKO BP. Na szczę ście lub nieszczęście ostatnia.. Muszę sprawdzić w umowie, ale obawiam się, że terminu chyba nie ma.. A ja po prostu nie jestem w stanie antycypować kursu franka 2 tyg w przód.. 3 dni jestem w stanie mniej więcej oszacować.. Tak więc bank mnie wkurzył.. CI od wylewek twierdzili, ze dodadzą jakiejś chemi, a poza tym wylewki w budynkach i blokach robi sie w zimę.. Może i robi sie, ale po co mam ryzykować, nie? W szczególnosci, że nie zamierzam niczym ogrzewać, bo działkę mam 45km od miejsca w którym aktualnie mieszkam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts