Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Zawróconego Emigranta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kze gratuluję pstryczka i żarówki :lol: :lol: :lol: Też cieszyliśmy się kiedy w naszym domku popłynął pierwszy raz prąd.Teraz jest weselej, światełko jest,muzyczka gra i czajniczek mozna włączyć i kawki się napic. U siebie w domku.Jak to wspaniale brzmi :lol: :lol: :lol: Pozdrowionka dla całej rodzinki :wink:

Wiem, wiem... :wink:

Dzięki! 8)

Kze gratulacje potomka 8) 8)

Rozkosznie wygląda z mamą 8)

Taki dzieciaczek to jest dopiero cud 8) 8) 8)

Światło jest :p

Super 8)

Pozdrawiam calutką rodzinke i buziaki dla dzidzi 8) 8) 8)

Dzięki. 8) Też mam 2 imiona, ale jak mogłem zmarnować kolejną szansę wybrania imienia związanego z piłką.. :lol:

Dzieci to cud, tylko czemu w nocy płaczą? :o

Kze Gratuluje :) i niech Cię duma rozpiera :)

Nie martw się dojdziesz do wprawy :)

Dzięki.

Mam nadzieję, że nie będzie tak źle.. :wink:

Bedzie dobrze :)

Sama się dziwię jaki mój mężuś zrobił się sprytny i ile rzeczy już potrafi zrobić :)

Obyś była dobrym prorokiem... :wink:

Kze Gratuluje :) i niech Cię duma rozpiera :)

Nie martw się dojdziesz do wprawy :)

Dzięki.

Mam nadzieję, że nie będzie tak źle.. :wink:

Bedzie dobrze :)

Sama się dziwię jaki mój mężuś zrobił się sprytny i ile rzeczy już potrafi zrobić :)

Obyś była dobrym prorokiem... :wink:

:lol: :lol: :lol:

Miło miło :wink: :)

Trzymam kciuki za kolejen prace :)

• 2 weeks później...

Widzę, że Żona odpowiedziała.... 8)

Wg mnie dachówka ma kolor ciemno brązowy.

A jakiego koloru poszukujecie?

Mi podobał się ten kolor, bo nie chciałem mieć jak "wszyscy" czerownego dachu, a poza tym jak coś odpryśnie to nie będzie widać.. :wink:

Kze dobrze zrobiłeś że nie dałeś sie namówić na te wylewki, moi sąsiedzi zrobili dosłownie skończyli i w nocy duży mróz złapał, szok, ogrzewali farelkami i czym nie tylko ale co bedzie z wylewkami nie wiadomo, gwarancji na mróz nie dostali :-? :-? :-? :-?

Tyle nerwów i szarpaniny- dobrze , z esobie oszcZędziłeś 8)

Co do kursu franka :roll: :roll:

Moim zdaniem to coś nie tak i bank ma jakiś termin na przelanie transzy jezeli go przekroczyli to dlaczego masz tracić , sprawdz czy nie masz o tym w umowie zapisu :roll: :roll: tysiące to jednak pieniądz :-? :-? :-? :-?

A przypomij w jakim banku masz swój kredyt :roll: :roll:

Przejżałam dziennik ale jakoś nie znalazłam :roll: :roll: :-?

Mam w PKO BP.

Na szczę ście lub nieszczęście ostatnia..

Muszę sprawdzić w umowie, ale obawiam się, że terminu chyba nie ma.. A ja po prostu nie jestem w stanie antycypować kursu franka 2 tyg w przód.. :( 3 dni jestem w stanie mniej więcej oszacować.. Tak więc bank mnie wkurzył..

CI od wylewek twierdzili, ze dodadzą jakiejś chemi, a poza tym wylewki w budynkach i blokach robi sie w zimę.. :o :-? Może i robi sie, ale po co mam ryzykować, nie? :wink: W szczególnosci, że nie zamierzam niczym ogrzewać, bo działkę mam 45km od miejsca w którym aktualnie mieszkam...