Aga J.G 23.03.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 A wszystko w jednym kolorze czy bonie np. o ton ciemniejsze a może jasniejsze ??? Bonie chyba o ton jasniejsze, ale to zalezy od Żony jak bedzie chciała.. Nie ma co się śmiać... Żona też musi mieć udział w budowie domu.. Oczywiście że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.03.2007 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Kze ładnie obramowane te okna do kompletu dadałabym bonie na narożnikach - myślę że bedzie współgrać z oknami na elewacji , co do schodka to może podmurować ten ostatni najniższy (spróbuj ułożyć sobie na sucho z deski lub styropianu).Pozdrowionka Ale skoro podmuruję pierwszy to i tak nie zniweluje tego, że ostatni bedzie za wysoki... A jakie bonie proponujesz na moje naroża? Wąskie takie jak obramowania okien te bonie oczywiście (mogą być nierówne jak układ mijających się cegieł). Tymi schodami to mnie zaskoczyłeś -- myślałam że tylko jeden na dole jest za niski A masz może przykładowe zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.03.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Domek prezentuje sie bardzo fajnie Czy możesz zdradzić jakiej szerokości sa bonnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.03.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 kze muszę napisać na drugi koniec Polski do koleżanki która ma bonie jak mi przyśle to Ci wkleję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.03.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Domek prezentuje sie bardzo fajnie Czy możesz zdradzić jakiej szerokości sa bonnie??? Dzięki. Wokół okien 20cm i 3cm grubości. Pod oknami 15cm i też 3cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.03.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 kze muszę napisać na drugi koniec Polski do koleżanki która ma bonie jak mi przyśle to Ci wkleję Pozdrawiam A koleżanka nie może przesłać zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.03.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 No właśnie czekam na zdjęcia na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Spelnienia wielkanocnej pisanki i mokrego poniedzialku.... .......zyczy Frosia i Frosch http://bilderkiste.de/phpcliparts/media/kueken01e.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.04.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Malutki baranek ma złote różki,Pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki.Gdy nikt nie widzi, chorągiewką bujaI beczy cichutko: Wesołego Alleluja!http://www.wielkanoc.pl/images/stopka_delta_wielkanoc_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 06.04.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://sposse.com/jpg/wielkanoc2006.JPG Zdrowych i Pogodnych Świąt Wielkiej Nocy życzę samych sukcesów na budowniczej niwie, niech się mury pną do góry, a ogrody są coraz piękniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.04.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 kze, na Święta Wielkanocne przesyłam kosz pełen życzeń wplecionych między kolorowe pisanki, cukrowe baranki i bazie. Radosnych, pogodnych i miłych Świąt ! http://kartki.onet.pl/_i/d/zajaczek_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.04.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Pogody, słońca, radości, w niedzielę dużo gości, w poniedziałek dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych, oraz zdrowych! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1710.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.04.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Bardzo dziękuję za życzenia!! Ostatnio jestem bardzo zalatany, gdyz jestem moje 2 projekty maja termin wdrożenia 2 kwietnia i 11 kwietnia. Dlatego niestety nie byłem w stanie wcześniej złozyć życzeń. Jest mi bardzo miło, że aż tyle osób o mnie pamiętało. Frosch, Sylvia1, Zygmor, Adriano i Aga na prawdę bardzo Wam dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 07.04.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Ojej, ja już w ostatniej chwili przesyłam życzenia Późne, ale szczere Wesołych Świąt kze! http://www.deepestfeelings.com/holidays/easter/kids/th_kid3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 07.04.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Sobota to dobry dzien na życzenia - jak i dwa świąteczne dni Wesołych Świąt. Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka. I niech, te święta będą jak bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.04.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Dzięki Domika i Iga! Mam nadzieję, że mieliście udane świeta? Ja wybierałem (z Żoną) kolor fug i projektowałem kuchnię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 09.04.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Eeeech, nic mi już nie mów o fugach Dostało mi sie od Igi i od Mohag, że się z tym za bardzo piep..ę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 10.04.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Ja tam sie smieje, ze budujacemu zawsze bedzie budowa w glowie. Ja znowu robilam kostke, przygotowywalam materialy dla wykonawcow i stale sie martwilam o wszystko A z przyejmnieszych rzeczy to nasza budowa odwiedzali rodzina i znajomi- chodzili po pokojach i mowili "ile to jeszcze jest do zrobienia" A Dominike trzeba bylo faktycznie do pionu doprowadzic, bo by sobie dziewczyna natroj poswiateczny zupelnie zmarnowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.04.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 eeee, tam zmarnowała od razu wiesz przecież, że to uwielbiam A ty z kostką... no ładnie Co do ludzi mówiących "ile jeszcze do zrobienia" to mnie szlag trafia Tacy to potrafią podnieść na duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.04.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 No bo to tak jest... Duzo roboty zostało zrobione i jeszcze duzo przed nami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts