Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Zawróconego Emigranta

Recommended Posts

A wszystko w jednym kolorze czy bonie np. o ton ciemniejsze a może jasniejsze ???

Bonie chyba o ton jasniejsze, ale to zalezy od Żony jak bedzie chciała.. :wink:

:lol: :lol: :lol:

Nie ma co się śmiać... :o Żona też musi mieć udział w budowie domu.. :lol: :wink:

Oczywiście że tak :)

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kze ładnie obramowane te okna do kompletu dadałabym bonie na narożnikach - myślę że bedzie współgrać z oknami na elewacji :p , co do schodka to może podmurować ten ostatni najniższy (spróbuj ułożyć sobie na sucho z deski

lub styropianu).Pozdrowionka :wink: :wink: :wink:

Ale skoro podmuruję pierwszy to i tak nie zniweluje tego, że ostatni bedzie za wysoki... :(

A jakie bonie proponujesz na moje naroża? :p

Wąskie takie jak obramowania okien te bonie oczywiście :roll: :wink: (mogą być nierówne jak układ mijających się cegieł). :wink:

Tymi schodami to mnie zaskoczyłeś -- :roll: myślałam że tylko jeden na dole jest za niski :roll: :roll: :oops:

A masz może przykładowe zdjęcie? :oops:

Bardzo dziękuję za życzenia!! 8)

Ostatnio jestem bardzo zalatany, gdyz jestem moje 2 projekty maja termin wdrożenia 2 kwietnia i 11 kwietnia. Dlatego niestety nie byłem w stanie wcześniej złozyć życzeń. Jest mi bardzo miło, że aż tyle osób o mnie pamiętało. 8)

Frosch, Sylvia1, Zygmor, Adriano i Aga na prawdę bardzo Wam dziękuję.

Ja tam sie smieje, ze budujacemu zawsze bedzie budowa w glowie. Ja znowu robilam kostke, przygotowywalam materialy dla wykonawcow i stale sie martwilam o wszystko :lol: A z przyejmnieszych rzeczy to nasza budowa odwiedzali rodzina i znajomi- chodzili po pokojach i mowili "ile to jeszcze jest do zrobienia" :lol:

A Dominike trzeba bylo faktycznie do pionu doprowadzic, bo by sobie dziewczyna natroj poswiateczny zupelnie zmarnowala :wink: