Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Zawróconego Emigranta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

KZE, wszystko wyglada bardzo ładnie. Gratuluje . Naprawde mi sie podoba :D :wink:

A co do traktora- to u nas normalka. Pan za płotem orze pole zagladając nam w okna :lol: :wink: normalnie jak na wsi. Zajace i lis wchodza na działkę a sarny podchodza pod płot :wink:

Co do ludzi mówiących "ile jeszcze do zrobienia" to mnie szlag trafia :-? Tacy to potrafią podnieść na duchu :roll:

my mielismy 2 tygodnie przed przeoprowadzką gości, którzy stwierdzili,że to niemozliwe ,że my sie przeprowadzamy, przeciez tu jeszcze niec niema. :evil: :o :evil:

A było juz pomalowane, były zrobione podłogi tylko pozaklejane papierem, była kuchnia co prawda jeszcze nie skonczona , łazienka też gotowa. Pozostało sprzatanie, przewiezienie/dostawa mebli, naszych gratów.

Każdy podchodzi inaczej do wykańczania domu. Jedni nie wprowadzą sie do domu jesli reczniki nie będa wisiały w łazienkach :wink: lodówką nie bedzie zapełniona i nie bedzie rosła trawa na działce.

Pozdrawiam serdecznie,

KasiaR :wink:

" Jedni nie wprowadzą sie do domu jesli reczniki nie będa wisiały w łazienkach lodówką nie bedzie zapełniona i nie bedzie rosła trawa na działce."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Swietne słowa :lol: :lol: :lol: Ja właśnie się będę przeprowadzać bez tych wszystkich rzeczy :lol: :lol: :lol: i będę szczęśliwa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

My tak samo :wink: :D

A jak będą przychodzić goście, to wywieszę na drzwiach kartkę z prośbą (uprasza się o niekomentowanie braków w wyposażeniu) i grośbę (wszelkie komentarze negatywne skutkują natychmiastowym usunięciem z domu), o! :wink: 8)

kze, gratuluję postępów. Domek coraz piękniejszy, a z drzwiami to już wygląda super !!! :D

A jak będą przychodzić goście, to wywieszę na drzwiach kartkę z prośbą (uprasza się o niekomentowanie braków w wyposażeniu) i grośbę (wszelkie komentarze negatywne skutkują natychmiastowym usunięciem z domu), o! :wink: 8)

Myślę, że to byłoby dobre rozwiązanie :wink: .

Ale lepiej nie zapraszać takich gości, którzy lubią krytykować . Najlepsi tacy goście bez kompleksów , dobrze nastawieni do świata , lubiący "surowe" wnętrza i mało wymagający. Takim z pewnością będzie się podobało :wink:

Kze dotarłeś do etepu rozterek wykończeniowych :roll:

Gratuluję drzwi - pięknieje dom :p Tak trzymaj :p Pozdrawiam :p :p :p

Dzięki.

Nie tyle rozterek, co .. doła finansowego związanego z wykończeniówką.. :cry: Przestaję mieścić się w budżecie... te pierdoły wykańczają mnie... :-?

KZE, wszystko wyglada bardzo ładnie. Gratuluje . Naprawde mi sie podoba :D :wink:

A co do traktora- to u nas normalka. Pan za płotem orze pole zagladając nam w okna :lol: :wink: normalnie jak na wsi. Zajace i lis wchodza na działkę a sarny podchodza pod płot :wink:

Co do ludzi mówiących "ile jeszcze do zrobienia" to mnie szlag trafia :-? Tacy to potrafią podnieść na duchu :roll:

my mielismy 2 tygodnie przed przeoprowadzką gości, którzy stwierdzili,że to niemozliwe ,że my sie przeprowadzamy, przeciez tu jeszcze niec niema. :evil: :o :evil:

A było juz pomalowane, były zrobione podłogi tylko pozaklejane papierem, była kuchnia co prawda jeszcze nie skonczona , łazienka też gotowa. Pozostało sprzatanie, przewiezienie/dostawa mebli, naszych gratów.

Każdy podchodzi inaczej do wykańczania domu. Jedni nie wprowadzą sie do domu jesli reczniki nie będa wisiały w łazienkach :wink: lodówką nie bedzie zapełniona i nie bedzie rosła trawa na działce.

Pozdrawiam serdecznie,

KasiaR :wink:

Na wsi to normalne, ale przecież... my mieskzamy nie dość, że w mieście to jeszcze w stolicy?? :o Co to za warzywa będą? :o Pełne spalin??? :-?

" Jedni nie wprowadzą sie do domu jesli reczniki nie będa wisiały w łazienkach lodówką nie bedzie zapełniona i nie bedzie rosła trawa na działce."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Swietne słowa :lol: :lol: :lol: Ja właśnie się będę przeprowadzać bez tych wszystkich rzeczy :lol: :lol: :lol: i będę szczęśliwa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

My tak samo :wink: :D

No moi goście to głównie zachwycają się.. 8) Miłe, ale czasami mogliby cos powiedzieć niepozytywnego.. Czemu? Rzebym wiedział, że przyjrzeli się i co .. jeszcze muszę poprawić. :wink: Ja dostrzegam sporo rzeczy, ale może to tylko oko surowego właściciela... :roll:

No bo ja płytki kupiłem na wyprzedaży.. :oops: Za ok. 5000zł kupiłem ok.140mkw. Leroy Merlin opróźniał magazyny.. Wszyscy kupują po ileś tam, a mi wyszło średnio po ..35zł mkw glazuro-gresu.. :oops: Kto mi uwierzy? :o Teraz jak dokupowałem w TTW Opes kilka metrów, bo zmieniła się koncepcja i wyszło, że brakuje to już płaciłęm normalną cenę 153pln za mkw... :-? :roll: :cry: Obiecuję, że jak położe to porobię zdjęcia.

Poza tym wszyscy to tak dobierają kolory gresu, glazury i w ogóle.. A ja pojechałem z Żoną bo była wyprzedaż 3h poświęciłem i .. kupiłem do całego domu (3 łazienki, hol, kuchnia, pom techniczne, spiżarka itp). Teraz tylko dokupilem 6m za ... prawie 1000pln. Żona dłużej fugi wybierała, niż razem wybieralismy gresy i glazurę..

Poza tym ktoś na forum powiedział, że mam farta do cen.. :oops: Nie chcę zapeszać, bo jeszcze sporo przede mną.. :roll:

kze,

super zakupy ! :D Podziwiam tak szybką decyzję i tak dobrą cenę .

Ja zazwyczaj nie decyduję się zbyt szybko, bo zwykle zmienia mi się koncepcja i musiałabym wszystko co rusz oddawać do sklepu z powrotem. Na szczęście teraz nie robią już ze "zwrotami" już takiego problemu jak kiedyś :wink:

Tak się zastanawiam, kiedy ja zacznę równać teren :roll: . Będę musiała jak najszybciej, bo Ci zazdraszczam, że u Ciebie już taki porządek :wink: