Mohag 15.04.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 To jeszcze nic, u nas wszyscy wiedza ze nam sie nie spieszy w ogole a i tak ciagle pytaja kiedy koniec Ludzie to do siebie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.04.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 No bo ludzi chcą zobaczyć jak będzie wyglądać dom na końcu i .. móc później krytykować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.04.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 No bo ludzi chcą zobaczyć jak będzie wyglądać dom na końcu i .. móc później krytykować.. Chyba tak- juz cos czuje, ze tak bedzie A mi by do glowy nie przyszlo, zeby chodzic po cudzym domu i krytykowac wykonczenie Ale coz- ludzie sa rozni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.04.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Kze dotarłeś do etepu rozterek wykończeniowych Gratuluję drzwi - pięknieje dom Tak trzymaj Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.04.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 O i widze, ze juz z urokow ogrodu korzystasz Mam nadzieje, ze nie spiekles sie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 16.04.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 No pięknie, pięknie Drzwi śliczne, świetlik dodaje lekkości (też taki chciałam ale nie mam ) Czy oni robią bramy uchylne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 17.04.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 KZE, wszystko wyglada bardzo ładnie. Gratuluje . Naprawde mi sie podoba A co do traktora- to u nas normalka. Pan za płotem orze pole zagladając nam w okna normalnie jak na wsi. Zajace i lis wchodza na działkę a sarny podchodza pod płot Co do ludzi mówiących "ile jeszcze do zrobienia" to mnie szlag trafia Tacy to potrafią podnieść na duchu my mielismy 2 tygodnie przed przeoprowadzką gości, którzy stwierdzili,że to niemozliwe ,że my sie przeprowadzamy, przeciez tu jeszcze niec niema. A było juz pomalowane, były zrobione podłogi tylko pozaklejane papierem, była kuchnia co prawda jeszcze nie skonczona , łazienka też gotowa. Pozostało sprzatanie, przewiezienie/dostawa mebli, naszych gratów. Każdy podchodzi inaczej do wykańczania domu. Jedni nie wprowadzą sie do domu jesli reczniki nie będa wisiały w łazienkach lodówką nie bedzie zapełniona i nie bedzie rosła trawa na działce. Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.04.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 " Jedni nie wprowadzą sie do domu jesli reczniki nie będa wisiały w łazienkach lodówką nie bedzie zapełniona i nie bedzie rosła trawa na działce." Swietne słowa Ja właśnie się będę przeprowadzać bez tych wszystkich rzeczy i będę szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 17.04.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 my mielismy 2 tygodnie przed przeoprowadzką gości, którzy stwierdzili,że to niemozliwe ,że my sie przeprowadzamy, przeciez tu jeszcze niec niema. prawda! Ja to stale teraz slysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 17.04.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 " Jedni nie wprowadzą sie do domu jesli reczniki nie będa wisiały w łazienkach lodówką nie bedzie zapełniona i nie bedzie rosła trawa na działce." Swietne słowa Ja właśnie się będę przeprowadzać bez tych wszystkich rzeczy i będę szczęśliwa My tak samo A jak będą przychodzić goście, to wywieszę na drzwiach kartkę z prośbą (uprasza się o niekomentowanie braków w wyposażeniu) i grośbę (wszelkie komentarze negatywne skutkują natychmiastowym usunięciem z domu), o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.04.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 kze, gratuluję postępów. Domek coraz piękniejszy, a z drzwiami to już wygląda super !!! A jak będą przychodzić goście, to wywieszę na drzwiach kartkę z prośbą (uprasza się o niekomentowanie braków w wyposażeniu) i grośbę (wszelkie komentarze negatywne skutkują natychmiastowym usunięciem z domu), o! Myślę, że to byłoby dobre rozwiązanie . Ale lepiej nie zapraszać takich gości, którzy lubią krytykować . Najlepsi tacy goście bez kompleksów , dobrze nastawieni do świata , lubiący "surowe" wnętrza i mało wymagający. Takim z pewnością będzie się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 17.04.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Taaaa... podpowiedz jeszcze, gdzie takich znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 17.04.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Mysle, ze wsrod znajomych o takich nietrudno. Ale rodzinka (przynajmniej nasza) to juz inna para kaloszy Ale takie Dominikowe ogloszenie na drzwiach byloby wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 No pięknie, pięknie Drzwi śliczne, świetlik dodaje lekkości (też taki chciałam ale nie mam ) Czy oni robią bramy uchylne? Dzięki. A czemu nie zrobiłaś takich? Wg mnie tylko drzwi wejściowe robią. Firma Wika-Met. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Kze dotarłeś do etepu rozterek wykończeniowych Gratuluję drzwi - pięknieje dom Tak trzymaj Pozdrawiam Dzięki. Nie tyle rozterek, co .. doła finansowego związanego z wykończeniówką.. Przestaję mieścić się w budżecie... te pierdoły wykańczają mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 KZE, wszystko wyglada bardzo ładnie. Gratuluje . Naprawde mi sie podoba A co do traktora- to u nas normalka. Pan za płotem orze pole zagladając nam w okna normalnie jak na wsi. Zajace i lis wchodza na działkę a sarny podchodza pod płot Co do ludzi mówiących "ile jeszcze do zrobienia" to mnie szlag trafia Tacy to potrafią podnieść na duchu my mielismy 2 tygodnie przed przeoprowadzką gości, którzy stwierdzili,że to niemozliwe ,że my sie przeprowadzamy, przeciez tu jeszcze niec niema. A było juz pomalowane, były zrobione podłogi tylko pozaklejane papierem, była kuchnia co prawda jeszcze nie skonczona , łazienka też gotowa. Pozostało sprzatanie, przewiezienie/dostawa mebli, naszych gratów. Każdy podchodzi inaczej do wykańczania domu. Jedni nie wprowadzą sie do domu jesli reczniki nie będa wisiały w łazienkach lodówką nie bedzie zapełniona i nie bedzie rosła trawa na działce. Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Na wsi to normalne, ale przecież... my mieskzamy nie dość, że w mieście to jeszcze w stolicy?? Co to za warzywa będą? Pełne spalin??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.04.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 " Jedni nie wprowadzą sie do domu jesli reczniki nie będa wisiały w łazienkach lodówką nie bedzie zapełniona i nie bedzie rosła trawa na działce." Swietne słowa Ja właśnie się będę przeprowadzać bez tych wszystkich rzeczy i będę szczęśliwa My tak samo A jak będą przychodzić goście, to wywieszę na drzwiach kartkę z prośbą (uprasza się o niekomentowanie braków w wyposażeniu) i grośbę (wszelkie komentarze negatywne skutkują natychmiastowym usunięciem z domu), o! No moi goście to głównie zachwycają się.. Miłe, ale czasami mogliby cos powiedzieć niepozytywnego.. Czemu? Rzebym wiedział, że przyjrzeli się i co .. jeszcze muszę poprawić. Ja dostrzegam sporo rzeczy, ale może to tylko oko surowego właściciela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Masz rację zup[ełnie inaczej prezentuje sie dziłąka a wraz z nią i dom na takiej pięknie wyrównanej działce Fajnie już u was się robi A czemu nie pochwaliłeś sie jkie płytki kupiliście hm Ciekawa jestem straszecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.04.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 No bo ja płytki kupiłem na wyprzedaży.. Za ok. 5000zł kupiłem ok.140mkw. Leroy Merlin opróźniał magazyny.. Wszyscy kupują po ileś tam, a mi wyszło średnio po ..35zł mkw glazuro-gresu.. Kto mi uwierzy? Teraz jak dokupowałem w TTW Opes kilka metrów, bo zmieniła się koncepcja i wyszło, że brakuje to już płaciłęm normalną cenę 153pln za mkw... Obiecuję, że jak położe to porobię zdjęcia. Poza tym wszyscy to tak dobierają kolory gresu, glazury i w ogóle.. A ja pojechałem z Żoną bo była wyprzedaż 3h poświęciłem i .. kupiłem do całego domu (3 łazienki, hol, kuchnia, pom techniczne, spiżarka itp). Teraz tylko dokupilem 6m za ... prawie 1000pln. Żona dłużej fugi wybierała, niż razem wybieralismy gresy i glazurę.. Poza tym ktoś na forum powiedział, że mam farta do cen.. Nie chcę zapeszać, bo jeszcze sporo przede mną.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 22.04.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 kze, super zakupy ! Podziwiam tak szybką decyzję i tak dobrą cenę . Ja zazwyczaj nie decyduję się zbyt szybko, bo zwykle zmienia mi się koncepcja i musiałabym wszystko co rusz oddawać do sklepu z powrotem. Na szczęście teraz nie robią już ze "zwrotami" już takiego problemu jak kiedyś Tak się zastanawiam, kiedy ja zacznę równać teren . Będę musiała jak najszybciej, bo Ci zazdraszczam, że u Ciebie już taki porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts