kze 01.05.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 kze, bardzo ładne te płytki z promocji . Zdjęcie faktycznie baaardzo duże , ale przynajmniej wzór dobrze widać Dzięki. Zdjęcia były specjalnie tak duże jak tylko sie dało.. Widać efekt udało sie uzyskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.05.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Dawno do Ciebie nie zaglądałam, a tu taaaaak pięknie. Domek super. a z podwórkiem to mnie wyprzedziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.05.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 KZE to kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.05.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Dawno do Ciebie nie zaglądałam, a tu taaaaak pięknie. Domek super. a z podwórkiem to mnie wyprzedziłeś Dzięki. Myslę, że z podwórkiem nie wyprzedziłem Ciebie. Czemu? Tam tylko został wyrównany humus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.05.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Myslę, że z podwórkiem nie wyprzedziłem Ciebie. Czemu? Tam tylko został wyrównany humus... ale przynajmniej równo i kwiatki posadzić sie da...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.05.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 KZE to kiedy przeprowadzka? Chciałbym w lato.. Ale zalezy od ekip.. W sumie mam jeszcze dach nieocieplony... Jakbym miał piec i kaloryferki to można było już ruszyć z wykończeniówką pełną parą.. Ponadto droga dojazdowa jest kiepska i tu też mamy opóźnienia z jej wykonaniem... A Ty jakie masz plany przeprowadzkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.05.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Myslę, że z podwórkiem nie wyprzedziłem Ciebie. Czemu? Tam tylko został wyrównany humus... ale przynajmniej równo i kwiatki posadzić sie da...... Jak robotnicy zrobią ogrodzenie to będe mógł rozpocząć projekt przekopywania działki. Na razie samo wyrównanie jest niewystarczające, bo sporo jest gruzu budowlanego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 02.05.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Widzę, że jesteśmy na podobnym etapie. U mnie w poniedziałek zniknęła sprzed domu ogromna góra gruzu (gromadzona przez poprzedniego właściciela działki)- od razu więcej miejsca. Pierwsze płytki będą w tym tygodniu i oczywiście też będą układane na sucho Wasze bardzo ładne i kolorystycznie podobne do moich. No i przeprowadzkę również planujemy w wakacje (pod koniec). Kaloryferki już mam, ale pieca niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.05.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Widzę, że jesteśmy na podobnym etapie. U mnie w poniedziałek zniknęła sprzed domu ogromna góra gruzu (gromadzona przez poprzedniego właściciela działki)- od razu więcej miejsca. Pierwsze płytki będą w tym tygodniu i oczywiście też będą układane na sucho Wasze bardzo ładne i kolorystycznie podobne do moich. No i przeprowadzkę również planujemy w wakacje (pod koniec). Kaloryferki już mam, ale pieca niet To będziemy robić parapetówy też w tym samy czasie... A czemu pieca niet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 03.05.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Widzę, że jesteśmy na podobnym etapie. U mnie w poniedziałek zniknęła sprzed domu ogromna góra gruzu (gromadzona przez poprzedniego właściciela działki)- od razu więcej miejsca. Pierwsze płytki będą w tym tygodniu i oczywiście też będą układane na sucho Wasze bardzo ładne i kolorystycznie podobne do moich. No i przeprowadzkę również planujemy w wakacje (pod koniec). Kaloryferki już mam, ale pieca niet To będziemy robić parapetówy też w tym samy czasie... A czemu pieca niet? Cały czas czekamy na wycenę instalatora. A ten biedny ciągle nie ma czasu Chyba trzeba go będzie troszkę popędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.05.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Widzę, że jesteśmy na podobnym etapie. U mnie w poniedziałek zniknęła sprzed domu ogromna góra gruzu (gromadzona przez poprzedniego właściciela działki)- od razu więcej miejsca. Pierwsze płytki będą w tym tygodniu i oczywiście też będą układane na sucho Wasze bardzo ładne i kolorystycznie podobne do moich. No i przeprowadzkę również planujemy w wakacje (pod koniec). Kaloryferki już mam, ale pieca niet To będziemy robić parapetówy też w tym samy czasie... A czemu pieca niet? Cały czas czekamy na wycenę instalatora. A ten biedny ciągle nie ma czasu Chyba trzeba go będzie troszkę popędzić A jaki planujesz mieć piec? Ja zdecydowałem się na broetje bbs 20kw, tzw. lodówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.05.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 KZE to kiedy przeprowadzka? Chciałbym w lato.. Ale zalezy od ekip.. W sumie mam jeszcze dach nieocieplony... Jakbym miał piec i kaloryferki to można było już ruszyć z wykończeniówką pełną parą.. Ponadto droga dojazdowa jest kiepska i tu też mamy opóźnienia z jej wykonaniem... A Ty jakie masz plany przeprowadzkowe? oj teraz bez tynkarzy to pewnie nieprędko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.05.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 KZE to kiedy przeprowadzka? Chciałbym w lato.. Ale zalezy od ekip.. W sumie mam jeszcze dach nieocieplony... Jakbym miał piec i kaloryferki to można było już ruszyć z wykończeniówką pełną parą.. Ponadto droga dojazdowa jest kiepska i tu też mamy opóźnienia z jej wykonaniem... A Ty jakie masz plany przeprowadzkowe? oj teraz bez tynkarzy to pewnie nieprędko Już w zeszłym roku były kłopoty z tynkarzami.. A w tym to pewnie będzie tragedia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 04.05.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Ja tak od czapy, chciałam poznać tego, który się urodził tego samego dnia - 22.05, a jak z roczkiem? u mnie 74' już prawie cały dziennik przeczytałam, zazdroszczę, ja dopiero mam nadzieję zacząć w tym roku pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.05.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 To ja... 22.05.1972... '74 - bardzo fajny rocznik.. Nie widze problemu z poznaniem się. Należę do osób towarzyskich.. Nie ma co zazdrościć, tylko wielka przygoda przed Tobą. Oczywiście z chęcia oprowadzę po włościach i przekażę wrażenia z budowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 04.05.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Dzięki, czuję się zaproszona i bardzo chętnie dam się oprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.05.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Dzięki, czuję się zaproszona i bardzo chętnie dam się oprowadzić A kiedy chciałabyś być oprowadzona? Tzn. na jakim etapie? Teraz jestesmy przed ocieplaniem dachu i przed zrobieniem ogrodzenia. Potem w zasadzie pozostanie tylko wykończeniówka .. (no nie liczę zamontowania pieca i zaciągnięcia klejem elewacji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 05.05.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Byłam dziś w Selgrosie to się zastanawiałam gdzie dokładnie masz ten dom, ale ze zdjęć to ciężko się domyślić Odnośnie oprowadzenia, to z braku czasu poczekam z wizytą gościnną u Ciebie, pewnie aż zaczniesz wykończeniówkę. Ja mam teraz komunię córki, kredyt na działkę i budowę i zaraz sesja się zaczyna na razie nie chcę się deklarować... Chociaż bardzo mnie korci, żeby się spotkać, w końcu to ten sam dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.05.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 .... Chociaż bardzo mnie korci, żeby się spotkać, w końcu to ten sam dzień Jak mieszkałem z rodzicami w Grodzisku Maz. to przez ok. 10lat - koniec podstawówki, liceum, kawałek studiów - (aż nie wyprowadziłem się, ) nade mną mieszkał kolega, który urodził się 22.05.1974r. Dokładnie 2 lata po mnie.. nawet do podstawówki tej samej chodziliśmy... Potem nasze drogi diametralnie rozeszły się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 09.05.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 kiedy wracają Twoi robotnicy? odpoczywasz trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts