kze 31.08.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 GRATULUJĘ PnB no to do roboty tzn. budowanie czas zacząć Pozdrawiam Zaczynam... rozglądać się za ekipą i zaczynam czas ... wycen.. Ale mam nadzieje, że niedługo przejde do fazy budowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 02.09.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Gratuluję pozwolenia!!! Ale zastanawiam się dlaczego tak szybko dali Ci uprawomocnienie? Przecież powinni powiadomić sąsiadów Może wniósłbym jakiś mały proteścik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.09.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Gratuluję pozwolenia!!! Ale zastanawiam się dlaczego tak szybko dali Ci uprawomocnienie? Przecież powinni powiadomić sąsiadów Może wniósłbym jakiś mały proteścik Dzięki, dzięki... Podpisałem jakieś oświadczenie, że nie będę wnosił jakichs zarzutów i .. przybili mi pieczątkę... Pan Kierownik był bardzo miły, a Pani Irmina - szkoda gadać... A Ty długo czekałeś na uprawomocnienie? Może przepisy zmieniły sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 02.09.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Gratuluję pozwolenia!!! Ale zastanawiam się dlaczego tak szybko dali Ci uprawomocnienie? Przecież powinni powiadomić sąsiadów Może wniósłbym jakiś mały proteścik Dzięki, dzięki... Podpisałem jakieś oświadczenie, że nie będę wnosił jakichs zarzutów i .. przybili mi pieczątkę... Pan Kierownik był bardzo miły, a Pani Irmina - szkoda gadać... A Ty długo czekałeś na uprawomocnienie? Może przepisy zmieniły sie... Mi się nie spieszyło więc nawet nie próbowałem - odczekałem ustawowe terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.09.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 GRATULACJE!!Papierologia za Tobą.Czas łopaty nastał i wojny domomej-tak nazywam okres budowy-mam nadzieję przystąpić do niej w przyszłym roku.Jestem na etapie papierologi wszystkie warunkimam,ale z prądem i wodą czekają mnie przeprawy.Pomysł na ekspertyzę geologiczną bardzo mi się spodobał,podsunę mężowi.Ostatnio Mirek(mężulek)kopał na naszej działce obrys domu,cieszyliśmy się jak dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.09.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 GRATULACJE!!Papierologia za Tobą.Czas łopaty nastał i wojny domomej-tak nazywam okres budowy-mam nadzieję przystąpić do niej w przyszłym roku.Jestem na etapie papierologi wszystkie warunkimam,ale z prądem i wodą czekają mnie przeprawy.Pomysł na ekspertyzę geologiczną bardzo mi się spodobał,podsunę mężowi.Ostatnio Mirek(mężulek)kopał na naszej działce obrys domu,cieszyliśmy się jak dzieci. Chyba tez sobie wykopię obrys domu.. Bardzo spodobał mi się ten pomysł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.09.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Gratuluję! Kiedy ruszy budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.09.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Gratuluję! Kiedy ruszy budowa? Chciabym wylac fundamenty na jesieni... Ale biorąc pod uwagę aktualne tempo (co prawda w ciagu 5 miesięcy od podpisania aktu notarialnego uzyskałem pozwolenie, ale to chyba przypadek) tzn. nie mam jeszcze ani kierownika budowy, ani ekipy, to boję się ale zacznę na wiosne... Chciałbym zrobić w tym roku prawie stan "0".. No nic... Wydaje mi się, że najtrudniejsze jest zacząć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz1 12.09.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Tu już PNB wydane, negocjacje z ekipami trwają, a nie pochwaliłeś się projektem w dzienniku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.09.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Tu już PNB wydane, negocjacje z ekipami trwają, a nie pochwaliłeś się projektem w dzienniku! Jak to nie pochwaliłem się projektem w dzienniku?? Przecież w trzecim poście w dzienniku Miałem dużo wątpliwości co do tej działki. W końcu to jest tylko ok. 25m na 25m.. Na szczęcie znajomi architekci obiejrzeli i powiedzieli, że może być. Bardzo mnie to podbudowało i razem z żoną uznaliśmy, że to będzie nasz kawałek na ziemi. Jak wybuduję się, to do pracy nie będę miał blisko, bo akturat moja firma znajduje sie po jednej stronie W-wy, a działka po drugiej.. No ale mam nadzieję, że okolica okaże się OK. Właśnie jestem na etapie wybierania projektu. Z żoną ustaliliśmy, że będzie to ok. 150m kw. Po długich poszukiwaniach (które robiliśmy równolegle z poszkukiwaniem działki) wybraliśmy projekt LK 343 I jak widzisz jest link do projektu lk 343... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz1 13.09.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 I jak widzisz jest link do projektu lk 343... Ach, racja, taki maleńki - przeoczyłem. sory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.09.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 I jak widzisz jest link do projektu lk 343... Ach, racja, taki maleńki - przeoczyłem. sory. Nie ma sprawy. Myślałem o zeskanowaniu fragmentów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.09.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Hej! Czemu zamilkłeś?Napisz coś w dzienniku,Jak Agnieszka i Magdalenka,no i równie ważne co na placu boju?Rodzina większa to i siła motywacji wrosła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.09.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Hej! Czemu zamilkłeś?Napisz coś w dzienniku,Jak Agnieszka i Magdalenka,no i równie ważne co na placu boju?Rodzina większa to i siła motywacji wrosła. Zamilkłem, bo byłem (i jestem) na urlopie. Nie wiem kto to jest Agnieszka... Moja żona to Iwonka, a córa to Magdalena... A na placu budowy działo się, oj działo... Zaraz rozpoczynam prace. I niedługo to opiszę... Po prostu u siostry i rodziców jest szpital, to nie przychodziłem do nich (by nie zarazić Madzi), a więc nie miałem dostepu do netu.. Niemniej bardzo miło, ze ktoś zainteresował się moją nieobecnoscią.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.09.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 sorki za Agnieszkę-coś mi się pomieszało,chodziło o żonkę-Iwonkę i córcie Magdę,pozdrowienia i powodzenia dla całej rodzinki,niech się mury pną do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.09.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 sorki za Agnieszkę-coś mi się pomieszało,chodziło o żonkę-Iwonkę i córcie Magdę,pozdrowienia i powodzenia dla całej rodzinki,niech się mury pną do góry Oj tak, oj tak!!! Dziś lub jutro mają zdejmować humus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.09.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Czyli najpierw mury w dół a potem w górę.Trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.09.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Czyli najpierw mury w dół a potem w górę.Trzymam kciuki!! Chyba tak... Dzięki. Na razie jestem pełem obaw jak to będzie.. No, ale ponoć nie święci garnki lepia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.09.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Chcieć to móc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 29.09.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Przyjechałem dzisiaj na budowę a tu co widzę? Na działce sąsiada jest już zdjęty humus! Czyli przygoda się zaczęła. Życzę powodzenia, kze! Od razu tak mi się jakoś raźniej zrobiło, bo już nie będę sam na tym polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts