Olkalybowa 12.06.2007 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Piec przepiękny . Dzięki. Ale masz ładne nogi na zdjęciu.. Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Kze: no prosze jakie piękny piecyk... fiu fiu... no i załapałem sie na zdjęciu w dzienniku, chyba walne dziś piwko z tej okazji pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Kze: no prosze jakie piękny piecyk... fiu fiu... no i załapałem sie na zdjęciu w dzienniku, chyba walne dziś piwko z tej okazji pozdrawiam m. Dzięki Maksiu. Jak będziesz w pobliżu to możemy wypić razem w realu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.06.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Kze: no prosze jakie piękny piecyk... fiu fiu... no i załapałem sie na zdjęciu w dzienniku, chyba walne dziś piwko z tej okazji pozdrawiam m. Dzięki Maksiu. Jak będziesz w pobliżu to możemy wypić razem w realu... to co? za tydzień w czwartek??? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Kze: no prosze jakie piękny piecyk... fiu fiu... no i załapałem sie na zdjęciu w dzienniku, chyba walne dziś piwko z tej okazji pozdrawiam m. Dzięki Maksiu. Jak będziesz w pobliżu to możemy wypić razem w realu... to co? za tydzień w czwartek??? pozdrawiam m. Będziesz 21 czerwca w Grodzisku? W jakich godzinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 KZE mam pytanie co do zsypu na bieliznę. Myśle że to fajne rozwiązanie. Jakiej średnicy masz rurę i czy będziesz ją czymś przykrywał, czy taka dziura zostanie? Miło, że zajrzałaś do mojego dziennika budowy.. Średnicas jest chyba za duża, bo wynosi ok. 30cm. Rura zostanie obudowana zieloną płytą g-k jak wszystkie elementy w kotłowni oraz do pewnej wysokości obłożona glazurą, a ponad poziom glazury będzie gładź. Rura będzie kończyć się 90cm nad podłogą tak by zmieścił się kosz. Biorąc pod uwagę, że mam 2-kę małych dzieci to chyba nie był to najlepszy pomysł, bo muszę w górnej łazience jakoś zabezpieczyć otwór.. Chyba jakieś kolanko umieszczę.. Tak sobie myslę ze mozna by na tę rurę postawić kosz na bieliznę, taki bez dna, tylko jak pozbyc sie tego dna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.06.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Kze: no prosze jakie piękny piecyk... fiu fiu... no i załapałem sie na zdjęciu w dzienniku, chyba walne dziś piwko z tej okazji pozdrawiam m. Dzięki Maksiu. Jak będziesz w pobliżu to możemy wypić razem w realu... to co? za tydzień w czwartek??? pozdrawiam m. Będziesz 21 czerwca w Grodzisku? W jakich godzinach? sroda i czwatek bede w-wie.. szkolenie... od godz. 16 jestem wolny grodzisk to nie rzut beretem pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 KZE mam pytanie co do zsypu na bieliznę. Myśle że to fajne rozwiązanie. Jakiej średnicy masz rurę i czy będziesz ją czymś przykrywał, czy taka dziura zostanie? Miło, że zajrzałaś do mojego dziennika budowy.. Średnicas jest chyba za duża, bo wynosi ok. 30cm. Rura zostanie obudowana zieloną płytą g-k jak wszystkie elementy w kotłowni oraz do pewnej wysokości obłożona glazurą, a ponad poziom glazury będzie gładź. Rura będzie kończyć się 90cm nad podłogą tak by zmieścił się kosz. Biorąc pod uwagę, że mam 2-kę małych dzieci to chyba nie był to najlepszy pomysł, bo muszę w górnej łazience jakoś zabezpieczyć otwór.. Chyba jakieś kolanko umieszczę.. Tak sobie myslę ze mozna by na tę rurę postawić kosz na bieliznę, taki bez dna, tylko jak pozbyc sie tego dna? Dno można wyciąć. Z tym nie ma problemu, Tylko nadal nie wiem jak przekonać dzieci by nie interesowały się tą rurą i nie myślały nawet o niej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.06.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Kze: no prosze jakie piękny piecyk... fiu fiu... no i załapałem sie na zdjęciu w dzienniku, chyba walne dziś piwko z tej okazji pozdrawiam m. Dzięki Maksiu. Jak będziesz w pobliżu to możemy wypić razem w realu... to co? za tydzień w czwartek??? pozdrawiam m. Będziesz 21 czerwca w Grodzisku? W jakich godzinach? sroda i czwatek bede w-wie.. szkolenie... od godz. 16 jestem wolny grodzisk to nie rzut beretem pozdrawiam m. Ja pracuję w Wawie... Kończę zazwyczaj ok. 16.30. A gdzie masz szkolenie? To może spotkamy sie, pokaże Ci moje dzieło, posłucham kilku uwag i tak sobie pogadamy.. Co Ty na to? Jaki jest do Ciebie nr komórki? Jak nie chcesz upubliczniać, to może wyslij na priva.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.06.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 KZE drugi pomysł z karo wokół dywanika super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 17.06.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Dywanik z karo wokół też mi się bardzo podoba, że nie wspomnę już o wielkości Twojej łazienki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.06.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Dzięki. Też mi sie bardzo spodobał ten dywanik. Jak kupowałem te gresy i fryzy to nie byłem do nich przekonany... Żona była do tego przekonana w momencie zakupu. A jak sądzicie: wannę obudować glazurą, czy kupić wanne z obudową? Biała obudowa (półokrągła) pasuje do półokraglego prysznica (który będzie obok wanny) oraz białych bidetu i sedesu. Natomiast obłożenie glazurą spowoduje, że wygląd bedzie bardziej elegancki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.06.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Dzięki. Też mi sie bardzo spodobał ten dywanik. Jak kupowałem te gresy i fryzy to nie byłem do nich przekonany... Żona była do tego przekonana w momencie zakupu. A jak sądzicie: wannę obudować glazurą, czy kupić wanne z obudową? Biała obudowa (półokrągła) pasuje do półokraglego prysznica (który będzie obok wanny) oraz białych bidetu i sedesu. Natomiast obłożenie glazurą spowoduje, że wygląd bedzie bardziej elegancki... u nas pewnie będą białe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.06.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Sylvia1 - białe bo tańsze, czy białe bo dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.06.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Sylvia1 - białe bo tańsze, czy białe bo dobre? a jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.06.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Białe, bo dobre, czyli - nie ma problemu z obudową - pasuje, ten sam producent wanny i obudowy - łatwo zdemontować i w przyszłości wymienić na lepszy model wanny - pasuje kolorystycznie.. Ja na prawdę biorę pod uwage aspekt finansowy, ale to nie jedyne kryterium.. Wiem, że mój budżet już dawno legł w gruzach, ale... Jeżeli mam coś zrobić tymczasowo, a potem docelowo to bedzie to droższe rozwiązanie!! Dlatego kosztem większego kredytu i debetu chcę wykończyć dom tak, by nie wiedzieć co to remont przez najbliższe 10-15 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.06.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 kze, Twoja łazienka to raczej "pokój kąpielowy" . Kafle ułożone w caro przy dywaniku to w/g mnie ładniejsze rozwiązanie . Jeśli zaś chodzi o obudowę wanny, to ja osobiście wybrałam kafle (mozaikę), choć przyznam, że zastanawiałam się też - tak jak Ty - nad obudową akrylową. Jednak denerwowało mnie to, że po oparciu się o nią - trzeszczała i lekko odkształcała się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.06.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 A ja jak zwykle powiem cos calkiem odwrotnego Te prosto ukladane kafle z prostym dywanikiem jest super, bo wlasnie to przesuniecie fugi daje optycznie efekt dywanika... dla mnie rewelacyjnie to wyglada. Karo z prostym dywanikiem jest oklepane ale prosze nie za bardzo brac pod uwage co pisze, bo jakbym wybudowala sama dom to nikt by w nim nie chcial mieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 18.06.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Ale macie wielka lazienke Ja powiem, ze przesuniecie fugi tez mi nie przeszkadza. Zaakceptowalabym oba ulozenia plytek, choc jakbym miala wybierac to chyba jednak nr 2 by wygral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.06.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Widze, że wygrywa wersja karo wokół dywaniku.. Łazienka ma po podłodze ok. 13,5-14mkw, ale są skosy, więc nie wiem ile jest efektywnego... Duża? No tak wyszło.. To obudowa akrylowa trzeszczy? O kurcze... Będę musiał zastanowić się.. Ale z drugiej strony taka akrylowa to chyba łatwiejsza jest w wymianie. Na razie z braku kasy kupujemy wanne bez hydro, ale w przyszłości zastanawialiśmy się nad takim rozwiązaniem... A jak jest obudowana kafelkami to łatwo jest coś naprawić pod wanną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts