Malinka_76 29.06.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 No piekny domeczek Wam się szykuje. Prace idą pełną parą. Gratuluję wytrwałości w budowie i trzymam kciuki za wykończeniówkę. Mam nadzieję, że Was nie wykończy. Czekam na kolejne wpisy w dzienniku.PozdrawiamMonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Kze toż to już prawdziwy DOM - GRATULUJE Oczywiście zadroszczę zjazdu Muratora i dodam że byłeś drugi bo mnie nie było Ciekawe kiedy Legenda w góry przyjedzie Zyczę powodzenia w dalszym wykańczaniu i dużo zdrówak dla rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.06.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 kze, gratki zakończenia prac hydraulicznych . Dywanik bardzo fajny - też będę miała dywanik, a nawet dwa . Zsyp na brudną bieliznę też sobie zrobiłam i już się z niego cieszę . Właśnie osadzam do niego drzwiczki . Ciekawa jestem z czego robisz podmurówkę ogrodzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.07.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 No ja wiem ze ten filtr wazniejszy i dlatego takie duze foty... ale ja chce zobaczyc dzieciatko a tego zdjecia nie da sie powiekszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.07.2007 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Kze dom coraz ladniejszy A mnie najbardziej podoa sie termin odwiedzin Maksia u Ciebie, juz zaplanowaliscie wakacje na lipiec i nawet foty z przyszlosci no no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.07.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Dawno mnie nie było.. No, ale przed urlopem chciałęm pokończyć pewne prace... Malinka_76 Dzięki. Będą wpisy.. Aga J.G Dzięki. Również powodzenia w wykańczaniu i zdrowiu oraz przyjazdu Legendy Tobie życzę Jakto byłem drugi? W czym? Adriano Komputero Dzięki. Podmurówka będzie z betonu kręconego na budowie. Jakie drzwiczki do zsypu? Czy rurę do zsypu masz od górnego pomieszczenia do samego kosza, czy rura jest tylko jako przepust i w dolnym pomieszczeniu zsyp zrobiony jest np. z płyty g-k? Może zamieściłabyś kilka zdjęć instruktarzowo-technologicznych... Mohag Chodzi Ci o zdjęcie Żony z synem? Mogę zamieścić aktualne zdjęcia Radka i Madzi... Jajcek Masz rację! W dwóch postach pomyliłem numer miesiąca.. Szerloku.. Miło, że tak dużo osób wypowiedziało się na temat moich dylematów z płotem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.07.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Adriano Komputero Dzięki. Podmurówka będzie z betonu kręconego na budowie. Jakie drzwiczki do zsypu? Czy rurę do zsypu masz od górnego pomieszczenia do samego kosza, czy rura jest tylko jako przepust i w dolnym pomieszczeniu zsyp zrobiony jest np. z płyty g-k? Może zamieściłabyś kilka zdjęć instruktarzowo-technologicznych... kze,podmurówka betonowa jest chyba najbardziej popularna . U siebie najprawdopodobniej też taką zrobię Co do zsypu, to u mnie jest rura z góry do samego dołu. Kończy się jakieś 80 cm nad ziemią . Pod rurą na dole (w pralni) będzie kosz . A u góry (w łazience) ta rura jest zabudowana KG, by nie była widoczna. I do tej zabudowy mam właśnie drzwiczki Postaram się zrobić fotki Kiedy na urlop ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.07.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 To ja poprosze to zdjecie rodzinkii my tu tak o budowie, filtrach, podmurowkach ... nie powiem okejos, ale takie male bambino tez bym chetnie poogladala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.07.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Adriano Komputero Dzięki. Podmurówka będzie z betonu kręconego na budowie. Jakie drzwiczki do zsypu? Czy rurę do zsypu masz od górnego pomieszczenia do samego kosza, czy rura jest tylko jako przepust i w dolnym pomieszczeniu zsyp zrobiony jest np. z płyty g-k? Może zamieściłabyś kilka zdjęć instruktarzowo-technologicznych... kze,podmurówka betonowa jest chyba najbardziej popularna . U siebie najprawdopodobniej też taką zrobię Co do zsypu, to u mnie jest rura z góry do samego dołu. Kończy się jakieś 80 cm nad ziemią . Pod rurą na dole (w pralni) będzie kosz . A u góry (w łazience) ta rura jest zabudowana KG, by nie była widoczna. I do tej zabudowy mam właśnie drzwiczki Postaram się zrobić fotki Kiedy na urlop ? Czyli jednak rura od dołu do góry.. Bo mi robotnicy sugerują by nie kłaść rury w dolnym pomieszczeniu, tylko lejek zrobić z płyt g-k.. A rurę na dole masz obudowaną? Urlop? Od 9.07 do 20.07, 23.07 idę do pracy po urlopie, a wakacje to wyjazd z dziećmi i Żoną do Krynicy Morskiej 16-21.07. PS To mój pierwszy urlop 2tygodniowy od czasu narodzin dziecka (14 września 2005), tak więc praktycznie piersze 2 tygodnie urlopu od prawie 3 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.07.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 kze, rura od góry do dołu , a na dole cała obudowana KG . Wygląda bardziej estetycznie Życzę udanego wypoczynku i ładnej pogody . Wybrałeś śliczne miejsce na urlop , na który bezsprzecznie zasłużyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.07.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 To ja poprosze to zdjecie rodzinkii my tu tak o budowie, filtrach, podmurowkach ... nie powiem okejos, ale takie male bambino tez bym chetnie poogladala Mówisz - masz.. Najnowsze zdjęcia Radka http://images28.fotosik.pl/21/66b373c1ae9374f9med.jpg A to dwa zdjęcia ciut starsze (tzw. sprzed miesiąca) http://images26.fotosik.pl/21/4e63ac3b31d36996med.jpg http://images30.fotosik.pl/21/d8ef7b1f763594fbmed.jpg A tutaj tatuś z córka na spacerze w Żelazowej Woli http://images30.fotosik.pl/21/dbb702ea9102534amed.jpg A tutaj córcia demoluj park w Żelazowej Woli http://images23.fotosik.pl/21/666f7bbcd987d7c8med.jpg Dzięki Adrianko! Postaram sie wykorzystać urlop, ale troszkę się też obawiam. Czemu? Pierwszy raz z Żoną jedziemy z dziećmi i od razu z dwójką na wakacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.07.2007 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 KZe ale Radek to do Ciebie podobny, Madzia jeszcze nie wiem do kogo bardziej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.07.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 KZe ale Radek to do Ciebie podobny, Madzia jeszcze nie wiem do kogo bardziej ... Dzięki. Radek jest troszkę podobny do Madzi, czyli z relacji przechodniości wynika, że .. Madzia jest do mnie podobna.. Mam nadzieję, że Madzia z wyglądu bedzie bardziej do Żony podobna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.07.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Junior jest czadowy Ale corcia udala Ci sie na sto dwa normalnie taka slodka ze hej .... mam slabosc do malutkich dziewczyneczek oj moja to juz nie dziewczyneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 09.07.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 kze, gratuluję takich wspaniałych pociech ! Dzieciaczki są śliczne ! Urlop z nimi na pewno będzie wyjątkowy, nie masz się czego obawiać. To będzie prawdziwy rodzinny urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 09.07.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Śliczne masz dzieciaczki, małe są takie słodkie później już trochę mniej udanego urlopu życzę, ja tez bardzo lubię tamte okolice szczególnie Stegnę, ale to poza sezonem - bo latem nie ma gdzie nogi na plaży postawić. Nie wiem czy Ci życzyć odpoczynku ( bo z maluchami jedziesz- mała szansa na zrealizowanie życzenia ), ale dobrej kondycji to na pewno Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.07.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Junior jest czadowy Ale corcia udala Ci sie na sto dwa normalnie taka slodka ze hej .... mam slabosc do malutkich dziewczyneczek oj moja to juz nie dziewczyneczka Dzięki. Córcia to ... rozrabia na 102... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.07.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 kze, gratuluję takich wspaniałych pociech ! Dzieciaczki są śliczne ! Urlop z nimi na pewno będzie wyjątkowy, nie masz się czego obawiać. To będzie prawdziwy rodzinny urlop Obawiam się, że może być za bardzo wyjatkowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.07.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Śliczne masz dzieciaczki, małe są takie słodkie później już trochę mniej udanego urlopu życzę, ja tez bardzo lubię tamte okolice szczególnie Stegnę, ale to poza sezonem - bo latem nie ma gdzie nogi na plaży postawić. Nie wiem czy Ci życzyć odpoczynku ( bo z maluchami jedziesz- mała szansa na zrealizowanie życzenia ), ale dobrej kondycji to na pewno Ci życzę Właśnie obawiam się, że bedę potrzebował niezłej kondycji... Wiem, wiem że jesteś fanką Stegny. Ale co tam jest wyjatowego? Może pojadę tam na wycieczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 10.07.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Wiem, wiem że jesteś fanką Stegny. Ale co tam jest wyjatowego? Może pojadę tam na wycieczkę? w sezonie to nie polecam (chyba, żę ktoś lubi ścisk ). Ja tam jeżdżę po za sezonem, mamy swój ulubiony pokój przy samym deptaku. Jak będziesz to zwróć uwagę na "Julkę" przed plażą po prawej stronie - tam mieszkamy. Po za tym, tam nic nie ma i to lubię - cenie sobie spokój, ciszę, szum morza i lasu a w Krynicy jesienią dziki po ulicy chodziły, jak podeszły do samochodu to zwiałam Na wyjazd w czasie sezonu polecam Karwieńskie Błota II, ogromna plaża - gramy na niej w piłkę, mało ludzi. Tylko od wsi do plaży jakieś 800m, ale można podjechać samochodem - szczególnie z maluchami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts