kze 20.07.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Z przyjemnością przeczytałam twój dziennik, ponieważ nawet na chwilę nie opuścił cię entuzjazm w budowaniu. Albo jesteś ogromnym optymista, albo trafiłeś na bezproblemowych wykonawców. Jesli to pierwsze to gratuluje z całego serca, jeśli to drugie to gratuluję jeszcze mocniej i proszę o namiary na wykonawców godnych polecenia... Jak już skończę z pomocą mojego taty stan surowy, to chciałbym trafić tak dla odmiany na solidnych fachowców... Z góry dziękuję Tobie również gratuluję wytrwałości w czytaniu.. Należę zazwyczaj do optymistów.. Ekipy zazwyczaj był solidne (tzn. dobrze wykonują robotę), aczkolwiek miewały i mają opóźnienia.. A ekipami od jakich prac jesteś zainteresowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.07.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Nie mam jeszcze nikogo od alarmu. Szukam też dobrego hydraulika, bo chcemy zrobić kominek z płaszczem wodnym + piec na gaz ziemny i podłogówkę zmiksowaną ze zwykłym co. Jeśsli możesz polecić swojego elektryka to też będę wdzięczna za kontakt, bo mamy już jednego, ale chcemy sprawdzić czy nie przesadził z ofertą Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 29.07.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Cześć jak udał się urlop? i dzięki za dobre słowo w mojej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.07.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Jakoś tak się złozyło, że trafiłem na jeden z najbardziej słonecznych tygodni w lipcu 2007r.... Tak więc było OK. Zresztą bylismy na plazy w sumie jakieś 3-4h.. A tak to zwiedzaliśmy Krynicę, Frombork, pływalismy po zatoce.. Madzia zwiedziała świat z pozycji moich ramion i bardzo przyzwyczaiła się do siedzenia "na barana".. A jak Twoje wakacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 29.07.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Bardzo się cieszę, że skorzystałeś z tych wakacji , to super, że trafiliście na ładną pogodę a o córkę trzeba dbać szczególnie, podobno dziewczynki swoja kobiecość kształtują przez pierwsze 8 lat życia na podstawie sygnałów od ojca, masz ważną misję moje córy wracają w piątek z obozu i 11 sierpnia jedziemy do Karwieńskich Błot II, pogoda jest sprawą drugorzędną, ale liczę, że nie będzie lało przez całe 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.07.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Bardzo się cieszę, że skorzystałeś z tych wakacji , to super, że trafiliście na ładną pogodę a o córkę trzeba dbać szczególnie, podobno dziewczynki swoja kobiecość kształtują przez pierwsze 8 lat życia na podstawie sygnałów od ojca, masz ważną misję .... O kurcze nie wiedziałem.. Madzia jest córusia tatusia i większość część wakacji ze mną spędzała. Zresztą zasypia też ze mną ... A jak fajnie relacjonowała jak ustrzliłem jej kwiatka na strzelnicy... Myślę, że Twoje córy będą miały ładną pogodę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 30.07.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Bardzo się cieszę, że skorzystałeś z tych wakacji , to super, że trafiliście na ładną pogodę a o córkę trzeba dbać szczególnie, podobno dziewczynki swoja kobiecość kształtują przez pierwsze 8 lat życia na podstawie sygnałów od ojca, masz ważną misję .... O kurcze nie wiedziałem.. Madzia jest córusia tatusia i większość część wakacji ze mną spędzała. Zresztą zasypia też ze mną ... A jak fajnie relacjonowała jak ustrzliłem jej kwiatka na strzelnicy... Myślę, że Twoje córy będą miały ładną pogodę.. super sprawa z tym kwiatkiem, na pewno zapamięta tą sytuację my podczas odwiedzin u dziewczyn wybraliśmy się do zamku strachu i też będziemy to pamiętać , dobrze, że weszliśmy tam wszyscy razem, bo pod koniec drogi, kiedy włączył się jakiś warkot, to nasza młodsza córcia stwierdziła, że wraca i ledwo ją utrzymaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Z tymi zamkami strachu to różnie bywa. Ale generalnie fajna sprawa. Jak byłem ponad rok temu w Muzeum Madame Tussaouds to była jakaś komnata czy też droga strachu. Polagało to na tym, ze prawdziwi aktorzy wyskakiwali i straszyli (np. kobiet w ciąży nie wpuszczano, choć moja żona była w chyba 4 tym i ją wpuścili) to rzeczywiście robiło wrażenie. Oywiście nie wolno było dotykać tych aktorów, ale jak raz mi wyskoczył to zasłoniłem się ręką (taki odruch z zajęć karate) i troszkę gościu wkurzył się (ja szedłem pierwszy, a żona szła druga. ) Tak więc komnaty strachu są zdecydowanie dla dorosłych i młodzieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.07.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 i jak tam - urlopik udany? ale trafiłeś w pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Wyjatkowo udany.. Byłem nad morzem tydzień i .. to był jedyny słoneczny cały tydzień.. A tak to nardziej zintegrowałem się z córcią. córcia tak sie przyzwyczaiła do podróżowania "na barana", że pewnego dnia.. zasnęła jak ją tak niosłem.. A co u Ciebe Ivonesca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 u mnie? wróciliśmy z Bieszczad, gdzie też nie mogłam narzekać na pogodę - była akurat na górskie wędrówki....właściwie to ja wróciłam, bo mąż z dzieciakami zostali jeszcze do soboty w przemyskim u rodzinki.....a ja musiałam wracać do pracy w domku na poddaszu pokoje czekają na dzieci - tak właściwie jeszcze sie tam nie rozgościli na dobre..... co jeszcze u mnie? szyję zasłonki i firany i zastanawiam się ja postawić łóżko w sypialni - bo wreszcie będziemy miec sypialnie ! i to tyle w skrócie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.08.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 To super, że będziesz mieć sypialnię. Dzieci na pewno docenią, że już mają swoje pokoje. Niemniej w walacje dzieci pewnie wolą popodróżować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.08.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 http://images26.fotosik.pl/21/4e63ac3b31d36996med.jpg Mała Magda, jak bum cyk Widzę, że młodzież rośnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.08.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Dzieki Kasiu! Strasznie szybko ta młodzież rosnie.. Ale nadal na cycku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.08.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 kze ja sobie dopiero tak czytam i widzę, że ty będziesz miał łazienkę grillową Na prawdę super pomysł! Ja zrobiłam tylko dodatkowy zlew w gspodpodarczym, który może obsługiwać garaż i ogrodowe sprawy. Ale twoje rozwiązanie jest rewelacja! Czekam na dalsze foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.08.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Dzięki za aprobatę pomysłu łazienki grillowej. Identyczną ma Ew-ka (zresztą projekt domu tez ma bardzo, bardzo podobny) i jak byłem u niej z wizytą to mnie natchnęła.. I tak z Żoną przekonalismy się do tego pomysłu. Zobaczymy jak będzie się sprawdzało. DO tej pory wszyscy wykonawcy pukali się w czoło jak im o tym mówiłem.. Koledzy i koleżanki różnie podchodzi, ale ... nikt nie skrytykował. Może z sympatii do mnie (i Żony)? A poważnie to zobaczymy jak się będzie sprawować. Może jak po kilku miesiącach będzie sprawdzać się, to umieszczę ta informację w wątku o tym co poleca się zrobić... Obiecuję zamieszczać więcej fotek. Sam zlew też na pewno dużo da. No tylko, że w butach po domu trzeba będzie wędrować podczas grilla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 A wiesz że mam identyczne płytki w łazience w obecnym domku? http://images29.fotosik.pl/55/c2104b100b2ebcf0med.jpg http://www.muratordom.pl/zdjecia/przyjaznie_o_przyjaznym6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.08.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 No to trzecia wspólna rzecz po 4 sąsiadach i widoku szklarni.. ps widać podobne gusta mamy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.08.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Nie wiedzialam ze to sie nazywa lazienka grilowa U mnie tez takowa jest, tylko moja nazywa sie - lazienka ogrodowa Zrobilam ja specjalnie w przyziemiu po to zeby nie biegac po pietrach jak sie siedzi na ogrodzie.... do tego wygospodarowalam kawalek przy wyjsciu na ogrod i bede miala tam podreczna kuchnie, z szafkami, zlewozmywakiem, lodowka, kuchenka. No ale ja mialam do zagospodarowania ponad 60m2 pieknego zaniedbanego przyziemia ktore sluzylo za graciarnie... a teraz wyszla i lazienka i pralnia i kuchnia i wieksze pomieszczenie na ... jeszcze nie wiem na co hihi do tego pokoj goscinny sie zmiescil tak ze parodniowi goscie beda mieli swoja lazienke do dyspozycji i nie beda lazic do naszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.08.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 O kuchni ogrodowej nie myślałem.. Ale planuję ustawić lodówkę w garazu. Jak będzie impreza to piwko i inne rzeczy będą się miały gdzie chłodzić.. A specjalnej łazience i pokoju dla gości nie pomyślałem. Mam tylko jeden pokój tzw. gościnny na parterze.. niemniej sądzę, że tam dzieci będą miały bawialnię lub .. jak zestarzeję się to tam zrobię sobię sypialnię by nie latać po sochodach tyle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts