sylvia1 12.08.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Kze ale fajny tron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.08.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 No ale masz goscinny na parterze My przerabiajac trzeci najmniejszy pokoj na pietrze pozbylismy sie goscinnego i trzeba bylo go gdzies wepchnac... a ze od poczatku myslelismy o lazience w przyziemiu to i praktycznie wyszlo z tym pokojem na tym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.08.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Kze ale fajny tron... Powiem szczerze, że mi tez się spodobał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.08.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 No ale masz goscinny na parterze My przerabiajac trzeci najmniejszy pokoj na pietrze pozbylismy sie goscinnego i trzeba bylo go gdzies wepchnac... a ze od poczatku myslelismy o lazience w przyziemiu to i praktycznie wyszlo z tym pokojem na tym poziomie. Nie mówiąc o kuchni dla przyziemnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.08.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Mohag jak zwykle pomyślała o wszystkim Oj chciałabym móc mieć taką łazienkę i kuchnię Nam ten zle chyba do czyszczenia butów się tylko przyda, bo w ogóle nie po drodze z tego grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.08.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Mohag jak zwykle pomyślała o wszystkim Oj chciałabym móc mieć taką łazienkę i kuchnię Nam ten zle chyba do czyszczenia butów się tylko przyda, bo w ogóle nie po drodze z tego grilla Jakbys miała psa to do jego mycia mógłby sie też przydać... A moze do mycia narzędzi ogrodowych jeszcze mógłby być wykorzystany.. na pewno znajdziesz zastosowanie. A Mohag to rzeczywiście ma bardzo dużo przemyślanych rzeczy.. Tylko pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.08.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Mohag w swoim zyciu mieszkala juz w siedmiu miejscach... w tym byly to rozne domy i rozne mieszkania, tak ze wie z doswiadczenia co jest dla niej dobre i praktyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.08.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Mohag w swoim zyciu mieszkala juz w siedmiu miejscach... w tym byly to rozne domy i rozne mieszkania, tak ze wie z doswiadczenia co jest dla niej dobre i praktyczne To przed następna budową udam się do Ciebie na konsultacje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.08.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Mohag w swoim zyciu mieszkala juz w siedmiu miejscach... w tym byly to rozne domy i rozne mieszkania, tak ze wie z doswiadczenia co jest dla niej dobre i praktyczne To przed następna budową udam się do Ciebie na konsultacje.. e tam, po paru latach mieszkania bedziesz juz wiedzial co potrzebujecie a co jest dla Was zbedne jakie rozwiazania sie sprawdzaja, a jakie nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.08.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 No ale do siedmiu miejsc jeszcze mi daleko... Będę nad tym pracował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.08.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 fajnie że nowa ekipa sie sprawdza i tron fajny sobie zrobili pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Tron też mi się podoba. A nowa ekipa również bardziej mi się podoba, bo bardziej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kze dawno mnie nie było ale widzę że prace postępują i to jest najważniejsze, ciesze się że ekipa sie spisuje Fajny tron Trzymam kciukasy za dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kze dawno mnie nie było ale widzę że prace postępują i to jest najważniejsze, ciesze się że ekipa sie spisuje Fajny tron Trzymam kciukasy za dalsze prace Dzieki. Nowa ekipa jest zdecydowanie lepsza i dokładniejsza od poprzedniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kze dawno mnie nie było ale widzę że prace postępują i to jest najważniejsze, ciesze się że ekipa sie spisuje Fajny tron Trzymam kciukasy za dalsze prace Dzieki. Nowa ekipa jest zdecydowanie lepsza i dokładniejsza od poprzedniej... To najważniejsze że ekipa dobra bez tego w budowaniu ani rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 27.08.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Oooo TAk! Dobra ekipa to skarb! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.08.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Dobra ekipa, doobraq umowa i najlepiej jeszcze dobra firma to dopiero skarb.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Kze wiesz że wszytskiego mieć nie można Pięknieje Wam ten domek nie ma co i dzieci rosną tylko gratulować Czekam na nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.08.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Foty, foty nowe foty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Będą, będą foty... Tylko dziś mam egzamin z Prince2 i ostatnio sporo uczyłem się dlatego zaniedbałem i forum i zdjęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts