sylvia1 30.08.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Będą, będą foty... Tylko dziś mam egzamin z Prince2 i ostatnio sporo uczyłem się dlatego zaniedbałem i forum i zdjęcia.. i jak poszedł egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 I ja się pytam jak poszło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 31.08.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Tak sobie myślę, że skoro nie zaglądasz na forum to pewnie świętowałeś wczoraj zdany egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 No w sumie dobrze poszło.. Uzyskałem 64pkt na 75pkt mozliwych (85%)... Zaliczało 38pkt (>50%). No, ale dyrektor biura w którym pracuję jak zdawał ten egzamin to miał 70pkt... A ja nie lubię jak ktoś jest ode mnie lepszy... A poważnie to bałem się, nawet wziąłem 1 dzień na naukę... W każdym wypadku poszło. Najwazniejsze, że do przodu. Certyfikat dostanę w ciągu 2 miesięcy, bo wyniki testu muszą być wysłane do Londynu i potem dostanę listem dyplom... Teraz trzeba powoli mysleć o egzaminie 2 stopnia. Wtedy na rynku pracy miałbym na prawdę przewagę konkurencyjną nad innymi PM'ami... Miło, że tyle osób o mnie pamiętało, a Sylwia nawet wierzyła, że zdam.. Dzięki za pamięć i wiarę. A na budowie to powoli przymierzam się do ocieplenia dachu. Jak ocieplę dach ta zamówię kuchnię. Tak, żeby przypadkiem nie przyszła za wcześnie, bo tempo robót jest przyzwoite, ale nie mógłbym patrzeć jak kurzy się i (Broń Boże!) niszczej kuchnia i sprzety AGD podczas wykańczania. Planuję dostawę kuchni w momencie jak mokre prace będą skończone i będzie etap układania klepki oraz lakierowania. Tylko kiedy to nastąpi.. Najgorsze jest to, ze ceny są wysokie (niby spadają), a ja mam jednak ograniczony budżet... Ci prawda co miesiąc coś tam odkłądam, ale zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.09.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Krzyś gratuluję egzaminu mąż ostatnio zdawał UML i miał 77 na 80 (pochwale się a co). z dostawą kuchni odczekaj aż klepka zostanie polakierowana cała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Krzyś gratuluję egzaminu mąż ostatnio zdawał UML i miał 77 na 80 (pochwale się a co). z dostawą kuchni odczekaj aż klepka zostanie polakierowana cała... Dzięki za gratulację! No i to jest dobry wynik!! Pogratuluj swojemu mężowu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 02.09.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Gratulacje miałam nosa, niby czemu miałbyś nie zdać tego egzaminu, sam fakt podejścia do niego oznaczał, że byłeś przygotowany jeszcze raz gratuluję w domu też super, masz porządną umowę z wykonawcą, pewnie się kiedyś do Ciebie uśmiechnę po namiary Dzieciaczki piękne zaplanowałeś już termin przeprowadzki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.09.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 rrmi odbierz pocztę poszły skany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.09.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Gratulacje miałam nosa, niby czemu miałbyś nie zdać tego egzaminu, sam fakt podejścia do niego oznaczał, że byłeś przygotowany jeszcze raz gratuluję w domu też super, masz porządną umowę z wykonawcą, pewnie się kiedyś do Ciebie uśmiechnę po namiary Dzieciaczki piękne zaplanowałeś już termin przeprowadzki? Dzięki. Miło, że wierzyłaś, że zdam. Dzieci rosną... Podobnie jak Twoje. Tylko My nie starzejemy sie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 03.09.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Dzięki. Miło, że wierzyłaś, że zdam. Dzieci rosną... Podobnie jak Twoje. Tylko My nie starzejemy sie, nie? Powiem Ci, że nie dość, że się nie starzejemy to w dodatku czuję się coraz lepiej, druga młodość czy co tylko coś wcześnie się pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.09.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Dzięki. Miło, że wierzyłaś, że zdam. Dzieci rosną... Podobnie jak Twoje. Tylko My nie starzejemy sie, nie? Powiem Ci, że nie dość, że się nie starzejemy to w dodatku czuję się coraz lepiej, druga młodość czy co tylko coś wcześnie się pojawia Najwyżej poźniej będziesz miała .. trzecią młodość. A każda młodość to ... nowy kochanek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 03.09.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 no to zapowiada się jakieś szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 25.09.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 proszę proszę - no jak tam ocieplanie. Tak pytam - bo czekam na kuchnie. W razie czego zamawiaj! Nawet jak sie kurzy podczas wykańczania nie jest źle - ważne, że jest Wiem z autopsji A twoje dziewczyny to super kobity! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.10.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Krzyś żyjesz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.10.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Żyję, ale mam kłopoty ekipami. Tzn. Wykonawca ma, ale nie zawsze do mnie trafiaja. A poza tym troszkę zalatany jestem, niemniej musze chyba bardziej zająć się budową, ale ostatnio zawsze jest cos do zrobienia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.10.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 a czyli standardzik z wykonawcami współczuję... kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.10.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 a czyli standardzik z wykonawcami współczuję... kiedy przeprowadzka? Jak tylko łaskawie skończą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 08.10.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Masakra! Dlaczego prawie każdy musi przez to przejść. Współczuję bardzo, bo wiem jak to jest. Z mojego doświadczenia wynika, ze trzeba ostro- jak człowiek był miły to mieli nas głęboko... Trzymaj się! - Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.10.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Będę się trzymał. U mnie aktualnie jest faza zobojetnienia. Jak będzie tak będzie. Ale tak to jest jak ktoś chce się utrzymać w budżecie, więc stara się niedrogo wykonać coś. Niestety za niedużą kwotę jest taka sobie jakość obsługi klienta (nie mylić z jakością wykonywanej pracy, bo tu jest OK ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Super fotki z meczu. Niigdy nie byłam na tej rangi imprezie, musi być niesamowita atmosfera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts