kze 30.09.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Przyjechałem dzisiaj na budowę a tu co widzę? Na działce sąsiada jest już zdjęty humus! Czyli przygoda się zaczęła. Życzę powodzenia, kze! Od razu tak mi się jakoś raźniej zrobiło, bo już nie będę sam na tym polu. Dzięki! We dwóch raźniej... Prace humusowe rozpoczałem o 18.30... Tak.. Przygoda się zaczeła... Już czuję dreszczyk emocji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.09.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Kze jak pięknei wygląda Twoja działeczka Trzymam kciukasy za budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Kze jak pięknei wygląda Twoja działeczka Trzymam kciukasy za budowę Okreslenie pięknie pierwszy raz słyszę w wstosunku do mojej działki. Ale miło słyszeć. A co tak Cię w niej użekło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.09.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Kze dla mnei każda dzialka jest piekna a ze zdjętym humusem jest jeszcze piekniejsza To początek wielkiej przygody, nie każdy może mieć pieken widoki i puste pola w oddali - ale pieknie jest bo zaczyna się budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 30.09.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Gratulacje Fajowy okres przed Tobą! Rollercoaster emocji, uniesień i ekscytacji i ..niestety nerwów Jestem po pierwszym etapie bud. ( stan surowy otwarty) I nie jestem już takim laikiem!! Ale przed Tobą najbardziej emocjonujący i spektakularny moment !! Chyba Ci trochę zazdroszczę ! Poza tym "wąchaj budowę" nie mialam pojęcia że TAK pachnie budowanie! Te aromaty już na zawsze pozostaną w moich zmysłach! Ciesz się i delektuj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.10.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Gratulacje Fajowy okres przed Tobą! Rollercoaster emocji, uniesień i ekscytacji i ..niestety nerwów Jestem po pierwszym etapie bud. ( stan surowy otwarty) I nie jestem już takim laikiem!! Ale przed Tobą najbardziej emocjonujący i spektakularny moment !! Chyba Ci trochę zazdroszczę ! Poza tym "wąchaj budowę" nie mialam pojęcia że TAK pachnie budowanie! Te aromaty już na zawsze pozostaną w moich zmysłach! Ciesz się i delektuj!! Dzięki. Będe się starał delektować... Tylko, ze dni coraz bardziej chłodne i coraz krótsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.10.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 HEJ,PANIE INWESTORZE!!! Co tam na budowie?Może jakiś wpisik do dzienika? Może jakieś zdjęcia z placu boju? Trzymamy kciuki i czekamy na nowiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 14.10.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 kze - gratulki z okazji rozpoczęcia robót!No i pozdrowienia dla twoich dziewczyn! Może zamieściłbyś w dzienniku fotkę córci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.10.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Dzięki. Zmobilizołałyscie mnie... Oto link do zdjęć córki http://kzegarowski.photosite.com/Madzia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Kze teraz tylko do przodu trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.10.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Dzięki. Zmobilizołałyscie mnie... Oto link do zdjęć córki http://kzegarowski.photosite.com/Madzia/ Slicznotka Ni i najważniejsze poanie inspektorki na budowie były Jak opinie Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Dzięki. Zmobilizołałyscie mnie... Oto link do zdjęć córki http://kzegarowski.photosite.com/Madzia/ Slicznotka Ni i najważniejsze poanie inspektorki na budowie były Jak opinie Pozdrówka Opinie były takie: - wieje - nieś mała tak by na nią nie wiało - żeby tylko nie miała Madzia zapalenia ucha - nie mam czasu zajmować się budową, zajmę się wykańczaniem domu - teraz to jest łaka / pole i jest wygwizdów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.10.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Kze-Madzia śliczniutka,słodziutka i w ogóle naj.......A opinie standartoweTeraz jest rżysko,kiedyś będzie San FranciscoPOWODZENIA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Kze-Madzia śliczniutka,słodziutka i w ogóle naj....... A opinie standartowe Teraz jest rżysko,kiedyś będzie San Francisco POWODZENIA!!!! Dzięki, dzięki... Oby spełniło sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.10.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Dzięki. Zmobilizołałyscie mnie... Oto link do zdjęć córki http://kzegarowski.photosite.com/Madzia/ Slicznotka Ni i najważniejsze poanie inspektorki na budowie były Jak opinie Pozdrówka Opinie były takie: - wieje - nieś mała tak by na nią nie wiało - żeby tylko nie miała Madzia zapalenia ucha - nie mam czasu zajmować się budową, zajmę się wykańczaniem domu - teraz to jest łaka / pole i jest wygwizdów... Czyli wszystko w normie Jak pojawia się taka mała dzidziulka to mamy tylko o tym sa w stanie myśleć i żadna tam budowa czy jeszcze jakiekolwiek cudo nie może tego zmienić To chyba instynkt matczyny się zowie pamietam jeszcze to troski i strach o te biedne maleńkie uszka Latem to już będzie inna sprawa Córcia podrośnie, będzie cieplej i przyjemniej I wtedy dziewczyny pokażą jak umieją na budowie szaleć i zarządzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.10.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 ładne pobojowisko... jak sobie przypomnę że umnie było podobne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.10.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Pobojowisko jest rzeczywiście niezłe... Ale prawdą jest, że w momencie wykopu fundamentów to dom wygląda jak kurnik... Tylko garaż wygląda OK.. No ale garaż to 41mkw.. Dobrze, że wiedziałem, że tak jest więc w momencie zrobienia wykopu fundamentów nie przeraziłem sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Kze widze że zaczyna się na dobre Trzymam kciuki za dobrą pogode Jak patzrę na takie zdjęcia to wracają wspomnienia ale dobrze że mam to już za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.10.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Kze widze że zaczyna się na dobre Trzymam kciuki za dobrą pogode Jak patzrę na takie zdjęcia to wracają wspomnienia ale dobrze że mam to już za sobą Na razie bardzo mi to się podoba i wciaga mnie.. Tak więc nie wiem, czemu mówisz, że dobrze, że masz to za saba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Kze widze że zaczyna się na dobre Trzymam kciuki za dobrą pogode Jak patzrę na takie zdjęcia to wracają wspomnienia ale dobrze że mam to już za sobą Na razie bardzo mi to się podoba i wciaga mnie.. Tak więc nie wiem, czemu mówisz, że dobrze, że masz to za saba... Kze bo zobaczysz jak wciąga jak się ma dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts