kze 16.10.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Super fotki z meczu. Niigdy nie byłam na tej rangi imprezie, musi być niesamowita atmosfera Dzięki. W Hanowerze było na prawdę jakieś 10-20razy lepiej... Stadion przestarzały, ogranizacja do kitu, brak oznakowania miejsc Niemniej widok na żywo jak strzela Smolarek ... bezcenne.. A tak to była okazja pośpiewać hymn, pomachać szalikiem, przeżyć zaciemnienie na stadionie... W Poznaniu będą mecze Euro i finał Pucharu UEFA (w 2011 roku). Myslę, że spokojnie załapiesz się. Ja w każdym wypadku zamierzam być na co najmniej jednym meczu Euro w Warszawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Super fotki z meczu. Niigdy nie byłam na tej rangi imprezie, musi być niesamowita atmosfera Dzięki. W Hanowerze było na prawdę jakieś 10-20razy lepiej... Stadion przestarzały, ogranizacja do kitu, brak oznakowania miejsc Niemniej widok na żywo jak strzela Smolarek ... bezcenne.. A tak to była okazja pośpiewać hymn, pomachać szalikiem, przeżyć zaciemnienie na stadionie... W Poznaniu będą mecze Euro i finał Pucharu UEFA (w 2011 roku). Myslę, że spokojnie załapiesz się. Ja w każdym wypadku zamierzam być na co najmniej jednym meczu Euro w Warszawie... Pozazdrościłam ci tych emocji i wybieram się 17-tego na mecz Polska Belgia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.11.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Super fotki z meczu. Niigdy nie byłam na tej rangi imprezie, musi być niesamowita atmosfera Dzięki. W Hanowerze było na prawdę jakieś 10-20razy lepiej... Stadion przestarzały, ogranizacja do kitu, brak oznakowania miejsc Niemniej widok na żywo jak strzela Smolarek ... bezcenne.. A tak to była okazja pośpiewać hymn, pomachać szalikiem, przeżyć zaciemnienie na stadionie... W Poznaniu będą mecze Euro i finał Pucharu UEFA (w 2011 roku). Myslę, że spokojnie załapiesz się. Ja w każdym wypadku zamierzam być na co najmniej jednym meczu Euro w Warszawie... Pozazdrościłam ci tych emocji i wybieram się 17-tego na mecz Polska Belgia To moje gratulacje!!! Koniecznie opisz wszystkie wrażenia Mam nadzieję, że będziesz miała przyjemność być świadkiem pierwszego awansu Polski do Euro... Nie zapomnij tylko zgasić światła, jakby (odpukać) coś naszym nie szło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.11.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witam starych znajomych. Kze - czy mnie jeszcze pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.11.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Witam starych znajomych. Kze - czy mnie jeszcze pamiętasz? Cześć. Pewnie że pamietam. Ostatnio nie bardzo mam czas na forum... A co u Ciebie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 14.11.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Też mniej czasu nba forum spędzam . WIeczorkiem poczytam Twojego dziennika i może uda się złapać tu lub na gg, to poggadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.11.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Nie mam gg, ani skype.. Tak więc proponuje rozmowę w dzienniku lub mailowo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśG 19.11.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 KZE, bardzo podoba mi się wygląd twojego domku. Może się będziesz śmiał z mojego pytania, ale mógłbyś mi napisać czy te bonie to są zrobione z tego samego styropianu którym ociaplałeś domek Bo wiem że można kupić takie gotowe profilowane i nie wiem czy to musi być z innej materii czy normalnie styropian się nakleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.11.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Miło, że komuś podoba się mój dom... Normalny styropian grubości 2cm. Szerokość chyba 20cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 19.11.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Super Ci idzie - trzymam kciuki nadal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.11.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Super Ci idzie - trzymam kciuki nadal... Dzieki za miłe słowa Dobry człowieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Widzę że cały czas do przodu I nawet na meczu byłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.11.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Powolutku... Robotnicy to na prawdę dziwni ludzie.. Na meczu z Kazachami byłem, a meczyk z Belgią oglądałem w domu i ... robiłem zdjęcia... W końcu było to historyczne spotkanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Mam wrażenie że są coraz dziwniejsi Ciekawe skąd im się to bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.11.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Bywają oryginalni... Niemniej najważniesze, że robią. Juz niech będą oryginalni, byle robota posuwała sie. PS Takie coś jak słowność i punktualność danwno umarło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.11.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Oni poprostu już takich słów nie mają w słowniku A nawet jesli mają to chyba nie za bardzo znają ich znaczenie Ale najważniejsze że robią i tego się teraz trzeba trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.11.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Najważniejsze, że robią dobrze. Już jednych glazurników wyrzuciłem... Na szczęscie ze względu na umowę z dostawcą nie musiałem ponosić specjalnie kosztów (oprócz kosztu kilku płytek, które pękły przy zdejmowaniu)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.11.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Grunt to dobra umowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.11.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Grunt to dobra umowa W końcu w pracy zajmuje się zawieraniem i negocjowaniem umów... Co prawda dotyczą one usług IT, ale w końcu zapisy są podobne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Grunt to dobra umowa W końcu w pracy zajmuje się zawieraniem i negocjowaniem umów... Co prawda dotyczą one usług IT, ale w końcu zapisy są podobne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts