Daro_K 01.12.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Co do wylewek - może warto podgrzać czymś pomieszcenia. Ja rozglądam sie za jakąś "kozą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Co do wylewek - może warto podgrzać czymś pomieszcenia. Ja rozglądam sie za jakąś "kozą" W garażu mam kaloryfer i w ciągu max 2 tygodni (mam nadzieję) będę miał pożądne drzwi z garażu na podwórko. Tak więc sądzę, że mogę najpóźniej w ciągu 2 tygodni podnieść temperaturę. Tylko może nie trzeba... Widzę, że beton zabiela się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.12.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Ja myślę że jednak trzeba troche podgrzać w tym garażu Kibic z Ciebie pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.12.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Podgrzać? No, ale przeciez aktualnie nie ma praktycznie ujemnych temperatur.. Wg prognozy pogody jest teraz cały czas powyżej zera... To sądzisz, że może być za mała temperatura i beton nie wyschnie? Kurcze, to czemu zabiela się... Kibic? Dzięki. Trzeba jakąś mieć pasję w życiu. Przeciez to są zdarzenia, które nigdy już nie da się powtórzyć... PS Właśnie zastanawiam się jak znaleźć się na trybunach na meczu Polaków na Euro2008r.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Najlepiejj kup bilet Bo ta wylewka napewno schnie, tylko nie wiem czy przy tak niskiej temperaturze wypoci wszystką wilgoć Bo wiesz że najlepiej schnie jak jest ciepło i się wietrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.12.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Wietrzyć to sie wietrzy (bo jest przeciąg pod bramą garażową i tymczasowymi drzwiami z garażu na podwórku.Tylko jesli kładzie się terakotę to też ważna jest odpowiednia wilgotność podłoża? To chyba przy klepce jest istotne.. No nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 03.12.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Grunt to dobra umowa W końcu w pracy zajmuje się zawieraniem i negocjowaniem umów... Co prawda dotyczą one usług IT, ale w końcu zapisy są podobne.. Branża IT - witam w klubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.12.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Grunt to dobra umowa W końcu w pracy zajmuje się zawieraniem i negocjowaniem umów... Co prawda dotyczą one usług IT, ale w końcu zapisy są podobne.. Branża IT - witam w klubie. Myslę, że na tym forum jest sposo osób z IT... Pomimo, że to jest forum budowlane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.12.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Myslę że wilgotnośc podłoża do każdego materiału jest inna, ale jaka to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.12.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Krzyś tylko nie mapei do jednego pomieszczenia kupiłam i dopiero glazurnik narzekał trudno ją doczyścić dobre fugi są z firmy WiM przynajmniej tak twierdził mój glazurnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.12.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Epokydowe są mapei i jak kupię inne to tez mapei planowałem... To który rodzaj fug mapei jest niedobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.12.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Epokydowe są mapei i jak kupię inne to tez mapei planowałem... To który rodzaj fug mapei jest niedobry? nie pamiętam takie zwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.12.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Kze to się nazywa LENISTWO przyjechałbyś jeszcze później i już by mieli problem z głowy a tak mieli pecha Ale na to nic nie poradzimy Co do zadrości to tak to już jest że zawsze zazdrości się komuś kto jest na dalszym etapie budowy Tobie też pewnei kotoś zadrości tego etapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.12.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Szczyt lenistwa!!! Generalny wykonawca dostarczył płytę, a robotnikom nie chciało się odkręcić starej, przyciąć i przykręcić nową... Dla mnie żenada. Teraz ma wstrzymać się z zaciąganiem gipsem dopóki nie sprawdzę, że jest dobrze założone. W końcu jesli raz się zawiodłem to teraz nie mam zaufania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.12.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Szczyt lenistwa!!! Generalny wykonawca dostarczył płytę, a robotnikom nie chciało się odkręcić starej, przyciąć i przykręcić nową... Dla mnie żenada. Teraz ma wstrzymać się z zaciąganiem gipsem dopóki nie sprawdzę, że jest dobrze założone. W końcu jesli raz się zawiodłem to teraz nie mam zaufania. Mam podobne metody - tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.12.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Cóż taka dola inwestora tylko trochę to smutne, że zawsze musimy być na miejscu i wszystkiego dopatrzeć Ja naszczęście mam już tylko prywatnego robotnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.12.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Przy wykończeniówce trzeba dużo chodzić z tym kijem nad tymi robotnikami... Wkurza mnie to... Do tej pory zawsze był, że to nie jest mechanika precyzyjna. A teraz to prawie jak na zajęciach z matematymki wszystko musi być wyliczone i sprawdzone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.12.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://images26.fotosik.pl/129/d90b5d96d1373a60.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.12.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://www.krakow.sercanie.pl/galerie/wigilia/dscn8235.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.12.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://img524.imageshack.us/img524/8636/13rv0.gif Gdy przyjdą Święta w srebrnej bieli, gdy Stary Rok w Nowy się zamieni, przyjmij gorące me życzenia, niech się Ci spełnią wszystkie marzenia Wesołych Świąt kze dla Ciebie i Twoich Najbliższych!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts