Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Zawróconego Emigranta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Co do wylewek - może warto podgrzać czymś pomieszcenia. Ja rozglądam sie za jakąś "kozą" :lol:

W garażu mam kaloryfer i w ciągu max 2 tygodni (mam nadzieję) będę miał pożądne drzwi z garażu na podwórko. Tak więc sądzę, że mogę najpóźniej w ciągu 2 tygodni podnieść temperaturę. Tylko może nie trzeba... Widzę, że beton zabiela się....

Podgrzać? No, ale przeciez aktualnie nie ma praktycznie ujemnych temperatur.. Wg prognozy pogody jest teraz cały czas powyżej zera... To sądzisz, że może być za mała temperatura i beton nie wyschnie? Kurcze, to czemu zabiela się... :roll:

Kibic? Dzięki. Trzeba jakąś mieć pasję w życiu. Przeciez to są zdarzenia, które nigdy już nie da się powtórzyć...

PS

Właśnie zastanawiam się jak znaleźć się na trybunach na meczu Polaków na Euro2008r..

Wietrzyć to sie wietrzy (bo jest przeciąg pod bramą garażową i tymczasowymi drzwiami z garażu na podwórku.

Tylko jesli kładzie się terakotę to też ważna jest odpowiednia wilgotność podłoża? To chyba przy klepce jest istotne.. No nie wiem...

Grunt to dobra umowa :)

W końcu w pracy zajmuje się zawieraniem i negocjowaniem umów... 8) :wink:

Co prawda dotyczą one usług IT, ale w końcu zapisy są podobne.. :lol:

:lol: :lol: :lol:

Branża IT :lol: - witam w klubie.

Myslę, że na tym forum jest sposo osób z IT... :lol: Pomimo, że to jest forum budowlane... :roll:

Kze to się nazywa LENISTWO :evil: przyjechałbyś jeszcze później i już by mieli problem z głowy a tak mieli pecha :evil: Ale na to nic nie poradzimy :-?

Co do zadrości to tak to już jest że zawsze zazdrości się komuś kto jest na dalszym etapie budowy :wink: :) Tobie też pewnei kotoś zadrości tego etapu :)

Szczyt lenistwa!!! :evil:

Generalny wykonawca dostarczył płytę, a robotnikom nie chciało się odkręcić starej, przyciąć i przykręcić nową... :x Dla mnie żenada. Teraz ma wstrzymać się z zaciąganiem gipsem dopóki nie sprawdzę, że jest dobrze założone. W końcu jesli raz się zawiodłem to teraz nie mam zaufania. :-?

Szczyt lenistwa!!! :evil:

Generalny wykonawca dostarczył płytę, a robotnikom nie chciało się odkręcić starej, przyciąć i przykręcić nową... :x Dla mnie żenada. Teraz ma wstrzymać się z zaciąganiem gipsem dopóki nie sprawdzę, że jest dobrze założone. W końcu jesli raz się zawiodłem to teraz nie mam zaufania. :-?

Mam podobne metody - tak trzymać.

Przy wykończeniówce trzeba dużo chodzić z tym kijem nad tymi robotnikami... Wkurza mnie to... Do tej pory zawsze był, że to nie jest mechanika precyzyjna. A teraz to prawie jak na zajęciach z matematymki wszystko musi być wyliczone i sprawdzone... :roll:

http://img524.imageshack.us/img524/8636/13rv0.gif

Gdy przyjdą Święta w srebrnej bieli,

gdy Stary Rok w Nowy się zamieni,

przyjmij gorące me życzenia,

niech się Ci spełnią wszystkie marzenia

Wesołych Świąt kze dla Ciebie i Twoich Najbliższych!!

:p :p