mayland 27.01.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Mam ten sam gres w garażu. Tez nierówny Glazurnik jednak znalazł na niego dobry sposób. Położył płytki na mijanego. Ukryło to wszelkie nierówności a i podłoga wyglada fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.01.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Mam ten sam gres w garażu. Tez nierówny Glazurnik jednak znalazł na niego dobry sposób. Położył płytki na mijanego. Ukryło to wszelkie nierówności a i podłoga wyglada fajnie Widać mój glazurnik jest mniej kumaty... Po wykonanej robocie powiedział, że jakby wiedział, że tak wyjdzie to by ... zrobił na mijanego lub fugę 4mm. Po położeniu garazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.01.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witam Sympatycznego Kolegę!!!! Słodką masz córunię, naprawdę, a z małego kawalera niezły przystojniak też rośnie Właściwie to już macie bliżej, niż dalej do zamieszkania, pozostaje więc tylko życzyć Wam jak naszybszego zamieszkania we własnym domu!!!! Wytrwałości w walce z wykończeniówką - wykończcie ją Dziękuję. Radek zaczepia wszystkie starsze od siebie dziewczyny... Generalny wykonawca twierdzi, że do końca marca wszystko będzie zorbione i będę mógł się wprowadzać... Już boję sie planować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 28.01.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 widać że prace pięknie idą do przodu łazienka z "końcówek" bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.01.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 widać że prace pięknie idą do przodu łazienka z "końcówek" bardzo fajna Miło, że podoba się. A jak koszt wykończenia bardzo podoba mi się... Ponoć teraz modne jest wykończanie z końcówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 28.01.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 hehe, modne czy nie modne, ważne żeby było fajnie i trwałe w miarę niskim kosztem ) Oczywiście nie wszędize ten niski koszt uda się zachować, no ale to przecież budowa.. wszystko zgodnie z Twoim podpisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.01.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Ja tam nie wiem co modne... Generalnie jak coś ładnie wygląda i mi podoba się to realizuje w domu... A jak coś jeszcze jest trwałe to już w ogóle jestem szczęśliwy.. Co to by było, gdybysmy mieli troszkę więcej kasy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.01.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Co to by było, gdybysmy mieli troszkę więcej kasy, nie? nudno by było KZE nudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 28.01.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 oj nie nudno... fajnie by było i szybciej!) my np wynajelibyśmy ekipę i skończyli by nam domek szybciutko.. może byśmy już mieszkali? Ale patrzę na to z tej strony, że przynajmniej mamy co robić po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.01.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Nudno? Można by było puścić wodzę fantacji i ciekawsze rozwiązania wybrać.. A potem wunajmuje sie nadzór i za mnie wszystko pilnuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 28.01.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 właśnie pracuję nad taka nudą ale bank narazie milczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.01.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 właśnie pracuję nad taka nudą ale bank narazie milczy Może trzeba zmienić Bank? A może zwiększyć swoje dochody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.01.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 właśnie pracuję nad taka nudą ale bank narazie milczy Może trzeba zmienić Bank? A może zwiększyć swoje dochody... Udało się zrobić to drugie, a to perwsze zrobię ja to drugie nie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.01.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 właśnie pracuję nad taka nudą ale bank narazie milczy Może trzeba zmienić Bank? A może zwiększyć swoje dochody... Udało się zrobić to drugie, a to perwsze zrobię ja to drugie nie starczy To gratuluję! Ja też podczas budowy zwiększyłem sobie dochody Po prostu zmieniłem pracę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 30.01.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Oho! To juz niedługo przeprowadzka! Super słyszeć takie wieści! Macie łazienkę nawet w garażu? To dopiero burżuje! No i widzę, że niedługo faktycznie nie będzie co wykańczać w twoim domku. Czyli przeprowadzka na gotowo - niektórym to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.01.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Łazienka w garażu jest pomysłem Ew-ki. Od niej ściągnąłem ten pomysł. Dobrze? My już ponad 2 lata budujemy, to pewnie dlatego, że chce jak najwięcej wykończone (a w zasadzie wszystko). Ja ma 2 lewe ręce i dwoje dzieci, więc wszystko powinno być zrobione. Po prostu mam mozliwość w dobrej cenie wynajmować mieszkanie i dlatego staram się dom doprowadzić do tekiego stanu by mozna było mieszkać, a nie żyć na budowie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 30.01.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Oho! To juz niedługo przeprowadzka! Super słyszeć takie wieści! Macie łazienkę nawet w garażu? To dopiero burżuje! No i widzę, że niedługo faktycznie nie będzie co wykańczać w twoim domku. Czyli przeprowadzka na gotowo - niektórym to dobrze Od przybytku głowa nie boli - a łazienka przy garażu to bardzo poważna sprawa. Ktoś kto będzie mi sćinał trawę nie będzie przecież wchodził mi do domu za potrzebą lub umyć ręce. Więc jestem również mocno "za" wieloma łazienkami w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.01.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 A tak banalna sprawa jak grill? Po co łazić po całym domu jak można raz dwa trzy w łazience w garażu załatwić się.. A jak w przyszłości przyjdą znajomi do córki / syna to co mi bedą łazić po domu kiedy właśnie np. oglądam mecz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 03.02.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 A jak w przyszłości przyjdą znajomi do córki / syna to co mi bedą łazić po domu kiedy właśnie np. oglądam mecz.. Dalekosiężne plany, myślisz, że będziecie mieszkać w tym domu przez 15 lat? A co ze stwierdzeniem, że dopiero trzeci dom jest budowany dla siebie Jakiś mam nastrój filozoficzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.02.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Nie wiem jak się ułoży życie. Może tu będę mieszkał 15lat.. Jak się znajdzie kupiec to pewnie sprzedam, bo umiem liczyć pieniądze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts