Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Zawróconego Emigranta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam ten sam gres w garażu. Tez nierówny :lol: Glazurnik jednak znalazł na niego dobry sposób. Położył płytki na mijanego. Ukryło to wszelkie nierówności a i podłoga wyglada fajnie :lol:

Widać mój glazurnik jest mniej kumaty... :cry: Po wykonanej robocie powiedział, że jakby wiedział, że tak wyjdzie to by ... zrobił na mijanego lub fugę 4mm. :evil: Po położeniu garazu... :evil: :evil:

Witam Sympatycznego Kolegę!!!! :D Słodką masz córunię, naprawdę, a z małego kawalera niezły przystojniak też rośnie :D

Właściwie to już macie bliżej, niż dalej do zamieszkania, pozostaje więc tylko życzyć Wam jak naszybszego zamieszkania we własnym domu!!!! Wytrwałości w walce z wykończeniówką - wykończcie ją :D :D

Dziękuję. 8)

Radek zaczepia wszystkie starsze od siebie dziewczyny... :roll: :oops: :D

Generalny wykonawca twierdzi, że do końca marca wszystko będzie zorbione i będę mógł się wprowadzać... :roll: Już boję sie planować... :roll: :oops:

właśnie pracuję nad taka nudą ;) ale bank narazie milczy 8)

Może trzeba zmienić Bank?

A może zwiększyć swoje dochody... :lol:

Udało się zrobić to drugie, a to perwsze zrobię ja to drugie nie starczy 8)

To gratuluję!

Ja też podczas budowy zwiększyłem sobie dochody :wink: Po prostu zmieniłem pracę.. :lol:

Łazienka w garażu jest pomysłem Ew-ki. Od niej ściągnąłem ten pomysł.

Dobrze? My już ponad 2 lata budujemy, to pewnie dlatego, że chce jak najwięcej wykończone (a w zasadzie wszystko). Ja ma 2 lewe ręce i dwoje dzieci, więc wszystko powinno być zrobione.

Po prostu mam mozliwość w dobrej cenie wynajmować mieszkanie i dlatego staram się dom doprowadzić do tekiego stanu by mozna było mieszkać, a nie żyć na budowie.. :wink:

Oho! To juz niedługo przeprowadzka! :D Super słyszeć takie wieści!

Macie łazienkę nawet w garażu? :o To dopiero burżuje! :wink: :D

No i widzę, że niedługo faktycznie nie będzie co wykańczać w twoim domku. Czyli przeprowadzka na gotowo - niektórym to dobrze :wink:

Od przybytku głowa nie boli - a łazienka przy garażu to bardzo poważna sprawa. Ktoś kto będzie mi sćinał trawę nie będzie przecież wchodził mi do domu za potrzebą lub umyć ręce. Więc jestem również mocno "za" wieloma łazienkami w domu.

A tak banalna sprawa jak grill? Po co łazić po całym domu jak można raz dwa trzy w łazience w garażu załatwić się.. A jak w przyszłości przyjdą znajomi do córki / syna to co mi bedą łazić po domu kiedy właśnie np. oglądam mecz.. :wink:

A jak w przyszłości przyjdą znajomi do córki / syna to co mi bedą łazić po domu kiedy właśnie np. oglądam mecz.. :wink:

Dalekosiężne plany, myślisz, że będziecie mieszkać w tym domu przez 15 lat? A co ze stwierdzeniem, że dopiero trzeci dom jest budowany dla siebie :)

Jakiś mam nastrój filozoficzny :-?