ciaszka 07.02.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Kze jestem pod wrażeniem twojego dziennika , jest jak podręcznik dobrego budowania . Wiesz uważam ,że całkowicie zasłużyłeś na super hobby room - zresztą jest już prawie gotowy . Zdaje się ,że cała rodzinka będzie z niego korzystać. Nie wiem czy potrafię pomóc ale przychylam się do zdania Soniki w kwestii blatu. Zawsze można go zmienić jak się znudzi albo zniszczy. Dzięki za pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.02.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Dzięki Ciaszka! podręcznik dobrego budowania Bardzo mi miło z tego powodu. Hobby room? A gdzie wyposażenie? O wartości hobby roomu dużo świadczy wyposarzenie. Sama podłoga i płyty gk nie wystarczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 09.02.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Widzę ,że wiesz czego chcesz :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.02.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Nie martw się, nie tylko to ci dzieciaki zniszczą Wrzuć na luz No będe musiał... To co dzieci mi zniszczą? No wiesz, nasza młodsza (4 l.) ostatnio śrubokretem wyryła piękne rysy w stole drewnianym. Dobrze że tani był, to tak nie szkoda.... No i wieczne malunki na różnych rzeczach, ścianach, sprzętach - nijak nie da wię wytłumaczyć. Starsza przestała, młodsza zaczęła.... Na szczęście z doświadczenia wiem, że to przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.02.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 To do jakiego wieku niszczą? Do 4 lat? To jeszcze mam troszkę... Najdziwniejsze jest to, że jak w sobotę byłem w domu i łaziłem z tymi fachowcami przez 2h i 40min to .. normalnie zmęczyłem się.. Człowiek mieszkając w bloku traci kondycję i wytrzymałość.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.02.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 To do jakiego wieku niszczą? Do 4 lat? To jeszcze mam troszkę... Dopóki się z domu nie wyprowadzą, kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Bo pewnie windę masz!!! Jak ja po kilka razy dziennie zalicze na piechotkę czwarte piętro i z powrotem, to kondycha że ho ho!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.02.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Aktualnie wynajmuję mieszkanie na 1 piętrze i nie uzywam windy... Raz w tygodniu grywam nawet w piłkę na hali, ale... widać 2.40 latania po domku to nie to samo co bieganie przez 80-90 minut... Będą cały czas demolować??? Kurcze... To nic trwałego do domu nie można kupić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.02.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 To do jakiego wieku niszczą? Do 4 lat? To jeszcze mam troszkę... Dopóki się z domu nie wyprowadzą, kze hehe - dobre - ale sprawa nie jest do końca beznadziejna - trzeba mieć oko na szkraby i znsczenia napeno będą miniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.02.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Ale jak się ma oko na szkraby to jak np. przeglądać forum muratora lub składać film na komputerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.02.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Ale jak się ma oko na szkraby to jak np. przeglądać forum muratora lub składać film na komputerze? ja daje radę jakoś, włąśnie gramy w piłkę.....siatkową ale kopaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 11.02.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Jak dzieci przestaną niszczyć to zaraz potem jakaś głupota człowieka najdzie by mieć zwierzaki ( świnki, króliki niby miniaturki, koty, psy) a te to dopiero potrafią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.02.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Jak dzieci przestaną niszczyć to zaraz potem jakaś głupota człowieka najdzie by mieć zwierzaki ( świnki, króliki niby miniaturki, koty, psy) a te to dopiero potrafią dziekuję za tą wątpliwą przyjemność dla mnie i zwierzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.02.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Na zwierzaki będę starał się uważać by ich nie instalować w domu.. Innymi słowy nie planuje mieć psa/kota. Ponadto jestem na śierść zwierząt uczulony... Chyba muszę po prostu przygotować się na to, że jakaś demolka bedzie odbywała się. I niestety po 5-10 latach bedę musiał znowu jakichś fachowców zatrudniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.02.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Ale jak się ma oko na szkraby to jak np. przeglądać forum muratora lub składać film na komputerze? ja daje radę jakoś, włąśnie gramy w piłkę.....siatkową ale kopaną Na komputerze czy w realu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.02.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Ale jak się ma oko na szkraby to jak np. przeglądać forum muratora lub składać film na komputerze? ja daje radę jakoś, włąśnie gramy w piłkę.....siatkową ale kopaną Na komputerze czy w realu? w realu - hasamy po całym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.02.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 To szyby są w niebezpieczeństwie... Nie mówiąc o tych drogich meblach lub kominku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Moje dziecko szkód w domu robiło niewiele, w akademiku wyżyła się artystycznie za młodu , za to pies i kot nadrobili to z nawiązką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.02.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Szyby, hmmm, moja dzidiza jeszcze nie kopie tylku kula jak cos sie potłucze to wiadomo że z winy tatusia Zwierzęta jak będą to będą na zewnątrz i dzidzie ja opanuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.02.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Moje dziecko szkód w domu robiło niewiele, w akademiku wyżyła się artystycznie za młodu , za to pies i kot nadrobili to z nawiązką Ja nie mieszkałem w akademiku (nie licząć imprez).. może dlatego moje dzieci jeszcze nie wyżyły się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts