Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Zawróconego Emigranta

Recommended Posts

Kze jestem pod wrażeniem twojego dziennika :) , jest jak podręcznik dobrego budowania :p .

Wiesz uważam ,że całkowicie zasłużyłeś na super hobby room - zresztą jest już prawie gotowy :p . Zdaje się ,że cała rodzinka będzie z niego korzystać. Nie wiem czy potrafię pomóc ale przychylam się do zdania Soniki w kwestii blatu. Zawsze można go zmienić jak się znudzi albo zniszczy.

Dzięki za pomoc .

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie martw się, nie tylko to ci dzieciaki zniszczą :wink:

Wrzuć na luz 8)

No będe musiał... To co dzieci mi zniszczą? :o :wink:

No wiesz, nasza młodsza (4 l.) ostatnio śrubokretem wyryła piękne rysy w stole drewnianym. Dobrze że tani był, to tak nie szkoda....

No i wieczne malunki na różnych rzeczach, ścianach, sprzętach - nijak nie da wię wytłumaczyć. Starsza przestała, młodsza zaczęła.... Na szczęście z doświadczenia wiem, że to przejdzie :wink:

To do jakiego wieku niszczą? Do 4 lat? To jeszcze mam troszkę... :(

Najdziwniejsze jest to, że jak w sobotę byłem w domu i łaziłem z tymi fachowcami przez 2h i 40min to .. normalnie zmęczyłem się.. :oops: Człowiek mieszkając w bloku traci kondycję i wytrzymałość.. :roll:

Aktualnie wynajmuję mieszkanie na 1 piętrze i nie uzywam windy... Raz w tygodniu grywam nawet w piłkę na hali, ale... widać 2.40 latania po domku to nie to samo co bieganie przez 80-90 minut... :(

Będą cały czas demolować??? :o Kurcze... To nic trwałego do domu nie można kupić.. :roll:

Na zwierzaki będę starał się uważać by ich nie instalować w domu.. :lol: Innymi słowy nie planuje mieć psa/kota. Ponadto jestem na śierść zwierząt uczulony... :(

Chyba muszę po prostu przygotować się na to, że jakaś demolka bedzie odbywała się. I niestety po 5-10 latach bedę musiał znowu jakichś fachowców zatrudniać... :roll:

Moje dziecko szkód w domu robiło niewiele, w akademiku wyżyła się artystycznie za młodu :lol: , za to pies i kot nadrobili to z nawiązką :evil:

Ja nie mieszkałem w akademiku (nie licząć imprez).. może dlatego moje dzieci jeszcze nie wyżyły się... :wink: