Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Zawróconego Emigranta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To Braza taka zdolana, ze na poczekaniu wizualizacje robi? :o

Zostało mi kilka płyt styropianowych i znich wczoraj zbudowałem taką ściankę i w wersji doklejonej do scianki kolankowej i w wersji prostopadłej. Tylko zapomniałem zgrać... :(

Żonie też spodobała się wersja z tą prostopadłą ścianką.. :wink:

A jak gruba taka ścianka musi być by utrzymać takiego sedes na gebercie?

To Braza taka zdolana, ze na poczekaniu wizualizacje robi? :o

Zostało mi kilka płyt styropianowych i znich wczoraj zbudowałem taką ściankę i w wersji doklejonej do scianki kolankowej i w wersji prostopadłej. Tylko zapomniałem zgrać... :(

Żonie też spodobała się wersja z tą prostopadłą ścianką.. :wink:

A jak gruba taka ścianka musi być by utrzymać takiego sedes na gebercie?

Wydaje mi się, że konstrukcją wsporczą jest sam geberit a reszta to tylko obudowa

No, ale ten geberit do czegoś musi być chyba przymocowany... Jak dostawia się go do ściany to śrubami jest przykręcany. A tak jak będzie kibel na środku łazienki to do czego ten geberit będzie przymocowany? :o

U mnie przykręcany był do podłogi, a raczej zalewany w podłodze :roll:

No, ale kobiety lepiej znają się na kolorach i w ogóle przy wykończeniówce znacznie lepiej odnajdują sie... :lol:

masz rację, swoje juz zrobiłes, daj się teraz wyzyc żonie :lol: :wink:

No właśnie daję i okazauje się, że ... moja wina że nie jest określona na 100% koncepcja łazienki.. :roll: A ja po prostu nie wtrącam się tylko ewentualnie podsuwam luźne spostrzeżenia lub pomysły... :roll:

Od kilku dni patrzę na twoją ściankę i może ściągnę coś do siebie :roll: jak się nie pogniewasz :p

Nie zamieszam za bardzo jak rzucę taką wizję?

Może ściankę dać prostopadle do rogu nie zamykając ( bądź zamykając z jednej strony) jej z żadnej strony i zostawiając przejście do czerwonej rury.

A kolory zostaw żonie . Kobietom jest łatwiej w tej kwestii.

Nawet nasz zły wybór jest przez wtedy do zaakceptowania, przynajmniej przez jakiś czas :wink: