kze 11.02.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Szyby, hmmm, moja dzidiza jeszcze nie kopie tylku kula jak cos sie potłucze to wiadomo że z winy tatusia Zwierzęta jak będą to będą na zewnątrz i dzidzie ja opanuje. To musisz uważać... Nie ma na kogo zwalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.02.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Z tą ścianką z geberitem to dobry pomysł i wygląda to zwykle fajnie. 60 cm na przejście spoko wystarczy.Gdyby była Braza na miejscu to mogłaby ci na szybko wizualizację zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.02.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 To Braza taka zdolana, ze na poczekaniu wizualizacje robi? Zostało mi kilka płyt styropianowych i znich wczoraj zbudowałem taką ściankę i w wersji doklejonej do scianki kolankowej i w wersji prostopadłej. Tylko zapomniałem zgrać... Żonie też spodobała się wersja z tą prostopadłą ścianką.. A jak gruba taka ścianka musi być by utrzymać takiego sedes na gebercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.02.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 To Braza taka zdolana, ze na poczekaniu wizualizacje robi? Zostało mi kilka płyt styropianowych i znich wczoraj zbudowałem taką ściankę i w wersji doklejonej do scianki kolankowej i w wersji prostopadłej. Tylko zapomniałem zgrać... Żonie też spodobała się wersja z tą prostopadłą ścianką.. A jak gruba taka ścianka musi być by utrzymać takiego sedes na gebercie? Wydaje mi się, że konstrukcją wsporczą jest sam geberit a reszta to tylko obudowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.02.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 No, ale ten geberit do czegoś musi być chyba przymocowany... Jak dostawia się go do ściany to śrubami jest przykręcany. A tak jak będzie kibel na środku łazienki to do czego ten geberit będzie przymocowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.02.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 No, ale ten geberit do czegoś musi być chyba przymocowany... Jak dostawia się go do ściany to śrubami jest przykręcany. A tak jak będzie kibel na środku łazienki to do czego ten geberit będzie przymocowany? U mnie przykręcany był do podłogi, a raczej zalewany w podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.02.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Czyli wychodzi, że będę musiał troszkę podkuć i nużki zalać betonem. Poza tym chyba trzeba by było jakoś chyba przykecić ten geberit do podłogi.. To pewnie wystarczy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 60cm to wcale nie tak mało. Może to fajnie wyglądać. Sama postawiłam ściane na środku łazienki by schować za nią wc i bidet. Fajne podziały wtedy wychodzą. Taka intymnosć sie tworzy w łazience. DObry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.02.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Dzięki za sugestie. Na razie wygrywa opcja z prostopadłą ścianką i intymnym koncikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Kącik ustrnny pierwsza klasa. Juz się nawet zastanawiałam , czy u mnie się tak nie da, ale niestety nie mam tyle miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.02.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Fajnie, że Wam się podoba. Długo myślałem jak rozwiązać problem tego bidetu i kibla.. Skorsy czasami bywają uperdliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.02.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Jak wróciliśmy do domy to już było mi wszystko jedno czy fronty będą olcha, buk (parzony?), mahoń czy calvados.. Nie poddawaj się kze . Jeszcze tylko trochę, na pewno dasz radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.02.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Dzięki za podtrzymanie na duchu. Poi powrocie po prostu umyłem się i padłem. Wykańczająca jest wykończeniówka. A poza tym te dobieranie kolorów... Przecież to wykończy każdego faceta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.02.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Nie tylko faceta . Jak sobie przypomnę to mi się robi słabo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.02.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 No, ale kobiety lepiej znają się na kolorach i w ogóle przy wykończeniówce znacznie lepiej odnajdują sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.02.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 No, ale kobiety lepiej znają się na kolorach i w ogóle przy wykończeniówce znacznie lepiej odnajdują sie... masz rację, swoje juz zrobiłes, daj się teraz wyzyc żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.02.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 No, ale kobiety lepiej znają się na kolorach i w ogóle przy wykończeniówce znacznie lepiej odnajdują sie... masz rację, swoje juz zrobiłes, daj się teraz wyzyc żonie No właśnie daję i okazauje się, że ... moja wina że nie jest określona na 100% koncepcja łazienki.. A ja po prostu nie wtrącam się tylko ewentualnie podsuwam luźne spostrzeżenia lub pomysły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 17.02.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Od kilku dni patrzę na twoją ściankę i może ściągnę coś do siebie jak się nie pogniewasz Nie zamieszam za bardzo jak rzucę taką wizję? Może ściankę dać prostopadle do rogu nie zamykając ( bądź zamykając z jednej strony) jej z żadnej strony i zostawiając przejście do czerwonej rury. A kolory zostaw żonie . Kobietom jest łatwiej w tej kwestii. Nawet nasz zły wybór jest przez wtedy do zaakceptowania, przynajmniej przez jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.02.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Ściągaj ile wlezie... Nie mam jakichś autorskich rozwiązań, po za tym miło mi, że mogę być inspiracją dla kogos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.02.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Fajnie, ze masz pomoc projektanta. Połowa decyzji z gowy Mi najwiecej problemów sprawil dobór kolorów. Za duzo ich Ja pomalowałabym wszystko na szaro najchetniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts