rafal9 19.10.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 No, no - budowa na całkiem zaawansowanym poziomie. Ja bardzo miło wspominam ten etap budowy.Wtedy wszystko jest ekscytujące i każdy nowy pustak, cegła i wylany beton robią wrażenie.Po dachu to już nic ciekawego nie ma - tylko dłubanina.Chyba, że wykończeniówka - to też może być ciekawe, ale jeszcze przede mną. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.10.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 No, no - budowa na całkiem zaawansowanym poziomie. Ja bardzo miło wspominam ten etap budowy. Wtedy wszystko jest ekscytujące i każdy nowy pustak, cegła i wylany beton robią wrażenie. Po dachu to już nic ciekawego nie ma - tylko dłubanina. Chyba, że wykończeniówka - to też może być ciekawe, ale jeszcze przede mną. Trzymam kciuki Dzięki. Masz rację. Każdy dołek, wylany kawałek betonu ekscytuje mnie... W 100% zgadzam się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.10.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Kze - wyglądasz bardzo dumnie na tym zdjęciu z żoną i córeczką... tak trzymać pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.10.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Kze - wyglądasz bardzo dumnie na tym zdjęciu z żoną i córeczką... tak trzymać pozdrawiam m. Dzięki. Starałem się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 19.10.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 kze dawaj więcej fotek to tygrysy lubią najbardziej Fajnie się patrzy na czyjąś budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.10.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Jednym słowem ekipa załapała pierwszego dużego plusa za garaż To sie chwali i dobrze o nich świadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.10.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Ekipa zaplusowała, bo zauwazła niedokładność geodetów... Im więcej plusów zbiorą to lepsze im dam referencje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.10.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 OBY TAK DALEJ!!! SERCE ROŚNIE ŻE SĄ TACY FACHOWCY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Kze gratulki Fajnie się czyta jak wszystko idzie zgodnie z palnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.10.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Dzięki! Oby nie zapeszyć i żeby tak było dalej... Szkoda tylko kasy na to dodatkowe zbrojenie, ale.. w końcu mówi się, że fundamenty muszą być solidne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Dzięki! Oby nie zapeszyć i żeby tak było dalej... Szkoda tylko kasy na to dodatkowe zbrojenie, ale.. w końcu mówi się, że fundamenty muszą być solidne.. Fundament musi byc solidny na tym będzie stał Twój dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.10.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Kze gratulki No i nie ma zdjęć a miały być Powiadasz, ze pompa była naj, naj Jak mały chłopiec Najważniejsze ze wszystko poszło sprawnie i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 23.10.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Kze widziałam Twoje fundamenty, miło, że coś się rusza do przodu. Co zamierzasz wykonać jeszcze w tym roku? Z tego co czytam, to macie z Rafałem9 bardzo ambitne plany na szybkie budowanie. Pozdrawiam - na 99% sąsiadka po pn-zach skosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.10.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Kze widziałam Twoje fundamenty, miło, że coś się rusza do przodu. Co zamierzasz wykonać jeszcze w tym roku? Z tego co czytam, to macie z Rafałem9 bardzo ambitne plany na szybkie budowanie. Pozdrawiam - na 99% sąsiadka po pn-zach skosie Witam sasiadkę.. Plan maksimum to stan surowy z dachem. A minimum to fundamenty. A w ogóle to zrobimy tyle na ile pozwoli pogoda... My nie mamy ambitnych planów na szybkie budowanie, tylko jeśli są srodki (np. kredyt) i sprawna ekipa to na prawdę stan surowy otwarty to są 2-3 miesiące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.10.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Kze-fundamenty jak ta lala. Widzę że wychodzisz ze śródziemia!! To teraz niech te mury pną się do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 24.10.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 gratulacje z okazji wylania ław!!! i mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy ściany fundamentowe przynajmniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.10.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Kze-fundamenty jak ta lala. Widzę że wychodzisz ze śródziemia!! To teraz niech te mury pną się do góry. Zgadzam się!! Nie mury pną sie do góry... (poczynając od ścian fundamentowych)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.10.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 gratulacje z okazji wylania ław!!! i mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy ściany fundamentowe przynajmniej... Dzięki. Właśnie sie buduja. Jutro będę na budowie to porobię fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.10.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Gratuluję wykonania ław!! Zawsze to już początek za Tobą! My ruszamy do architekta na adaptację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.10.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Kze jak już talizmany w ławach zalane - to na pewno bosko się będzie mieszkać (no i chować tam maleństwo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts