Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Zawróconego Emigranta

Recommended Posts

Mówiąc hawira miałam na mysli dom sporych rozmiarów :) .Nie to co nasz- skromne niecałe 130m.Mysle ze powinienes zagrac w totolotka-są spore kumulacje.Ja grywam namiętnie ,ale jeszcze nic nie wygrałam. Myśle ze wszystko jeszcze przed nami. Nawet skromy 1 mln mógłby pomóc nam spełnic marzenia :D .

życze wszystkiego NAJ NAJ

Lucy

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mówiąc hawira miałam na mysli dom sporych rozmiarów :) .Nie to co nasz- skromne niecałe 130m.Mysle ze powinienes zagrac w totolotka-są spore kumulacje.Ja grywam namiętnie ,ale jeszcze nic nie wygrałam. Myśle ze wszystko jeszcze przed nami. Nawet skromy 1 mln mógłby pomóc nam spełnic marzenia :D .

życze wszystkiego NAJ NAJ

Lucy

Domyślałem się, że masz na mysli rozmiary, tylko zastanawiałem sie czemu sądzisz, że jest duży. A może jest spory i dlatego prawie nie starcza mi na wykończenie :o :roll: W porównaniu do 130 pow. użytkowej to rzeczywiście może wydać się ciut większy, ale.. jak kupowałem to kupowałem projekt 145mkw pow użytkowej. Tylko jak powiększyłem garaż do dwu stanowiskowego i podniosłem ciut ściankę kolankową to nad garażem zrobił się niezły hobby room, choć w zakupionym projekekcie był strych... :roll: Poza tym Twój dom szybciej został zbudowany i wykończony, a ja dalej walczę.. :(

Też grywał. Najczęściej jak jest kumulacja. :wink: Ale nigdy nie wygrałem więcej niż trójka... :cry: Milion? Za taką kwotę kupiłbym nową działke i rozpoczął budowę od nowa... :lol: Wyszedłbym z długów i miałbym działkę w super lokalizacji.. :wink:

Dziękuję i Tobie również życzę wszystkiego naj, naj. 8)

Kze nie było mnie trochę a tu takie zmiany :p

Kuchnia zapowiada się świetnie . Ładny kolor szafek wybraliście, będzie pasował do drzwi. Ja już chyba czuję parcie na kieszeń wykończeniówki. Trzymam kciuki za kasę. Oby jak najmniej poprawek i gładko do przodu.

Dziękuje. Mam nadzieje, że po skończeniu dolnej łazienki nie będzie poprawek. Czemu? Bo górna nie jest wcale wykończona, więc nie ma co poprawiać.. :lol:

Też czyję to parcie... :cry:

Dziękuję. Rzeczywiście dzieci wyrosły.. 8)

Zdjęcia panela będą, tylko muszę znaleźć czas na to by wrzucić na fotosik zdjęcia i zrobić wpis do dziennika. Sądzę, że najpóźniej w weekend to zrobię.

A powiem szczerze, że łazienka na dole zaczyna wyglądać coraz ładniej... 8) :wink:

Synek za mały jest do kibicowania (1,5 roku), ale córcia jak najbardziej.. W kazdym wypadku już trenujemy okrzyki "Goool!".. :wink:

KZE ale Ci dzieci szybko rosną :o :o :D :D :D

jak kuchnia już montowana to kiedy wielka przeprowadzka?

Dzięki.

Jestem w trakcie załatwiania okapu. Ten co przyszedł DHLem ma róg uszczerbiony. Wziązku z tym zareklamowalismy dostawę, potem protokół itp. :( Niemniej jak tylko przewieziemy nowy okap na działkę to zaraz zgonię gościa od mebli by dokończył robote. Przerwę wykorzystalismy na pomalowanie kuchni.. :wink:

Przeprowadzka? Już nie podaję terminów, tylko stwierdzam, że wtedy gdy robotnicy łaskawie skończą... :cry:

Mecz pierwszy mamy za sobą - szkoda Szwajcarów - wolałbym, aby były 3 bramki w tym meczu - nieważne dla kogo zwycięstwo 8)

A domek pikny ! :wink:

Dzięki.

Dla mnie wyniki (do tej pory są OK), gdyz w zakładach wśród kolegów postawiłem 2:1 i 2:0, a było 1:0 i 2:0.

Na dziś stawiam 1:1 i przegraną Polski 1:0. Czemu? Jak wygramy lub zremisujemy to będę badzo cieszył się, a jak przegramy to przynajmniej dostanę punkty w klasyfikacji w naszym koeżeńskim totku.. :-)

Mecz pierwszy mamy za sobą - szkoda Szwajcarów - wolałbym, aby były 3 bramki w tym meczu - nieważne dla kogo zwycięstwo 8)

A domek pikny ! :wink:

Dzięki.

Dla mnie wyniki (do tej pory są OK), gdyz w zakładach wśród kolegów postawiłem 2:1 i 2:0, a było 1:0 i 2:0.

Na dziś stawiam 1:1 i przegraną Polski 1:0. Czemu? Jak wygramy lub zremisujemy to będę badzo cieszył się, a jak przegramy to przynajmniej dostanę punkty w klasyfikacji w naszym koeżeńskim totku.. :-)

Zaskoczyłeś mnie.

2:1 dla Polski bez kompromisów i kombinatorstwa. Albo my ich albo oni nas i nic nie otrze łez po przegranej, bo łez nie będzie gdy życie ujdzie ku niebu. 8)

Wolę takie rozwiązania w których zawsze będe się cieszył.

Ponadto w ostatnich dwóch totakach w pracy raz byłem pierwszy, a raz drugi... Tak więc niestety lub stety moje typy potrafią się sprawdzać. A jeśli chodzi o Polskę to nie chcę zdołować się i przegraną i brakiem punktów.

Oczywiście o 20.45 zasiądę przed telewizorem i będe kibicował Polakom oraz będe życzył im zycięstwa. A najlepiej by mój typ w tym meczu nie sprawdził się. :wink:

Widzę że u ciebie aby dotknąc, a łazienka to tak jakoś znajomo mi wygląda 8)

Nasi przegrali bo mnie tam nie było :(

To co Ty jeszcze robisz w Polsce? Już do Austrii na mecze Polaków!

No dla Ciebie ta łazienka powinna wyglądac znajomo... :lol:

Wolę takie rozwiązania w których zawsze będe się cieszył.

Ponadto w ostatnich dwóch totakach w pracy raz byłem pierwszy, a raz drugi... Tak więc niestety lub stety moje typy potrafią się sprawdzać. A jeśli chodzi o Polskę to nie chcę zdołować się i przegraną i brakiem punktów.

Oczywiście o 20.45 zasiądę przed telewizorem i będe kibicował Polakom oraz będe życzył im zycięstwa. A najlepiej by mój typ w tym meczu nie sprawdził się. :wink:

Ehh - jestem tuż po reanimacji. No dobra 2:0 to nie szczyt moich marzeń, ale mam satysfakcje, że Ci durnie z PZPN czują się jeszcze gorzej niż ja :lol: