Lucyna1 31.05.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Mówiąc hawira miałam na mysli dom sporych rozmiarów .Nie to co nasz- skromne niecałe 130m.Mysle ze powinienes zagrac w totolotka-są spore kumulacje.Ja grywam namiętnie ,ale jeszcze nic nie wygrałam. Myśle ze wszystko jeszcze przed nami. Nawet skromy 1 mln mógłby pomóc nam spełnic marzenia . życze wszystkiego NAJ NAJ Lucy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 31.05.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Kze nie było mnie trochę a tu takie zmiany Kuchnia zapowiada się świetnie . Ładny kolor szafek wybraliście, będzie pasował do drzwi. Ja już chyba czuję parcie na kieszeń wykończeniówki. Trzymam kciuki za kasę. Oby jak najmniej poprawek i gładko do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Mówiąc hawira miałam na mysli dom sporych rozmiarów .Nie to co nasz- skromne niecałe 130m.Mysle ze powinienes zagrac w totolotka-są spore kumulacje.Ja grywam namiętnie ,ale jeszcze nic nie wygrałam. Myśle ze wszystko jeszcze przed nami. Nawet skromy 1 mln mógłby pomóc nam spełnic marzenia . życze wszystkiego NAJ NAJ Lucy Domyślałem się, że masz na mysli rozmiary, tylko zastanawiałem sie czemu sądzisz, że jest duży. A może jest spory i dlatego prawie nie starcza mi na wykończenie W porównaniu do 130 pow. użytkowej to rzeczywiście może wydać się ciut większy, ale.. jak kupowałem to kupowałem projekt 145mkw pow użytkowej. Tylko jak powiększyłem garaż do dwu stanowiskowego i podniosłem ciut ściankę kolankową to nad garażem zrobił się niezły hobby room, choć w zakupionym projekekcie był strych... Poza tym Twój dom szybciej został zbudowany i wykończony, a ja dalej walczę.. Też grywał. Najczęściej jak jest kumulacja. Ale nigdy nie wygrałem więcej niż trójka... Milion? Za taką kwotę kupiłbym nową działke i rozpoczął budowę od nowa... Wyszedłbym z długów i miałbym działkę w super lokalizacji.. Dziękuję i Tobie również życzę wszystkiego naj, naj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Kze nie było mnie trochę a tu takie zmiany Kuchnia zapowiada się świetnie . Ładny kolor szafek wybraliście, będzie pasował do drzwi. Ja już chyba czuję parcie na kieszeń wykończeniówki. Trzymam kciuki za kasę. Oby jak najmniej poprawek i gładko do przodu. Dziękuje. Mam nadzieje, że po skończeniu dolnej łazienki nie będzie poprawek. Czemu? Bo górna nie jest wcale wykończona, więc nie ma co poprawiać.. Też czyję to parcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 04.06.2008 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ależ wam bobasy wyrosły podczas budowy Śliczne dzieciaczki . Czy tatuś już kibicuje z synem A gdzie zdjęcie na panelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.06.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Dziękuję. Rzeczywiście dzieci wyrosły.. Zdjęcia panela będą, tylko muszę znaleźć czas na to by wrzucić na fotosik zdjęcia i zrobić wpis do dziennika. Sądzę, że najpóźniej w weekend to zrobię. A powiem szczerze, że łazienka na dole zaczyna wyglądać coraz ładniej... Synek za mały jest do kibicowania (1,5 roku), ale córcia jak najbardziej.. W kazdym wypadku już trenujemy okrzyki "Goool!".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.06.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 KZE ale Ci dzieci szybko rosną jak kuchnia już montowana to kiedy wielka przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.06.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 KZE ale Ci dzieci szybko rosną jak kuchnia już montowana to kiedy wielka przeprowadzka? Dzięki. Jestem w trakcie załatwiania okapu. Ten co przyszedł DHLem ma róg uszczerbiony. Wziązku z tym zareklamowalismy dostawę, potem protokół itp. Niemniej jak tylko przewieziemy nowy okap na działkę to zaraz zgonię gościa od mebli by dokończył robote. Przerwę wykorzystalismy na pomalowanie kuchni.. Przeprowadzka? Już nie podaję terminów, tylko stwierdzam, że wtedy gdy robotnicy łaskawie skończą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.06.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ło matko! ale u Ciebie sie zmieniło podczas mojego niebytu wszystko oczywiście "na plus" pozdrawiam serdecznie zapalonego kibica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 ło matko! ale u Ciebie sie zmieniło podczas mojego niebytu wszystko oczywiście "na plus" pozdrawiam serdecznie zapalonego kibica Dziękuję. Już nie mogę się doczekać meczów na Euro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.06.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Mecz pierwszy mamy za sobą - szkoda Szwajcarów - wolałbym, aby były 3 bramki w tym meczu - nieważne dla kogo zwycięstwo A domek pikny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Mecz pierwszy mamy za sobą - szkoda Szwajcarów - wolałbym, aby były 3 bramki w tym meczu - nieważne dla kogo zwycięstwo A domek pikny ! Dzięki. Dla mnie wyniki (do tej pory są OK), gdyz w zakładach wśród kolegów postawiłem 2:1 i 2:0, a było 1:0 i 2:0. Na dziś stawiam 1:1 i przegraną Polski 1:0. Czemu? Jak wygramy lub zremisujemy to będę badzo cieszył się, a jak przegramy to przynajmniej dostanę punkty w klasyfikacji w naszym koeżeńskim totku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.06.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Mecz pierwszy mamy za sobą - szkoda Szwajcarów - wolałbym, aby były 3 bramki w tym meczu - nieważne dla kogo zwycięstwo A domek pikny ! Dzięki. Dla mnie wyniki (do tej pory są OK), gdyz w zakładach wśród kolegów postawiłem 2:1 i 2:0, a było 1:0 i 2:0. Na dziś stawiam 1:1 i przegraną Polski 1:0. Czemu? Jak wygramy lub zremisujemy to będę badzo cieszył się, a jak przegramy to przynajmniej dostanę punkty w klasyfikacji w naszym koeżeńskim totku.. Zaskoczyłeś mnie. 2:1 dla Polski bez kompromisów i kombinatorstwa. Albo my ich albo oni nas i nic nie otrze łez po przegranej, bo łez nie będzie gdy życie ujdzie ku niebu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Wolę takie rozwiązania w których zawsze będe się cieszył. Ponadto w ostatnich dwóch totakach w pracy raz byłem pierwszy, a raz drugi... Tak więc niestety lub stety moje typy potrafią się sprawdzać. A jeśli chodzi o Polskę to nie chcę zdołować się i przegraną i brakiem punktów. Oczywiście o 20.45 zasiądę przed telewizorem i będe kibicował Polakom oraz będe życzył im zycięstwa. A najlepiej by mój typ w tym meczu nie sprawdził się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 08.06.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Serce mojego męża chce 2:1 , rozum "dyga" ale nie śmie się wypowiadać Tak czy inaczej jutro będę miała niemowę w domu bo będziemy oglądać w większym gronie. Flaga wywieszona, szaliki i czapki przygotowane. Za wspólne kibicowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.06.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Czasami nie lubię mieć racji w typowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Widzę że u ciebie aby dotknąc, a łazienka to tak jakoś znajomo mi wygląda Nasi przegrali bo mnie tam nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.06.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Widzę że u ciebie aby dotknąc, a łazienka to tak jakoś znajomo mi wygląda Nasi przegrali bo mnie tam nie było To co Ty jeszcze robisz w Polsce? Już do Austrii na mecze Polaków! No dla Ciebie ta łazienka powinna wyglądac znajomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.06.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Wolę takie rozwiązania w których zawsze będe się cieszył. Ponadto w ostatnich dwóch totakach w pracy raz byłem pierwszy, a raz drugi... Tak więc niestety lub stety moje typy potrafią się sprawdzać. A jeśli chodzi o Polskę to nie chcę zdołować się i przegraną i brakiem punktów. Oczywiście o 20.45 zasiądę przed telewizorem i będe kibicował Polakom oraz będe życzył im zycięstwa. A najlepiej by mój typ w tym meczu nie sprawdził się. Ehh - jestem tuż po reanimacji. No dobra 2:0 to nie szczyt moich marzeń, ale mam satysfakcje, że Ci durnie z PZPN czują się jeszcze gorzej niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.06.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 ło matko! ale u Ciebie sie zmieniło podczas mojego niebytu wszystko oczywiście "na plus" pozdrawiam serdecznie zapalonego kibica Dziękuję. Już nie mogę się doczekać meczów na Euro.. u mnie w domku też chłopaki oglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts