kze 10.06.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Wolę takie rozwiązania w których zawsze będe się cieszył. Ponadto w ostatnich dwóch totakach w pracy raz byłem pierwszy, a raz drugi... Tak więc niestety lub stety moje typy potrafią się sprawdzać. A jeśli chodzi o Polskę to nie chcę zdołować się i przegraną i brakiem punktów. Oczywiście o 20.45 zasiądę przed telewizorem i będe kibicował Polakom oraz będe życzył im zycięstwa. A najlepiej by mój typ w tym meczu nie sprawdził się. Ehh - jestem tuż po reanimacji. No dobra 2:0 to nie szczyt moich marzeń, ale mam satysfakcje, że Ci durnie z PZPN czują się jeszcze gorzej niż ja Listkiewicz załozył się z Bekenbauerem, że Polska wygra 1:0... Zobaczymy jak będziemy czuć się we czwatek. Moje typy: Niemcy - Choracja 2:0 Poska - Austria 1:1 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.06.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 ło matko! ale u Ciebie sie zmieniło podczas mojego niebytu wszystko oczywiście "na plus" pozdrawiam serdecznie zapalonego kibica Dziękuję. Już nie mogę się doczekać meczów na Euro.. u mnie w domku też chłopaki oglądają Ja oglądam u rodziców, bo - dzieci chodzą wczesniej spać niż kończa się mecze - Żona nienawidzi piłki nożnej.. (tak pechowo trafiłem.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 11.06.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Remis z Austrią jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.06.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Remis z Austrią jestem za Zobaczymy... Przydałaby się nam wygrana.. Ale obawiam się, że możemy nie dac rady.. Mam nadzieję, że będe mylił się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 11.06.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 ło matko! ale u Ciebie sie zmieniło podczas mojego niebytu wszystko oczywiście "na plus" pozdrawiam serdecznie zapalonego kibica Dziękuję. Już nie mogę się doczekać meczów na Euro.. u mnie w domku też chłopaki oglądają Ja oglądam u rodziców, bo - dzieci chodzą wczesniej spać niż kończa się mecze - Żona nienawidzi piłki nożnej.. (tak pechowo trafiłem.. ) Nie wiem czy pechowo, przeciwności się przyciągają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.06.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 ło matko! ale u Ciebie sie zmieniło podczas mojego niebytu wszystko oczywiście "na plus" pozdrawiam serdecznie zapalonego kibica Dziękuję. Już nie mogę się doczekać meczów na Euro.. u mnie w domku też chłopaki oglądają Ja oglądam u rodziców, bo - dzieci chodzą wczesniej spać niż kończa się mecze - Żona nienawidzi piłki nożnej.. (tak pechowo trafiłem.. ) Nie wiem czy pechowo, przeciwności się przyciągają No tak, ale akurat jeśli chodzi o piłkę to wolałbym by Żona zamiast nienawidzieć, poprostu tolerowała. Wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 13.06.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 W świetle wyniku Niemcy-Chorwacja to nasz remis tak nie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.06.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 No niestety... Moje najbliższe typy to Niemcy - Austra 1:0 Polska - Chorwacja 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 13.06.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Ja już nie obstawiam . Zaryzykowałam w wypożyczalni filmów przed meczem z Niemcami i tfu wygrałam. Niemcy - Austria 1:0 ? Myślisz ,że Podolski nie będzie w formie Mam nadzieję ,że Chorwaci będą litościwi Nie śmiem obstawiać , boję się zapeszyć . No i mąż zabronił Liczę na honor reprezentacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.06.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Ja już nie obstawiam . Zaryzykowałam w wypożyczalni filmów przed meczem z Niemcami i tfu wygrałam. Niemcy - Austria 1:0 ? Myślisz ,że Podolski nie będzie w formie Mam nadzieję ,że Chorwaci będą litościwi Nie śmiem obstawiać , boję się zapeszyć . No i mąż zabronił Liczę na honor reprezentacji A jakie wyniki obstawiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 14.06.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Zależy kto będzie sędziował Niemcy - Austria 2:1 (oczywiście bramka z karnego ) Polska - Chorwacja 1:2 liczę na honorową bramkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 22.06.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Dobrze ,że posłuchałam męża i nie obstawiałam Bardzo ładnie wygląda wasza łazienka, teraz widać ,że pomysł ze ścianką był trafiony. Szklana szybka przy wannie a za nią mini plaża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.06.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Pytanko: ile czasu Twoim zdaniem potrzeba, by skończyć po położeniu płyt kg wykończeniówkę? 2-3 miesiące starczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.06.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Dobrze ,że posłuchałam męża i nie obstawiałam Bardzo ładnie wygląda wasza łazienka, teraz widać ,że pomysł ze ścianką był trafiony. Szklana szybka przy wannie a za nią mini plaża? Dzięki. Obstawianie to ruletka.. Ja do tej pory wcelowałem 7 dokładnych wyników. W ćwierćfiałach tylko 1 rozstrzygnięcie... Tak coś w rodzaju plaży i rozświetlenia kącika kąpielowego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.06.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Pytanko: ile czasu Twoim zdaniem potrzeba, by skończyć po położeniu płyt kg wykończeniówkę? 2-3 miesiące starczy? Zależy ile osób będzie wykańczało. Teraz krucho z siłą roboczą... W każdym wypadku wykończenie 2 łazienek (dolna i górna oraz powiedzmy ubikację w garażu) zajmie naszemu glazurnikowi prawie 2 miesiące... Położenie podłóg (klepka) to pewnie 1tydz., potem trzeba odczekać ze 2 tyg i polakierować. Po polakierowaniu trzeba pewnie poczekać z miesiąc przed zamieszkaniem (tzn. wpuszczeniem przedem malarza, który pewnie będzie malował 1 tygdz.). Do tego dochodzi położeniu gresu w garażu (kilka dni, zaokrąglijmy do 1 tyg), wykończenie pomieszczenia technicznego i spiżarki, glazura i gres w kuchnia min. 2 tygodnie... Stawiam, że od stanu developerskiego potrzeba minimum pół roku na wykończenie na gotowo.. Oczywiście nalezy dodać do tego czas na zgrywanie ekip.. A czemu pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 25.06.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Fakt ,obstawianie to ruletka. A tu coś dla kibca, może już znaszhttp://pl.youtube.com/watch?v=koFOz6gMgtU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Nie mam siły przebrnąć przez prozę, więc zapytam wprost - kiedy przeprowadzka? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.06.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Nie mam siły przebrnąć przez prozę, więc zapytam wprost - kiedy przeprowadzka? Pozdrawiam Co słychać Kasia? Kopę lat! Przeprowadzka? Jak łaskawie robotnicy skończą.. Już było tyle terminów.. Może za 2 miesiace. W końcu pozostało tylko w ciągu 2 tygodnie skończyć prace glazurnicze, potem parkieciarz... Co słychać u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.07.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 W końcu się doczekacie, przynajmniej wszystko będzie dopieszczone U nas we wrześniu będą 2 lata od przeprowadzki i tak sobie żyjemy, świetnie się mieszka - mam nadzieję, że Wy będziecie równie zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.07.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 W końcu się doczekacie, przynajmniej wszystko będzie dopieszczone U nas we wrześniu będą 2 lata od przeprowadzki i tak sobie żyjemy, świetnie się mieszka - mam nadzieję, że Wy będziecie równie zadowoleni To rzeczywiście czas szybko leci. Najważniesze, że jesteście zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts