sylvia1 14.07.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Kze ładna ta łazienka wam wyszła... to najbliższe święta już w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.07.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Kze ładna ta łazienka wam wyszła... to najbliższe święta już w domku Myślę, że już na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 22.07.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Kze gratuluję wam łazienki, bardzo ładne kafle i wykonanie. Ten dywanik przed wanną to dobry pomysł . Świetnie się prezentuje. Brodzik równie starannie zamontowany. Łazienka marzenie Współczuje ci nerwów przy montażu kuchni i reklamacjach. Nie do pozazdroszczenia tym bardziej ,że na tym etapie poprawki wkurzają niesamowicie. Myślę ,że wszystkie nerwy zrekompensuje ci kominek . Naprawdę ma klasę, wygląda bajecznie. Czy schody też będą w trawertynie. A co do zsypu to nie wiem może jakiś duży niby wazon bez dnia albo zabudować coś na wzór zsypów na tace w Mc Donaldzie. Mały Radek świetnie wygląda , rośnie wam pociecha szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.07.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Dzięki. Myśleliśmy o zsypie - coś na ksztakt zsypu w bloku, tylko ładnieszy... Ewentualnie szafka zamykana na kluczyk i otwór powiedzmy 20cm na 20cm. Rzeczy powinny zmieścić się, ale dzieci już nie.. A kominek tak mi się podoba, że gadałbym o nim na okrągło. Wczoraj przyszedł do mnie kumpel i siedzieliśmy przy kominku. Na prawdę super jak jest zmrok i ten ogień za szybą.. Zauroczony jestem swoim kominkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 26.07.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Bardzo dobry pomysł z trawertynem pod drzwiami balkonowymi. Szkoda klepek gdyby kiedyś miały podmoknąć przy myciu no i masz w ten sposób ładnie wykończoną wnękę.Jakim kolorem zamierzasz pomalować parkiet? Kze zastanawiam się co dać przed wylewkami pod próg drzwi balkonowych, czy podmurowywać ? I może jeśli możesz podzielić się doświadczeniem,czy pod brodzik robić wylewkę czy poczekać na kafelkarza. Najważniejsze - wszystkiego dobrego z okazji wczorajszych imienin http://gimparczew.pl/news/images/topics/kwiaty.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 26.07.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Właśnie niedawno znalazłam Wasz dziennik i dołączam do grona czytelników, których jak widze masz bardzo bardzo wielu.My jesteśny na etapie fundamentów, i jeszcze długa droga przed nami , a ile nerwów przy tym, ale jak każdy nie mogę doczekać się już, kiedy będe na tym etapie co Wy.Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.07.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Bardzo dobry pomysł z trawertynem pod drzwiami balkonowymi. Szkoda klepek gdyby kiedyś miały podmoknąć przy myciu no i masz w ten sposób ładnie wykończoną wnękę.Jakim kolorem zamierzasz pomalować parkiet? Kze zastanawiam się co dać przed wylewkami pod próg drzwi balko nowych, czy podmurowywać ? I może jeśli możesz podzielić się doświadczeniem,czy pod brodzik robić wylewkę czy poczekać na kafelkarza. Najważniejsze - wszystkiego dobrego z okazji wczorajszych imienin http://gimparczew.pl/news/images/topics/kwiaty.gif Dzięki. Bardzo miło z Twoje strony. Ja generalnie od zewnątrz nic nie mam.. Bakonik nie gotowy.. Nie wiem czy dobrze. Teraz będę szybko wylewał balkonik bo parkiecarz nie może skończyć swoje roboty. Pomysł z podmurowaniem z cegieł wydaje mi się bardzo dobry. Zrobiłem wylewkę pod brodzik. Wszystko zależy jaki będziesz miała brodzik. Brodzik może być wpuszczany w podłogę. Wtedy pod brodzikiem powinno być ciut niżej. Możesz mieć brodzik postawiony na wylewce. Wtedy będzie taki próg, który można obudować kafelkami lub zamaskować takim czymś białym co kupuje się razem z brodzikiem. Ja wybrałem wersję cienkiego brodzika, który postawiłem na wylewce. Jeśli odpływ w brodziku będzie w innym miejscu niż zrobił Ci hydraulik to glazurnik najwyżej podkuje. Sądzę, że lepiej coś mieć np. wylewkę, gdyż łatwiej coś podkuć niż wylewać całą wylewkę pod brodzik. Nie wiem czy w miarę jasno wytłumaczyłem o co mi chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.07.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Właśnie niedawno znalazłam Wasz dziennik i dołączam do grona czytelników, których jak widze masz bardzo bardzo wielu. My jesteśny na etapie fundamentów, i jeszcze długa droga przed nami , a ile nerwów przy tym, ale jak każdy nie mogę doczekać się już, kiedy będe na tym etapie co Wy. Pozdrawiam i powodzenia Dziękuję i również życzę powodzenia. Jeśli moje doświadczenia do czegoś przydadzą się to proszę śmiało pytać. W miarę mozliwości postaram sie odpowiedzieć. Zapraszam do czytania. Nie wiem czy dużo jeszcze napiszę. Może z 10 postów, ale jesli moje przeżycia komuś pomogą to będę się cieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.07.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Mało piszę, ale wiernie kibicuję. Fajnie Ci idzie, jesteś jz przede mną. Ile zapłaciłeś za parapety (około)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.07.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Mało piszę, ale wiernie kibicuję. Fajnie Ci idzie, jesteś jz przede mną. Ile zapłaciłeś za parapety (około)? Dzięki. Żeby tylko ekipy nie były gorsze i kasy starczyło... CHodzi Ci o te 2 parapety z Trawertynu pod oknami balkonowymi? 500pln materiał i 50pln za zamontowanie. Ekipa od kominka to zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 29.07.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 właśnie przeczytałem wszystko jednym tchem - no prawie bo troche wypaliłem i drinka zrobiłem, idzie Wam naprawdę super, jutro poczytam komentarze - szukam wskazówek przy mojej budowie, która jeszcze nie ruszyła. informuj na bieżąco co się dzieje, kiedy planujecie się wprowadzić ? pozdrowienie p.s. to jeszcze drzewo musisz zasadzić , mój syn ma 18m i drzewo mam za sobą ale właśnie domu mi brakuje . fajna rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.07.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Dzięki. Dało się to przeczytać na raz?? Masz samozaparcie... Jak masz pytania to śmiało. Przeprowadzka? Już było tyle terminów... Aktualnie mówię: jak łaskawie robotnicy skończą.. A może jednak we wrześniu, albo najpóźniej w październiku (w trzecią rocznicę wbicia pierwszej łopaty ).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 30.07.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 przeczytałem za pierwszym razem, no może trochę na raty, ale podoba mi się, nawet bardzo, sam się nie moge doczekać wbicia pierwszej łopaty, fajnie będziesz mógł wspominać budowę domu - uczestniczyłeś aktywnie we wszystkim pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 No prawie we wszystkim. W wykończeniówce mocniej zaangażowałem Żonę. Ja już nie mam siły wybierać kolorów i ładnych kształtów.. Generalnie aktualnie jestem dosyć zmęczony codziennymi wizytami na działce i chodzeniem krok w krok za wykonawcami w celu tropienia czy gdzieś nie ma fuszerki lub nie zrobili inaczej niż im zleciłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Dom wypiekniał, dzieci urosły tylko gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Dzięki Aga! Ale przede mną jeszcze duuuuużo roboty... Niemniej już widzę koniec.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Dzięki Aga! Ale przede mną jeszcze duuuuużo roboty... Niemniej już widzę koniec.. Wiesz powiem tak jak się ma dom to cały czas jest praca Ja ciągle końca nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 08.09.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Krzysiek Sto lat u Ciebie nie byłam bardzo pięknie się zrobiło wzdycham oglądając Twoje zdjęcia, s u p e r o w o a kominek śliczny, dałam już komentarz do zdjęcia na n-k pozdrowionka dla Ciebie i dla rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.09.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 KZE, dzisiaj dotarłam do wakacyjnych wpisów w Twoim dzienniku i jestem zauroczona.....schodami Są śliczne Zawsze coś takiego chciałam u siebie zrobić. Szkoda, że była ta wpadka z płytami - ot, samo życie Jeśli można prosić jeszcze o fotkę ze zbliżeniami, pliiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssss A kominek także bardzo mi się podoba Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Krzysiek Sto lat u Ciebie nie byłam bardzo pięknie się zrobiło wzdycham oglądając Twoje zdjęcia, s u p e r o w o a kominek śliczny, dałam już komentarz do zdjęcia na n-k pozdrowionka dla Ciebie i dla rodzinki Dzięki. Zaglądaj częściej. Jeśli chodzi o kominek to i tak kominkarze muszą poprawić, bo .. niewszystko dobrze wypolerowali, ale gość od schodów jest super i pokazał nam (nieświadomym.. ) niedoróbki kominkarzy... A co u Ciebie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts