Aga J.G 24.10.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Kze piekne ławy To teraz niech mury pna się do góry, trzymam kciukasy za pogodę widze że paczuszka zalana jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.10.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Gratuluję wykonania ław!! Zawsze to już początek za Tobą! My ruszamy do architekta na adaptację! Ten etap tez jest bardzo fajny... Wtedy wszystko rodzi się w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.10.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Aga J.G. i Funia - talizma, pakuneczek zalany obowiązkowo! W końcu XXI wiek, ale ... Panu Bogu świeczkę, a diabłu ogarek... Skoro taki zwyczaj to ja nie mogę wyłamać się.. PS Ławy zostały też obsikane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 PS Ławy zostały też obsikane... Czyli wszystko pod kontrolą I w należytym porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.10.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 PS Ławy zostały też obsikane... Czyli wszystko pod kontrolą I w należytym porządku Pod względem zabobonów na pewno... A jak jest w realu to będę wiedział dzis. Wybieram się z niezapowiedzianą kontrolą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.10.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 witam serdecznie Gratulacje dla szcześliwych Rodziców !!!!! widzę ,że Dziewczyny w doskonałej formie pozdrowienia dla Iwonki http://www.e-kwiaty.pl/photo/ROS12red50_l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.10.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 witam serdecznie Gratulacje dla szcześliwych Rodziców !!!!! widzę ,że Dziewczyny w doskonałej formie pozdrowienia dla Iwonki http://www.e-kwiaty.pl/photo/ROS12red50_l.jpg Dzięki Ew-ka, dzieki!! Bardzo miło z Twojej strony Ew-ka mam pytanie: gdzie umieściłaś pralkę? W końcu mamy bardzo podobne projekty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.10.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 pralke mamy w przejsciu do garażu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.10.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Kze widze że kontrola udana A ekipa dzielnie pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.10.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Kze widze że kontrola udana A ekipa dzielnie pracuje Tak, tak.. Kontrola nic nie znalazła. W dodatku stwiedziłem, że majster mysli, bo pytał się czy na pewno papa ma wystawać na zewnatrz 30cm.. Czy nie chodzi mi o 30cm do wewnatrz.. I rzeczywiście chodziło mi o 30cm wystawania papy do wewnatrz (chodzi o krycie papą ścian fundamentowych po wykaniu chudziaka). A poza tym zauwazyli, ze cos geodeci się ciut pomylili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.10.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Kze widze że kontrola udana A ekipa dzielnie pracuje Tak, tak.. Kontrola nic nie znalazła. W dodatku stwiedziłem, że majster mysli, bo pytał się czy na pewno papa ma wystawać na zewnatrz 30cm.. Czy nie chodzi mi o 30cm do wewnatrz.. I rzeczywiście chodziło mi o 30cm wystawania papy do wewnatrz (chodzi o krycie papą ścian fundamentowych po wykaniu chudziaka). A poza tym zauwazyli, ze cos geodeci się ciut pomylili... To bardzo pozytywnie Niech majster tak trzyma, czego Ci oczywiście życze nie ma nic droższego niż dobra ekipa na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.10.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Pańskie oko konia tuczy! Cieszę się że przysłowie sprawdza się na twojej budowie. Trzymam kciuki za pogodę i za mury,które już się wychylają na powierzchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.10.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 No to pięknie pracują!! Byle tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.10.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Kze u ciebie nawet nastrojowe klimaty na budowie A kjontrole są potrzebne szczególnie te niespodziewane żeby potem nie było niespodzianek ale jak widze ci to nie grozi Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.10.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Kze u ciebie nawet nastrojowe klimaty na budowie A kjontrole są potrzebne szczególnie te niespodziewane żeby potem nie było niespodzianek ale jak widze ci to nie grozi Pozdrówka Klimaty bardzo podobaja mi sie... Ale tak to jest jak buduje się na jesieni... Jak człowiek niecierpliwy i do wiosny nie chce czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 "Skoro taki zwyczaj to ja nie mogę wyłamać się.. " Czy powiedział by ktoś obcokrajowcowi co to za zwyczaje? Z tym zawiniątkiem. A domek ładny, zwłaszcza po przeróbkach zrobił się jeszcze lepsi. Działki wystarczy nie ma się o co martwic. Będziecie mieli kawałek swojego ogrodu i dom, a wszędzie blisko, bo w mieście. Zawsze jest cos za coś. Pewnie za ta samą cenę gdzieś dalej (ale wszędzie daleko) była by dużo większa działka. Ale i po co. Mam znajomych co maja działkę i dom chyba podobnych rozmiarach jak Wy i wystarczy, a nawet roboty nie brakuje, jak samy mowia. Trzymam kciuki za dalsze sukcesy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.10.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 "Skoro taki zwyczaj to ja nie mogę wyłamać się.. " Czy powiedział by ktoś obcokrajowcowi co to za zwyczaje? Z tym zawiniątkiem. A domek ładny, zwłaszcza po przeróbkach zrobił się jeszcze lepsi. Działki wystarczy nie ma się o co martwic. Będziecie mieli kawałek swojego ogrodu i dom, a wszędzie blisko, bo w mieście. Zawsze jest cos za coś. Pewnie za ta samą cenę gdzieś dalej (ale wszędzie daleko) była by dużo większa działka. Ale i po co. Mam znajomych co maja działkę i dom chyba podobnych rozmiarach jak Wy i wystarczy, a nawet roboty nie brakuje, jak samy mowia. Trzymam kciuki za dalsze sukcesy... Dzięki za życzenia. O zawiniatku przeczytałem na forum. Taki troszkę zabobon.. Zawinioatko jest niby po to by jak ktoś potomny w przyszłości znajdzie to żeby sobie przeczytał co czułem jak ławy lałem... Dla mnie ogrodu to potrzeba tyle by było gdzie grilla zrobić i jakąś bujawkę (+ np. zjeżdżalnię) postawić dla dziecko i tyle. Natomiast sądzę, że i przy takim nieduzym będzie co robić... Podlewanie, przycinanie, przekopywanie.. Zawsze powód do tego by się poruszać, ale nie ma tyle ziemi by nie starczało czasu na nic innego.... U mnie autobusem (zona sprawdzał) do Centrum jest 15-20min... Chyba nie tak źle, ale za to I strefa taxi. Zeljka - skąd pochodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 31.10.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 kze! gratuluję błyskawicznej akcji fundamentowej. Ale tym autobusem w 15 minut do centrum szkoda mi rozwiewać nadzieje, ale tylko poza godzinami porannymi i popołudniowymi tak pięknie się jeździ korasy na MOdlińskiej i AK nie oszczędzają nikogo....... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.10.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 kze! gratuluję błyskawicznej akcji fundamentowej. Ale tym autobusem w 15 minut do centrum szkoda mi rozwiewać nadzieje, ale tylko poza godzinami porannymi i popołudniowymi tak pięknie się jeździ korasy na MOdlińskiej i AK nie oszczędzają nikogo....... pozdr Dzięki. Ale co to jest błyskawiczna akcja fundamentowa? Z moich szacunków wychodzi, że od wejścia ekipy z barakiem na plac w 3 tyg powstanie stan zero. To szybko czy wolno? Tylko cały czas pogody obawiam się, a przede wszystkim mrozów... Ale Żona rano jechała Modlińską... Jakiś ekspresowy autobus chyba E.. Teraz na Modlińskiej jest pas dla autobusów i rzeczywiście dojechała. A potem można w tramwaj pod rotundą i gdziekolwiek... Willy - Ty zdaje się nie jeździsz Modlińską, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 31.10.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Tylko z rzadka, jak do gminy muszę...... ale relacje mam z pierwszej ręki od szwagierki i kumpla z pracy którzy mieszkają zaraz obok Sprawnej pas dla busów działa.......na nerwy kierowcom , ale jak policja pilnuje to rzeczywiście pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts