Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Zawróconego Emigranta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam serdecznie :D

Gratulacje dla szcześliwych Rodziców !!!!!

widzę ,że Dziewczyny w doskonałej formie :D pozdrowienia dla Iwonki :D :D :D

http://www.e-kwiaty.pl/photo/ROS12red50_l.jpg

Dzięki Ew-ka, dzieki!!

Bardzo miło z Twojej strony 8)

Ew-ka mam pytanie: gdzie umieściłaś pralkę? W końcu mamy bardzo podobne projekty... :wink:

Kze widze że kontrola udana :) A ekipa dzielnie pracuje :)

Tak, tak.. Kontrola nic nie znalazła. 8)

W dodatku stwiedziłem, że majster mysli, bo pytał się czy na pewno papa ma wystawać na zewnatrz 30cm.. Czy nie chodzi mi o 30cm do wewnatrz.. I rzeczywiście chodziło mi o 30cm wystawania papy do wewnatrz (chodzi o krycie papą ścian fundamentowych po wykaniu chudziaka). A poza tym zauwazyli, ze cos geodeci się ciut pomylili...

Kze widze że kontrola udana :) A ekipa dzielnie pracuje :)

Tak, tak.. Kontrola nic nie znalazła. 8)

W dodatku stwiedziłem, że majster mysli, bo pytał się czy na pewno papa ma wystawać na zewnatrz 30cm.. Czy nie chodzi mi o 30cm do wewnatrz.. I rzeczywiście chodziło mi o 30cm wystawania papy do wewnatrz (chodzi o krycie papą ścian fundamentowych po wykaniu chudziaka). A poza tym zauwazyli, ze cos geodeci się ciut pomylili...

To bardzo pozytywnie :)

Niech majster tak trzyma, czego Ci oczywiście życze nie ma nic droższego niż dobra ekipa na budowie :)

Kze u ciebie nawet nastrojowe klimaty na budowie 8)

A kjontrole są potrzebne szczególnie te niespodziewane :-? :-? żeby potem nie było niespodzianek ale jak widze ci to nie grozi 8)

Pozdrówka 8)

Klimaty bardzo podobaja mi sie... :lol:

Ale tak to jest jak buduje się na jesieni... Jak człowiek niecierpliwy i do wiosny nie chce czekać... :lol: :lol: :lol:

"Skoro taki zwyczaj to ja nie mogę wyłamać się.. "

Czy powiedział by ktoś obcokrajowcowi co to za zwyczaje? Z tym zawiniątkiem. :roll:

A domek ładny, zwłaszcza po przeróbkach zrobił się jeszcze lepsi. :p Działki wystarczy nie ma się o co martwic. Będziecie mieli kawałek swojego ogrodu i dom, a wszędzie blisko, bo w mieście. Zawsze jest cos za coś. Pewnie za ta samą cenę gdzieś dalej (ale wszędzie daleko) była by dużo większa działka. Ale i po co. Mam znajomych co maja działkę i dom chyba podobnych rozmiarach jak Wy i wystarczy, a nawet roboty nie brakuje, jak samy mowia.

Trzymam kciuki za dalsze sukcesy... :p

"Skoro taki zwyczaj to ja nie mogę wyłamać się.. "

Czy powiedział by ktoś obcokrajowcowi co to za zwyczaje? Z tym zawiniątkiem. :roll:

A domek ładny, zwłaszcza po przeróbkach zrobił się jeszcze lepsi. :p Działki wystarczy nie ma się o co martwic. Będziecie mieli kawałek swojego ogrodu i dom, a wszędzie blisko, bo w mieście. Zawsze jest cos za coś. Pewnie za ta samą cenę gdzieś dalej (ale wszędzie daleko) była by dużo większa działka. Ale i po co. Mam znajomych co maja działkę i dom chyba podobnych rozmiarach jak Wy i wystarczy, a nawet roboty nie brakuje, jak samy mowia.

Trzymam kciuki za dalsze sukcesy... :p

Dzięki za życzenia.

O zawiniatku przeczytałem na forum. Taki troszkę zabobon.. Zawinioatko jest niby po to by jak ktoś potomny w przyszłości znajdzie to żeby sobie przeczytał co czułem jak ławy lałem...

Dla mnie ogrodu to potrzeba tyle by było gdzie grilla zrobić i jakąś bujawkę (+ np. zjeżdżalnię) postawić dla dziecko i tyle. Natomiast sądzę, że i przy takim nieduzym będzie co robić... Podlewanie, przycinanie, przekopywanie.. Zawsze powód do tego by się poruszać, ale nie ma tyle ziemi by nie starczało czasu na nic innego.... :lol:

U mnie autobusem (zona sprawdzał) do Centrum jest 15-20min... Chyba nie tak źle, ale za to I strefa taxi. :lol:

Zeljka - skąd pochodzisz?

kze!

gratuluję błyskawicznej akcji fundamentowej. :wink:

Ale tym autobusem w 15 minut do centrum szkoda mi rozwiewać nadzieje, ale tylko poza godzinami porannymi i popołudniowymi tak pięknie się jeździ :cry:

korasy na MOdlińskiej i AK nie oszczędzają nikogo....... :roll:

pozdr

Dzięki. Ale co to jest błyskawiczna akcja fundamentowa? Z moich szacunków wychodzi, że od wejścia ekipy z barakiem na plac w 3 tyg powstanie stan zero. To szybko czy wolno?

Tylko cały czas pogody obawiam się, a przede wszystkim mrozów... :roll:

Ale Żona rano jechała Modlińską... Jakiś ekspresowy autobus chyba E.. Teraz na Modlińskiej jest pas dla autobusów i rzeczywiście dojechała. A potem można w tramwaj pod rotundą i gdziekolwiek...

Willy - Ty zdaje się nie jeździsz Modlińską, tak?