kze 31.10.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Tylko z rzadka, jak do gminy muszę...... ale relacje mam z pierwszej ręki od szwagierki i kumpla z pracy którzy mieszkają zaraz obok Sprawnej pas dla busów działa.......na nerwy kierowcom , ale jak policja pilnuje to rzeczywiście pomaga. A Twoi szwagrowie jeżdża busem czy samochodem? Bo mam też info, że od Sprawnej do Puławskie (chyba jednym autobusem) jedzie sie od 7.40 do 8.20 (8.25)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 "Zeljka - skąd pochodzisz? "Chorwacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.10.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 "Zeljka - skąd pochodzisz? " Chorwacja Ładny kraj.. Byłem kiedyś na wakacjach w Splicie i Kasztel Lukszisz (nie wiem jak to się pisze, więc napisałem fonetycznie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 31.10.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Idziesz jak burza Kze Fundamenciki piękne. No ale jest dla kogo budować, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.10.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Idziesz jak burza Kze Fundamenciki piękne. No ale jest dla kogo budować, nie? Dzięki. Staram się by ładnie wszystko wygladało. Pewnie, że jest.. Zresztą Ty też masz dla kogo budować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.10.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Kze pieknie wygląda ta Twoja budowa Jak czyściutko zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.10.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 No fajowo na tej twojej budowie,tempo super,ściany proste-dzięki zdjęciom nie ma żadnych wątpliwości,a na dodatek bałaganu brak-tylko pozazdrościć i brać przykład.GRATULACJE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.11.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Jeszcze raz miło, że podoba Wam się porządek na budowie. Mi zresztą też. Przy niedużej działce i bałaganie robotnicy zginęliby... na szczęście goście nie pija, nie bałaganią, a jak widać ściany stawiają (jak narazie) proste. Żeby tylko nie zapeszyć... A przede wszystkim żeby aura nie popsuła nam planów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 07.11.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 No, no, no...Stan zero już jest - ładnie to wszystko wygląda.Ważny etap budowy masz za sobą. Widzę, że zdecydowałeś się na porotherm, bo dzisiaj rano pełen transport cegieł był przy Twojej działce.Po ile płaciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.11.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Kze pieknie wygląda ten Twój stan zero, ogromne gratulki A teraz niech mury pna się do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.11.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Dzięki za gratulacje!! Na prawdę czuje się bardzo dumny z tego stanu zero... Budowa to rzeczywiście ważna sprawa dla mężczyzny... Pth kupiłem po 3.40pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 07.11.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Dzięki za gratulacje!! Na prawdę czuje się bardzo dumny z tego stanu zero... Budowa to rzeczywiście ważna sprawa dla mężczyzny... Pth kupiłem po 3.40pln. Brałeś porotherm 25, tak? No to będziemy mieli takie same mury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 07.11.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 oj postępy tu u Ciebie, postępy Gratulacje z tego rozpędu to może się jeszcze w tym roku wprowadzisz jak oni w nocy budują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.11.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Dzięki za gratulacje!! Na prawdę czuje się bardzo dumny z tego stanu zero... Budowa to rzeczywiście ważna sprawa dla mężczyzny... Pth kupiłem po 3.40pln. Brałeś porotherm 25, tak? No to będziemy mieli takie same mury No takie same... Ale tak bardzo spodobały mi się Twoje, że pomyslalem, że nie bede kombinował z technologią. W szczególności, że cena wydała mi się w miarę atrakcyjna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.11.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 oj postępy tu u Ciebie, postępy Gratulacje z tego rozpędu to może się jeszcze w tym roku wprowadzisz jak oni w nocy budują.... Ja jestem ciepłolubny i jedna noc w takim baraczku pewnie skończyłaby się zapaleniem płuc... Ale chciałbym jak najwięcej zrobić w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.11.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Pięknie,pięknie i na dodatek gładko!!!! Gratulacyjki stanu zerowego!!! Pozdrowienia dla twoich Pań! Trzymam kciuki za pogodę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.11.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Pięknie,pięknie i na dodatek gładko!!!! Gratulacyjki stanu zerowego!!! Pozdrowienia dla twoich Pań! Trzymam kciuki za pogodę!! Dzięki za pozdrowienia i gratulacje! Również pozdrawiam. Oby pogoda długo tak się utrzymała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 08.11.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Dzisiaj widziałem już pierwsze wmurowane pustaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.11.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Dzisiaj widziałem już pierwsze wmurowane pustaki O to super!! Dziś po południu wybieram sie skontrolowac ekipę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 08.11.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Zaraz , zaraz KZE.... Ty już masz stan ZERO ???? SUPER - Gratulacje !!! Co planujesz dalej w tym roku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts