Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Zawróconego Emigranta

Recommended Posts

Tylko z rzadka, jak do gminy muszę...... :wink:

ale relacje mam z pierwszej ręki od szwagierki i kumpla z pracy którzy mieszkają zaraz obok Sprawnej 8)

pas dla busów działa.......na nerwy kierowcom :wink: , ale jak policja pilnuje to rzeczywiście pomaga.

A Twoi szwagrowie jeżdża busem czy samochodem?

Bo mam też info, że od Sprawnej do Puławskie (chyba jednym autobusem) jedzie sie od 7.40 do 8.20 (8.25)...

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeszcze raz miło, że podoba Wam się porządek na budowie. Mi zresztą też. Przy niedużej działce i bałaganie robotnicy zginęliby... :lol: na szczęście goście nie pija, nie bałaganią, a jak widać ściany stawiają (jak narazie) proste. Żeby tylko nie zapeszyć... :oops:

A przede wszystkim żeby aura nie popsuła nam planów... :roll:

Dzięki za gratulacje!!

Na prawdę czuje się bardzo dumny z tego stanu zero... 8)

Budowa to rzeczywiście ważna sprawa dla mężczyzny... :wink:

Pth kupiłem po 3.40pln.

Brałeś porotherm 25, tak?

No to będziemy mieli takie same mury :D

No takie same... :oops: Ale tak bardzo spodobały mi się Twoje, że pomyslalem, że nie bede kombinował z technologią. W szczególności, że cena wydała mi się w miarę atrakcyjna... 8)

oj postępy tu u Ciebie, postępy :lol: :lol: :lol:

Gratulacje :lol: :lol: z tego rozpędu to może się jeszcze w tym roku wprowadzisz jak oni w nocy budują.... 8) :lol: :lol: 8)

Ja jestem ciepłolubny i jedna noc w takim baraczku pewnie skończyłaby się zapaleniem płuc... :oops:

Ale chciałbym jak najwięcej zrobić w tym roku...