tensigeka 12.07.2022 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2022 Zrobiłem kilka pokoi i choć nie jest to straszne, ktoś, kto wie, co robi, zawstydzi mnie wykończeniem, które osiągnie w ułamku czasu, i nie zrobi gigantycznego bałaganu. Mam wszystkie odpowiednie narzędzia. Nie spieszę się, czytałem, jak uzyskać odpowiednią konsystencję błota, gąbkę między warstwami, ale nadal kończy się to zabraniem pół tuzina warstw z mnóstwem przesiewania/szlifowania między warstwami, aby uzyskać wszystko, co zbliża się do akceptowalnego wyniki. Czy ktoś ma jakieś dobre tutoriale lub tylko ogólne porady do podzielenia się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 19.07.2022 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Jeszcze raz, bo czytam to co napisałeś i nie mogę załapać o co Ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts