poosh 23.12.2004 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Witam muratorską brać ! Jestem tu świeżutki, bo przygnała mnie tu potrzeba... otóż za kilkanaście dni mam sesje (studiuje architekturę) z materiałów budowlanych ... tak bardzo przydałyby mi sie artykuły z 5/2003 numeru specjalnego Muratora - "Z czego budować dom" . Jeżeli ktoś z was mili forumowicze jest prenuemratorem rocznym z dostępem online do archiwum i mógłby by mi udostępnić konta na dzień lub dwa, to byłby to wspaniały prezent na gwiazdke :D Bardzo prosze o kontakt na maila poosh(at)o2(dot)pl Dziekuje z góry i zycze wszystkim wesołych świat ! Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.12.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Dostępu on line nie mam, ale mogę Ci wyslać ten numer z kasetą.Podaj, proszę na priva, gdzie to ma trafić.Pozdrawiam,Luśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poosh 24.12.2004 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 napisałem .. mam nadzieje ze Luśka-Gosc i Luska-elita to jedna i ta sama osoba Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.12.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 Jak nie dptrze to daj znać, zeskanuję od siebie i wyśle mailem. Wesołych swiat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts