Anna089 15.07.2022 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2022 Poszukuje odkurzacza którym szybo zbiorę sierść psa w domu z jakiś szczelin, usunę ją z sofy itp. (turbo-szczotka?), a także odkurzę auto. To jest uzupełnienie robota sprzątającego, więc raczej bym wolała taki mały odkurzacz, a nie z długą rurą. Niestety nic takiego nie mogę znaleźć, coś na wzór Dyson V7 Trigger ale w bardziej przystępnej cenie? Dobrze jakby miał wymienną baterie. Dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 19.07.2022 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Jeśli chodzi o odkurzacz ręczny to CVH 2 od Kärcher zdecydowanie. Jeśli jednak szukasz czegoś na wzór tego Dysona, to VC 4 / VC 5 / VC 6 również od firmy Kärcher. Jeszcze tylko mogę dodać, że zamiast takiego odkurzacza, warto trochę dorzucić i kupić akumulatorowego mopa FC 7, który się sprawdza znakomicie przy codziennych porządkach w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna089 19.07.2022 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Dziękuje, CVH2 na pewno będzie za słaby do odkurzenie sierści z tapicerek i chyba nawet nie ma takiej końcówki. Chyba tylko jakiś pionowy zostaje skoro nie ma takich maluchów o większej mocy bez rury. Mopowania nie potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 25.07.2022 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2022 Źle zrozumiał cele, do których odkurzacz był potrzebny. Takiego którego potrzebujesz, niestety nie kojarzę. A co do usuwania sierści z tapicerki, to mogę śmiało polecić "detailingowe" szczotki i rakle do usuwania sierści, u mnie się sprawdziły świetnie, a często podróżuje z psem i mam od jego sierści oblazły cały bagażnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts